Черната книга на Нори обобщава Khloe Kardashian Откривайки Тристан Томпсън, направен с Джордин Уудс в 'KUWTK'

Най-озверелите в Twitter тупари на Khloe Kardashian Виж снимките E! / Instagram

„Обадих се на хамалите да отидат да изнесат нещата на Джордин от къщата на Кайли, защото Сторми беше твърде емоционално разстроен, за да вземе каквито и да било решения“, пише „Северозапад“.

Жената отзад Черната книга на Нори - вирусен пародиен акаунт в Instagram, написан изцяло в гласа на На Ким Кардашиян нахална 6-годишна дъщеря - носи своите таланти TooFab .

Всяка седмица „Нори“ ще обобщава нови епизоди на „В крак с Кардашианците“ и ни дава НЕЙНО поемане на цялата семейна драма.(ЗАБЕЛЕЖКА: По-долу всъщност не е написано от Северозападна .)

E! / Instagram

Резюме на 'KUWTK': Кайли изрита Крис от офиса им, преди Хлои да бъде засмукана в гадната битка на Къртни-Кендъл

Преглед на историята

Епизодът в неделя на „В крак с Кардашианците“ започна с Хлое, която разхождаше Кендъл, Кайли и Джоридн през къщата си, обсъждайки ремонтите, които планираше да направи. Тя обясни, че трябва да се отдаде под наем, докато работата се върши, но все пак ще е наблизо. Khloe им каза, че ще построи огромна фитнес зала със стъкло от пода до тавана, така че когато тренирате, да имате страхотна гледка. Джордин каза, че ще дойде да тренира в новия фитнес на Khloe.

Джордин никога няма да стъпи в тази фитнес зала. Всъщност на нашата охрана са дадени строги указания да се обади на полицията, ако тя наруши някой от нашите имоти. Същото важи и за Джойс. -СЕГА

Khloe също показа на Kris плана на ремонта. Тя показа на Крис, че прави целия си втори етаж главен килер. Крис беше объркан, че банята на чертежа е „негова и нейна“ баня. Клои й обясни, че двамата с Тристан ще споделят баня.

Крис беше объркана, защото като много от нас знаеше, че връзката с Тристан няма да продължи. Кой проектира баня в ума за сериен измамник? -СЕГА

който умира във финала на сезона на ходещите мъртви

Докато ремонтите започват, Khloe планира да отиде в Кливланд, за да бъде с Тристан и след това да се върне в Лос Анджелис с него за уикенда на NBA All-Star Game.

Чудя се дали той е знаел, че това е планът, защото той очевидно е направил други планове, които не са я замесвали. -СЕГА

В къщата на Кайли Хлое се чувстваше много гадно. Khloe има история на мигрена, но не беше сигурна дали гаденето е свързано с това. Кайли каза, че смята, че Хлое трябва да направи тест за бременност, само за да бъде в безопасност. Кайли се съгласи да вземе една със себе си. Тя дори убеди Крис да направи и тест за бременност. За щастие Кайли имаше резервни тестове за бременност. Тестовете на Кайли и Хлое се върнаха като не бременни и Крис не беше убедителна. Теорията е, че тя е твърде стара за теста, за да получи точни показания.

Никога повече не искам да се изненадвам от бременността, затова имам нова политика, че ако ви се гади, трябва да си направите тест за бременност в мое присъствие. Помага ми да изпреваря историята, вместо да бъда заслепен от TMZ. Дори карам прабаба MJ да прави тестове за бременност. Не можете да бъдете твърде сигурни в това семейство. -СЕГА

Е!

Khloe Kardashian постига своята преломна точка в експлозивен преглед на „KUWTK“: „F --- Тези мотики“

Преглед на историята

В следващата сцена Disicks and the Wests отидоха в Color Me Mine. Кание разказа как е искал да създаде църква. Той реши, че тази година няма да остави неделя да мине, без да го направи. Първоначално беше предназначен само за близко семейство и приятели, но много хора започнаха да искат да дойдат, колкото повече Ким публикува за това в социалните медии. Кание каза, че няма пастор, защото трябва да отделят време и да продължават да растат.

Стартирането на църква е един от по-добрите бизнес планове на DadYe. Парите, които правим по време на десятък и предлагаме само на една неделна услуга, са еквивалентни на продажбата на около 300 чифта Yeezys. Трябваше да започнем църква преди години. -СЕГА

В къщата на Скот Хлое имаше друга мигрена и отново се чувстваше гадно. Тя трябваше да отиде в Кливланд на следващия ден, но тъй като беше в лошо здраве, не можеше да отиде. Тя направи ЯМР на мозъка си, за да види дали нещо не е наред, но резултатите от нея показаха, че всичко в мозъка й е нормално. Лекарят й каза, че стресът може да стимулира нейната мигрена.

Проучванията показват, че лъжата и измамата на играчите от НБА също са водещите причини за мигрена и гадене. -СЕГА

Тъй като толкова много хора искаха да дойдат в неделната служба, местоположението трябваше да бъде променено на по-голямо открито пространство.

Обичам да се представям в Sunday Service. Някой ден мисля, че дори бих го направил безплатно. За щастие не трябва. -СЕГА

По-късно Хлое се премести в дома си под наем. Тя искаше всичко да е идеално и освежено за Тристан, но за съжаление имаше мигрена. Крис дойде да го посети и да провери новия си наем. Тя каза, че смята, че стресът от подготвянето на къщата е причината за мигрената на Хлое.

Колко ужасно беше облеклото на Крис в тази сцена? Тя се появи на Нобу със същия костюм за бизнес среща. Извиних се от масата и си тръгнах. -СЕГА

Тристан реши да наеме къща за приятелите си за големия баскетболен уикенд. През уикенда Тристан отиде на афтър парти в тази къща. Джордин също беше там. Той никога не се прибираше вкъщи след афтър партито.

По-късно, докато правеше изповеданията си за шоуто, Ким получи обаждане от ( любимото на всички момиче „защо си тук“ - NW ) Ларса. Ларса разля чая на Тристан и Джордин и каза, че пресата ще пусне историята. Khloe се обади на Kim, Kourtney и Kylie на конферентен разговор. Хлое каза, че Джордин каза, че не може да си спомни дали са се целували или не. Хлое каза на Джордин, че може да й изпрати съобщение, ако не може да говори за това. Джордин каза, че ще се обади на Хлое, но тя млъкна по радиото.

Междувременно Тристан беше в самолет, който се връщаше към Кливланд, така че Хлое не можеше да влезе в контакт с него. Джордин първоначално каза, че е била на партито, за да бъде пазач, но никога не е последвала Хлое. Докато историята течеше, всички просто я гледаха как се развива.

Вярвам, че това е, когато се обадих на хамалите да отидат да вземат нещата на Джордин от къщата на Кайли. Сторми беше твърде емоционално разстроен, за да взема каквито и да било решения, така че направих това, което трябваше да се направи. -СЕГА

Ким се чувстваше зле за Хлое, защото Джордин беше човек, на когото Клои вярваше и вярваше.

И нает. -СЕГА

Кендъл беше последната, която разбра и невярващо се обади на Ким. Кендъл каза, че Джордин е последният човек, който смята, че ще направи това.

Тогава Khloe се обади и каза, че Jordyn потвърждава, че се е разминала с Tristan. Тя каза още, че Джордин я е уверил, че я обича и че нейната лоялност е към Хлое. Ким каза, че това е обратното на лоялността, добавяйки, че е толкова неуважително към Джордин, особено защото Джордин осигурява на семейството си всичко, което Кайли прави за нея. Всички се съгласиха, че и Джордин, и Тристан грешат.

По-късно Крис каза, че е изпратила съобщение на Джордин, търсейки Кайли, без да знае за драмата на Тристан, която се е случвала, но не й е изпратила съобщение. Крис чувстваше, че всеки трябва да се съсредоточи върху поддържането на Хлое спокойствие. Крис каза, че смята Джордин за друга дъщеря и че е разочарована от Тристан. Докато Ким не й каза, че Тристан признава всичко на Хлое чрез текст, Крис все още се надяваше, че това не е истина. Кайли каза на Ким, че се чувства изгубена и не знае какво да каже на Джордин. Крис каза, че това променя всичко, защото ако можеше да направи това с Хлое, би могла да направи същото с Кайли.

Джордин беше като друга дъщеря на Крис - дъщеря, от която не получаваше 10 процента, така че Джордин винаги беше на разположение. На следващия ден чух Крис да пита Кори дали е целунал Джордин. Всички бяха параноични, след като това се случи. -СЕГА

Е!

„В крак с Кардашианците“ най-накрая показва как скандал с измама на Джордин-Тристан взриви семейството

Преглед на историята

След като Тристан кацна в Кливланд, той даде на Хлое отговори на въпросите й и потвърди, че се е разправил с Джордин. Khloe каза, че се надява на по-добър резултат за нея и дъщеря й.

Хлое каза на Кортни и Скот, че е толкова разбита от сърце, в шок и унижена. Кортни искаше тя да знае, че е добре да се чувства ядосана и че има пълното право да казва гадни неща, ако иска, защото това ще я накара да се почувства по-добре.

Тристан каза на Хлое, че не може да спре да мисли за нея и че ще се опита да се самоубие, затова тя изпрати един от приятелите на Тристан да го провери. Приятелят докладва, че е казал, че е добре.

По-късно в Западната къща Ким и Кайли се регистрираха при Хлое. Хлое каза, че Джордин не мисли за нея, Кайли или дъщеря си. Макар да обвиняваше Тристан и Джордин, тя каза, че знае кой е Тристан, просто никога не е мислила от милион години кой е Джордин. Кайли каза, че й се е обадила и й е казала, че сега се страхува от нея. Ким смяташе, че Джордин, който не казва съжаление, е най-големият проблем. Хлое каза, че Джордин сега омаловажава ситуацията и никога не се извини. Хлое каза, че и Джордин, и Тристан колективно са разрушили отношенията с нея, с Истин, с Кайли, с всички. Кайли каза, че нещата никога повече няма да бъдат същите, ако реши да запази Джордин в живота си.

FYI: Леля Кайли тайно дава на Джордин пари за наем и хранителни стоки. Те също се срещат в парк, за да може Джордин да се срещне със Сторми. -СЕГА

Гети

Джордън Уудс се изказва след трейлър на финала на сезона „KUWTK“: „Всеки има своята истина“

Преглед на историята

Крис се обади и каза, че е говорила с Джордин. Тя каза, че е казала на Джордин, че трябва да започне с Khloe, защото Khloe е била повредена. Крис каза, че Джордин плаче и се извинява. Крис каза на Джордин, че докато не се справи с Хлое, никога няма да се оправи със семейството. Те мислеха, че Джордин просто се е уплашила и затова не беше казала съжаление на Хлое.

За съжаление, Khloe беше насрочена за поява, докато цялата драма течеше. Тя не искаше да губи пари само защото личният й живот се разпадаше, затова запази ангажимента си и се появи. Клои се чувстваше сякаш е в мъгла и не присъства. Тя направи това, което трябваше да направи, за да може да се прибере вкъщи и да бъде сама.

Радвам се, че леля Хлое продължи с появата си. Беше много професионално от нея. Защо да губите чанта, защото сте в чантата си? Освен това, след като вече е ясно, че ще бъде самотен родител, тя се нуждае от всички чанти, които може да вземе. -СЕГА

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Fox News уволни още един домакин, този път над „Нечувствителна забележка към афро-американски служител“

Fox News уволни още един домакин, този път над „Нечувствителна забележка към афро-американски служител“

Таткото на Дрейк Денис Греъм разкрива, че създава ново телевизионно шоу, синът на Superstar е на борда (ексклузивно)

Таткото на Дрейк Денис Греъм разкрива, че създава ново телевизионно шоу, синът на Superstar е на борда (ексклузивно)

Дани Трехо призовава поп звездите на Latinx да дадат надежда на децата мигранти на границата (ексклузивно)

Дани Трехо призовава поп звездите на Latinx да дадат надежда на децата мигранти на границата (ексклузивно)

Защо Дейвид Хаселхоф получава заслуга за задграничния успех на филма „Baywatch“

Защо Дейвид Хаселхоф получава заслуга за задграничния успех на филма „Baywatch“

Дизайнерът на сватбени рокли на Kat Von D разкрива как това червено творение се събра (ексклузивно)

Дизайнерът на сватбени рокли на Kat Von D разкрива как това червено творение се събра (ексклузивно)

12 въпроса на WTF „Power Rangers“ - от произхода на Рита Репулса до нейната златна храносмилателна система

12 въпроса на WTF „Power Rangers“ - от произхода на Рита Репулса до нейната златна храносмилателна система

Аштън Къчър 'извика' в Нико Торторела за употреба на кокаин на парти

Аштън Къчър 'извика' в Нико Торторела за употреба на кокаин на парти

'Това е нещо като предизвикателство за убиване на хора': Ники Уилън говори за психо 'Невъобразима' роля

'Това е нещо като предизвикателство за убиване на хора': Ники Уилън говори за психо 'Невъобразима' роля

Арън Картър признава, че е излъгал защо е отишъл на рехабилитация, насърчава майка си да потърси лечение

Арън Картър признава, че е излъгал защо е отишъл на рехабилитация, насърчава майка си да потърси лечение

Рейчъл Лий Кук говори онлайн запознанства: „Най-добрият възможен начин да говорите с непознат“ (ексклузивно)

Рейчъл Лий Кук говори онлайн запознанства: „Най-добрият възможен начин да говорите с непознат“ (ексклузивно)