Нов уебсайт изпраща закуски на Buc-ee по целия свят

От девствените си бани до зъбния му талисман, има какво да се обича в Buc-ee’s .

Но Крис Кьорнер знае, че най-доброто в крайпътната мека са нейните закуски - рафтовете върху рафтовете от тях. А предприемачът от Плано, Тексас, иска да се увери, че всеки фен на Buc-ee има достъп до любимите си лакомства, независимо от местоположението.

секс мисъл за деня

Отидох в Buc-ee’s с моя съосновател, братовчед ми Кърк, когато той беше на посещение, каза Кьорнер Тексас месечно . Имах тази идея на път за вкъщи и беше перфектна. Те имат толкова много уникални закуски. Ако хората ще платят допълнителни 4 долара, за да им получат McDonald’s DoorDashed, защо не биха платили допълнително 20%, за да им изпратят тези продукти по пощата в цялата страна? Просто го видях като идеалната възможност.

И така, миналата седмица Koerner стартира TexasSnax.com , онлайн магазин за препродажба, който позволява на експатите от Тексас да задоволят своите ханкери за Бобър Нагетс , Свински кори , Царевични хапки , или който и да е от 282 нетрайни продукта на Buc-ee отдалеч.

Просто направете поръчката си и Koerner ще направи линия до най-близкия Buc-ee, ще направи покупка от ваше име и след това ще я изпрати по пътя си. Texas Snax доставя до всички петдесет щати на САЩ и десетки международни дестинации.Начинанието на Koerner не е свързано с Buc-ee, но компанията е наясно със сайта. Поставяме на всяка отделна продуктова страница, че не сме Buc-ee, обясни той Тексас месечно , ние плащаме това, което вие бихте платили в Buc-ee's, ние сме просто големи фенове и просто препродаваме техните продукти.

Засега Buc-ee изглежда повече от щастлив да позволи на Кьорнер да тества водите вместо тях.

Радваме се да видим, че цените ни са толкова добри, че клиентите са готови да платят премия за директна доставка, каза генералният съветник на Buc-ee, Джеф Надало Тексас месечно . Изглежда, че Texas Snax е намерил ниша за препродажба на прекрасната храна на Buc-ee, уникални детски играчки и креативно облекло.Сега, ако ни извините, трябва да отидем да се видим с един човек за някои бобърски хапки.

Интересни Статии