Ник Картър казва, че е взел ограничителна заповед на брат Аарон Картър, за да „защити“ семейството си

Ник Картър казва, че той и сестра му Ангел са били длъжни да поискат ограничителна заповед срещу брат си Арън Картър, за да защитим себе си и семейството си.

По -големият брат Ник, на 39 години, цитира това, което той нарича все по -тревожното поведение на Аарон и неговото скорошно признание, че той таи мисли и намерения да убие бременната ми съпруга и нероденото дете.

31 -годишният Аарон, който първоначално публикува новината за ограничителната заповед в Twitter, отговори на Ник: Внимавай ... свършихме за цял живот. Арън каза, че той и певецът на Backstreet Boys Ник не са се виждали от четири години.какво да облека при 90 градуса време

Прочетете също:

Тези туитове са по -долу, включително пълното изявление на Ник.Така че брат ми току -що получи ограничителна заповед срещу мен. И току -що ме обслужиха хаха

- Аарон Картър (@aaroncarter) 17 септември 2019 г.

Пази се. @nickcarter свършили сме за цял живот.лесни вегетариански обяди

- Аарон Картър (@aaroncarter) 17 септември 2019 г.

#душевно здраве #GunControlNow #Контрол на оръжията pic.twitter.com/q280ClqyjI

- Ник Картър (@nickcarter) 17 септември 2019 г.

Прочетете също:

На неговия Страница в Twitter , Аарон имаше много, много повече да каже за Ник - включително коментари по случай на сексуално насилие, който беше отхвърлен от окръжния прокурор в Лос Анджелис. Прокурорите по това дело от 2018 г. посочиха давността като причина да не продължат делото.

Арън Картър каза, че брат му е нападнал сексуално и физически много жени и призова журналистите да разследват миналото на Ник.

защо да не се оженя

TheWrap се обърна към публицистите и мениджъра на Ник Картър, за да представи на певицата на Backstreet Boys възможност да коментира обвиненията, цитирани от Аарон. Неговите публицисти отказаха коментар и просто ни върнаха към изявлението на Ник в Twitter.

Къде е @rosemcgowan когато имаш нужда от нея !! Аарон туитира в един момент. Тук съм заради тези жени !! @AshleyRepp @Мелиса Шуман точно там и аз използвам платформата си, за да помогна на тези жени да се чувстват

Прочетете също:

Аарон Картър се появи в епизод на The Doctors миналата седмица. Там той призна, че е наркозависим и че се мъчи - прави инхалатори на битова и промишлена химия - от тийнейджърските си години.

Гледайте тази част от външния вид по -долу. Има буквално 20 допълнителни видеоклипа от появата, които могат да бъдат намерени тук .

Интересни Статии