Трябва да бъдем активно антирасистки - 18 статии за това как да предприемем действия сега

Нашата отговорност е да се обучим какво се случва с расата в Америка - затова събрахме статии, които са чудесно място за начало.

In the Know: 20 ноември 2015 г.

Ето защо жените мълчат относно тормоза

В разследващ доклад на 'Ню Йорк Таймс' по-рано този месец се появиха новини, че холивудският хотшот и ръководител на голямо студио твърдят, че са сексуално тормозили десетки жени в продължение на десетилетията му кариера.

5 начина, по които можете да помогнете на деца мигранти, задържани на границата

Ние не вярваме, че това е партизански въпрос - това е въпрос на морал. Заемете позиция и дръжте нашето правителство отговорно и ето как можете и вие.

Протести в Атланта: Моят опит като чернокожа жена

Докато бях на първите си протести тази седмица, за първи път изпитах сълзотворен газ. Ето как мина през очите ми:

Вземете мерки с масови стрелби: 6 неща, които трябва да направите, освен просто да се обадите на конгресмена

След като при две масови стрелби загинаха 29 души и поне 53 души бяха ранени, трябва да направим нещо. Това можете да направите, след като се обадите в Конгреса.

Примиряване на втората поправка и контрол на оръжията в Америка

Дебатът за контрол на оръжията е един от най-разпалените спорове сред американците и всичко произтича от Втората поправка на Била за правата.

Омразата няма дом тук: Борба с расизма срещу AAPI в Америка

Всичко, което трябва да знаете за американския спасителен план

Конгресът прие третия, дългоочакван законопроект за облекчение на COVID, който включва 1400 долара - но какво означава това за вас? Разбиваме го тук.

In the Know: 21 август 2015 г.

In the Know: 13 март 2015 г.

В знанието: новините на всяка момиче сега

Какво общо имат пожарите на западното крайбрежие с изменението на климата

Смъртоносни пожари, подхранвани от сериозно висока температура и ветрове в Калифорния, Орегон и Вашингтон, опустошиха общностите, принуждавайки стотици хиляди семейства да напуснат домовете си.

Какво означава случаят на абортите на Lousiana за жени

От потенциалните последствия на решението за уязвимите общности до бъдещето на Roe v. Wade, ето какво трябва да знаете за случая на абортите в Луизиана.

Ето какво трябва да знаете за коронавируса

Тъй като разпространението на коронавируса продължава в САЩ, ето всичко, което в момента знаем за коронавируса и как да се предпазите.

Какво трябва да знаете за пожарите в Австралия

В момента в Австралия бушуват пожари - ето какво трябва да знаете за случващото се и какво можете да направите, за да помогнете:

Всичко, което трябва да знаете за Тръмп и Украйна

Ситуацията между Тръмп и Украйна се развива от седмици, така че ние я разбихме за вас. Ето какво трябва да знаете и очаквате в бъдеще:

Какво е да живееш във Вашингтон точно сега

Какво е ежедневието като жители на Вашингтон, окръг Колумбия в момента? Една писателка обяснява как се чувства настоящата й реалност.

Какво се случи с водещия представител Кейти Хил да подаде оставка

Какво се случи в случая на представител Хил? Какъв беше нейният отговор? И как изглежда бъдещето на отмъщението порно за хилядолетни жени като Хил?

Защо се случват пожарите в Калифорния (и как можете да помогнете)

Можем да се активизираме, за да помогнем на жертвите на пожарите в Калифорния. Можем да предприемем стъпки, за да сме сигурни, че не сме част от проблема. Ето как да помогнете ...