Никол „Снуки“ Полици разкрива своята преломна точка за излизане от брега на Джърси

Тейлър Суифт, отличена с „Жена на десетилетието“ на Billboard Women in Music Преглед на изображението Гети

„Беше наистина трудно, но трябваше да мисля за щастието си“, обясни риалити звездата.

Никол „Снуки“ Полици каза в момента, в който осъзна, че не е нейното автентично аз Джърси Шор беше, когато тя разбра, че трябва да напусне.

„Мисля, че когато всъщност се принуждавах да бъда в ситуация, в която не бях щастлив. Като, принуждавах се да бъда„ щастлив “и съм като„ Това не съм аз. Не съм истински щастлива ', каза 32-годишната риалити звезда в клип от появата си през януари нататък Шоуто на Мел Робинс (чрез Ние седмично ).„Тогава съм като„ Излязох. “- добави Снуки.

Getty / TooFab

Ситуацията даде съвети на Рони относно „Как да бъда най-добрият му Аз“ (Ексклузивно)

Преглед на историята

Но решението все още беше трудно за вземане, тъй като роденият в Ню Джърси беше в предаването на MTV от самото начало в продължение на почти десетилетие.„Беше наистина трудно, но трябваше да мисля за щастието си и къде наистина исках да бъда, а това е да съм майка и да съм [с моите] деца, а не драма и пиене - и драма“, обясни тя.

Snooki шокира феновете по-рано този месец, когато обяви, че няма да се връща в 'Jersey Shore Family Vacation' Season 4, ако има такъв, на своя епизод от 6 декември ' Това се случва със Снуки и Джоуи 'подкаст.

Гети

Дина Никол Кортезе реагира на реакцията на сватбената реч на Анджелина

Преглед на историята

'И има много причини защо, но основната причина е - просто не мога да го направя вече', каза Снуки. „Нашето шоу, Jersey Shore, е свързано със семейството, подигравките помежду си, забавленията и смешките и просто знаейки, че всичко е в добро забавление. Напоследък всичко е толкова сериозно.„Не харесвам разказа за нищо, премахвам се, обичам ви толкова много, обичам моите стаи до смърт, те знаят това, аз не отивам никъде, когато става въпрос за тях и те са мои семейство - продължи тя

Снуки също иска да прекарва повече време със сина си Лоренцо, 7 г., дъщеря Джована, 5 г. и сина Анджело, 6 месеца.

Знаете ли, когато напусна децата си и снимам шоуто, искам да си прекарам добре “, призна тя. „И аз се поставям там и просто искам да изляза като добър човек. И напоследък, в шоуто, това беше просто много драматично. '

Решението идва на фона на вражда с костарта Анджелина Пиварник, което предизвиква спекулации, че драмата е част от решението на Снуки да се раздели. Сватбеният прием на Анджела не протече по план, както Снуки, Джени 'JWoww' Фарли и Диена Кортезе изнесоха противоречива реч, включваща шеги и удари на Анджела.

TooFab потвърди, че речта на дамите остави Анджелина да се чувства 'разстроена'. Казват ни, че Анджелина „е била разстроена и нахлула“ и че жените не са разговаряли помежду си след аферата.

Епизодът на Снуки от „Шоуто на Мел Робинс“ ще се излъчи в петък, 10 януари 2020 г.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на