Ники Бела призовава сватбата с Джон Сина (отново): „Съсипах приказката на всички“

Хронология на връзката на Ники Бела и Джон Сина Гети Е!

Ники Бела и Джон Сина приказката официално приключи.

Е, поне засега. След „влакче в увеселителен парк“ на сезона - както биха се изразили близнаците Бела - Ники и Джон се разделиха и прекратиха сватбата си за втори път. Във финала на сезона на „Общо Бели, 'със заглавие' Следвай сърцето си ', Ники извади връзката си от шестгодишната си връзка, за да се съсредоточи върху себе си и личното си' пътуване '.

Е! / Гети

Ники Бела е 'изтощена и готова' с Джон Сина, казва, че връзката е приключила

Преглед на историята

'Определено се чувствам, че отдавна не съм себе си', каза Ники в края на епизода. „Чувствам, че започвам пътуване, за да ме намеря отново, и просто се чувствам като в сърцето си, когато се излекувам и разбера какво не е наред с мен, сякаш той ще бъде там. И ако не е, тогава не е трябвало да бъде. Трябва да следваш сърцето си и трябва да знаеш, че слънцето все още винаги ще изгрява утре и че всичко ще бъде наред и наистина трябва да правиш това, което те прави щастлив.Целият епизод (и предходните четири) доведоха зрителя до емоционална раздяла между двамата (като първия път) и по-важното до известно затваряне. Както обаче споменахме по-рано, двойката официално се разпада, ние просто не можем да го видим. (Шоуто е на Ники „една седмица по-късно“) Наистина E !? Прекарахме цял сезон в очакване на кулминация, само за да не се получи.

Прочетете, за да видите какво в крайна сметка доведе до разпадането (което не успяхме да видим.)

Е! / Гети

Ники Бела казва, че Джон Сина я „притиска“ твърде много - на фона на доклад, че тя се изнася

Преглед на историята

Реализации на Wrestlemania

В началото на епизода Ники и нейната сестра Бри Бела се насочиха към Ню Орлиънс за Wrestlemania, за да гледат как хората им участват. По това време преди една година Джон предложи брак на Ники. (Не можем да повярваме, че е минала само една година.) Докато беше там, Ники видя, че има кукли Барби на нея и Джон, когато той зададе големия въпрос. За ужас на Ники, те всъщност дори са получили правилния размер на пръстена.

'Не мога да повярвам, че сватбата ми е буквално зад ъгъла', каза Ники в изповед. „Също така не мога да повярвам, че само преди година ме предложиха. Трябва да кажа, че тази изминала година беше най-добрата като опит за учене в живота. “

Джуд Лоу Сиена Милър

„Просто съм наистина фокусиран върху това да върна всичко в релси. Просто искам двамата с Джон да сме на едно и също място и бихме могли просто да израстваме отново заедно. Точно това наистина искам.

Джон и Ники трябваше да присъстват заедно на събитието в Залата на славата. Близнаците приветстваха своите мъже и Бри, особено имаха голям момент, тъй като това беше триумфалното завръщане на Брайън в WWE, след като беше аут за предишна контузия.

В този момент изглеждаше, че Ники и Джон все още са на сватбата си, но по-късно научихме, че Ники често се преструва на щастието си.

Е!

Ники Бела приключи с „жертването“ за Джон Сина - съмненията, които той всъщност иска от деца

Преглед на историята

Телефонното обаждане

Една седмица по-късно Бри и Брайън (известни още като няколко гола) се отправили към романтична вечеря, за да отпразнуват четиригодишната си годишнина от сватбата. Когато сядат, Бри забелязва, че Ники е взривявала телефона й с текстове и след това накрая й се обажда. Бри каза на сестра си, че е на вечеря, но можеше да каже, че нещо не е наред.

Бри: „Какво става, защото продължаваш да ми взривяваш телефона?“

Ники: „Ще летя обратно за Сан Диего сутринта.“

Бри: „Защо?“

Ники: „Тъй като не знам дали ние с Джон просто сме, може би отново ще откажем сватбата. В момента всичко това ми е трудно.

Ники каза, че ще се обади на Бри. Брайън обясни, че няма да навреди на отлагането на сватбата, но съпругата му добави, че не смята, че Джон го вижда по този начин.

В този момент Бри наистина започна да се тревожи, тъй като фактът, че сестра й лети вкъщи, наистина потъна.

'Наистина е лудост, защото когато сестра ми ми каже, че тя и Джон отново са прекратили сватбата, аз просто не се чувствам шокиран', каза Бри в изповедалня. „Бях изключително разстроен за първи път - Боже, все едно не можех да спра да плача - но този път имам чувството, че са в две различни части от живота си и в момента животът не се подрежда.“

Бри каза на Брайън, че ако това трябва да се повтори, трябва да се случи нещо „по-дълбоко“.

Е!

Ники Бела казва, че самото планиране на сватбата я е накарало да 'се разраства повече' от Джон Сина

Преглед на историята

Каране на кола

След като Ники каза, че ще отлети за вкъщи, Бри и майка им Кати Колас взеха Ники на летището. По време на емоционалното пътуване с кола Ники се счупи и обясни на близките си какво всъщност се случва между нея и Джон.

„Има нещо, което ме кара да не се чувствам така, сякаш в момента не мога да мина по тази пътека“, каза им Ники. - И това не означава никога с него. Просто не мога да го направя в момента.

Ники обясни как е „трудно“, тъй като „масите се обърнаха“, тъй като Джон ще направи „всичко“, за да работи върху връзката им, и „се бори наистина усилено“ за нея. Ники си спомни, че каза на Джон, че в момента трябва да работи върху себе си и обяви, че се е прибрала от къщата на Джон. Звездата от WWE също спомена, че Джон иска да й даде един ден, за да помисли наистина.

Ники каза, че през цялото време е била „нещастна“ и вече не може да го крие.

'Бях нещастна и се опитвах да бъда щастлива', каза тя. - И сякаш не бих могъл да бъда щастлив на моето ергенче. Не можех да бъда щастлив на моето годежно парти и се опитах да го принудя, но чувствам, че вече не мога да го насилвам и чувствах, че всички са го виждали в Wrestlemania, дори Джон.

- И Джон не заслужава това - продължи тя. „Джон заслужава много повече от това, което му давам в момента, сякаш искам да вървя по пътеката, знаейки, че взимам най-доброто решение в живота си. Но f - k липсва ми. Обичам го толкова много. Чувствам, че съм съсипал приказката на всички.

Е!

Ники Бела изразява съмнения относно Джон Сина, докато е в Париж

Преглед на историята

Джон се насочва към Twitter

Докато Ники претегляше решението си, семейството й забеляза, че Джон туитва, че нещо, което може да е свързано с бъдещата му булка (или не-да-бъде).

„Животът понякога е смешен“, прочете Ники на глас. „Една минута те целува и прегръща, а следващата те рита в квадрат в чантата за хапки. Миговете правят пътуването и мощната игра продължава. '

Животът понякога е смешен. Една минута ви целува и прегръща, следващата ви рита квадратче в чантата за хапки. Моменти правят пътуването и мощната игра продължава.

@Джон Сина

Ники беше „шокирана“ и „объркана“ от туитовете и не знаеше със сигурност какво има предвид Джон под тях.

„Моето семейство, те ми показват туитовете на Джон и предполагам, че са някакви, шокиращи за мен, защото той е толкова частен човек“, каза тя в изповедалня. „Разбрах, доведох го на този свят и съм някак объркан от това. Не знам дали са предназначени да бъдат лоши срещу мен.

„Искам да кажа, че не е като годеницата му да го напусне три седмици преди сватбения му ден“, пошегува се Брайън.

След това Ники отиде сама при нея и къщата на Джон и каза, че е „странно“ да си там без него, човекът, който е бил нейният „свят“. Тя изрази, че „никога не е мислила“, че ще стигне до този момент.

Е!

Ники Бела разкрива самотно планиране на сватба без Джон Сина и Ботуши Шаферки в 'Total Bellas'

Преглед на историята

Окончателното решение

След една нощ в къщата си, която тя построи с Джон, Ники взе решение.

- И как мина снощи? - попита Бри на следващия ден.

'Беше много, много трудно', отговори Ники. - Взе си душ и видя като бръснача си. Костюмите му и всичко. Просто гадно.

„Иска ми се да е по-различно - продължи тя, - и затова имам почти шест години работа над нас и борба. И просто стигнах до точката, в която съм толкова изтощен и свършен. '

Ники каза на сестра си, че знае какво е нейното решение, но че се страхува да го каже. Бри я попита защо се чувства така.

'Защото просто не искам да го нараня', каза Ники, съкрушена. „Просто е трудно, когато обичаш някого толкова много и се грижиш толкова много за него, но вече не можеш да го направиш. Той не е виновен. Това не е по моя вина. Знаете, че сме имали тази невероятна любовна история. Просто е приключил.

'Той иска много силна кариера и вече го има', каза й Бри. 'За съжаление той е загубил жената на мечтите си.'

Youtube

Ники Бела разкрива, че е 'Просто приятели' с Джон Сина, докато дразни финала на 'Много труден' сезон на 'Total Bellas'

Преглед на историята

Една седмица по-късно

Вместо да ни покаже раздялата и да ни даде някакво затваряне, което напълно заслужаваме, риалити шоуто светна до една седмица по-късно след разделянето.

Ники и Бри се качиха на плажа за дълбок разговор между сестра и сестра, където Ники обясни, че се чувства най-добре, което се чувства след раздялата.

'Всъщност днес се почувствах най-добре от Джон', каза тя. „От раздялата за първи път разговарям с Джон очи в очи, но буквално, като приемам съвета ви, за първи път му казвам всичко. Как се чувствах за всичко. Всичко, което ме притесняваше през последните шест години, неща, които държах в себе си, неща, които ме нараняваха, и не мога да ви кажа като облекчението, което имам.

„Той каза:„ Прав си, тъй като държиш толкова много, че всъщност не те познавам “, спомня си тя. „Той е като„ Надявам се, че ще мога да те опозная “. Беше мило, той е като: „Има ли нещо, от което се нуждаете от мен?“ и аз казах: „Да. Трябва да ме пуснеш и да ме направиш. '

Бри попита сестра си какво означава всичко. Ники отговори, че планира да се изнесе.

'Той обаче е невероятен човек, само се надявам да не съжалявам', добави тя.

„Мисля, че едно нещо, което ми беше много тежко на сърцето, е, че въпреки че преживях подобно“, започна Ники в изповедалня, преди да се развали. „Въпреки че, както преживях депресия, мисля, че когато имате връзка в очите на обществеността, не искате да разочаровате феновете си и приказката на всички беше Джон и аз се оженихме като Супермен и Чудната жена най-накрая се намерихме и това е щастливо за всички. '

'Така че просто се принуждавате да повярвате, дори ако започнете да чувствате нещо различно', каза Ники. „На какво ме научи тази година и се надявам хората да знаят, че ако не се чувстваш като че вземаш правилно решение, не го прави.“

Ники добави, че вече е официално на своето „пътешествие“, за да намери себе си. Въпреки че тя и Джон засега са се разделили, имаме чувството, че все още не сме виждали последното от „двойката супергерои“.

Всъщност „Total Divas“ с участието на близнаците Бела се завръща за Сезон 8 на 19 септември в 21:00 ч. По E !, така че трябва само да изчакаме няколко седмици, за да видим как Ники лекува.

знаменитости, които носят памперси
Премиера на Universal Pictures 'Blockers' Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)