Ник Кенън казва, че е „разбрал“ защо Кание го е нападнал заради тези коментари на Ким Кардашиян


21 двойки знаменитости, които напълно забравихте Виж снимките Гети

Ник Кенън размишлява за враждата си с Кание Уест заради Ким Кардашиян, като оприличава ситуацията с враждата му с Еминем заради бившата съпруга Марая Кери.

The Ник Кенън - Кание Уест вражда над Ким Кардашиян привидно е починал и сега, след като са го пуснали, Ник казва, че разбира защо Кание е дошъл за него по начина, по който го е направил.'Разбирам сценария му докрай', каза Ник във вторник сутринта, когато се отби Истински 92.3 LA . - Така се чувствах, когато Еминем говорех лудо за жена ми. Разбрах това. Бях като, добре, в момента той е патриархът и защитникът.

„Така се чувствах, когато @Еминем говорех лудо за жена ми ' @NickCannon На @Кание Уест #Голямо момче НА ЖИВО https://t.co/pUidrhPE5r pic.twitter.com/EskcJSiedK

@ Real923LA

Ник размишляваше за бившата си съпруга, Марая Кери , която се разправяше публично с Еминем заради връзка в началото на 2000-те, за която твърди, че никога не се е случвало. Двамата прекараха години, посвещавайки един на друг дисковите песни и загадъчни песни: Той я нарече лъжец, за която тя каза, че е „обсебен“.Две години след като Ник и Марая завързаха възела, Еминем пусна „Гайди от Багдад“, в който нарече Ник „убодец“ и му пожела „късмет с блудницата“. Ник отговори с дълга публикация в блога, в която защити тогавашната си съпруга, каза, че Еминем дори никога не е стигнал до „втората база“ с нея и го е нарекъл расист.

TooFab / Гети

Рей Джей не се интересува от говеждото месо на Кание Уест с Ник Кенън заради Ким Кардашиян: „Порасти“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Миналата седмица масите се обърнаха. Ник, който някога се е срещал с сегашната съпруга на Кание Ким Кардашиян, намеква в интервю, че е възможно тя да е имала секс с Дрейк , отбелязвайки: „Има нещо истинско лично, което Дрейк държи върху цялото това семейство“. По време на разговор за пластичната хирургия в същото интервю Ник направи коментар за дупето на Ким, като каза, че е имала 'дупе', откакто те излизат.

Kanye веднага стреля в видеоклип в Instagram, като основно казва на Ник да държи името на жена си извън устата си. TMZ съобщиха, че оттогава двамата са смачкали говеждото си и са се съгласили да се уважават взаимно напред.E! / BACKGRID

'North West' обобщава Кайли, която ражда в 'KUWTK' - и EPIC Fallout с Kris & Kourt!

Преглед на историята

Рей Дж , който също се срещаше с Ким, сподели неговата мисли по въпроса когато се отби от TooFab по-рано тази седмица.

„Всъщност не съм обръщал внимание на напред-назад между [Кание и Ник]“, каза той. „За мен трябва да порасна и да бъда свой човек и да се грижа за собственото си семейство и да се уверя, че съпругата и бебето ми се чувстват добре с това, което казвам. Така че, ако това им засяга, значи и мен.

„През годините в кариерата си бях неуважителен, защото живеех млад, преобърнат живот“, продължи той. „Казах много луди неща за много неща. Поглеждайки назад, не бих взел нищо назад, но с нетърпение не бих го направил отново. Определено бих помислил два пъти, преди да говоря, и да взема предвид чувствата на всички, а не само моите.

- И така, трябва ли да гледаш какво казваш в живота за семейството си? Абсолютно - заключи той. „Какво преживяват, не знам. Това са някакви мачо неща, от които не искам да участвам. Ако жена ми каже, че не мога да говоря, това е сигурно. Трябва да я слушам.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наМайкъл Саймън / startraksphoto.com