Нов филм за Супермен идва от писателя Та-Нехиси Коутс - Но какво ще кажете за Хенри Кавил?

Колекция Everett

Докато филмът определено идва, не е ясно дали Cavill ще се върне с него.Изминаха близо 8 години, откакто Супермен лети самостоятелно в „Man of Steel“, но Warner Bros. най-накрая продължава напред с нов филм.

Според Сянка и действие , автор, журналист и писател на комикси на Marvel Ta-Nehisi Coates е подслушван, за да напише сценария за филм, продуциран от J.J. Ейбрамс.

Гети

Бен Афлек обяснява как децата му са си стрували „Страданието“ на Лигата на справедливостта

Преглед на историята

„Да бъда поканен в DC Extended Universe от Warner Bros., DC Films и Bad Robot е чест“, заяви Коутс в изявление. „Очаквам с нетърпение да добавя към наследството на най-емблематичния митичен герой в Америка.“

Ейбрамс заяви пред изданието, че има „нова, мощна и вълнуваща история за Супермен, която тепърва ще бъде разказана“, и е развълнуван, че Коутс „ще помогне да донесе тази история на големия екран“.Похвали Коутс 'Между света и мен', председателят на Световната банка Тоби Емерих заяви, че компанията е 'уверена, че неговият опит за Супермен ще даде на феновете нов и вълнуващ начин да видят човека от стомана'.

Въпреки че няма потвърждение дали звездата Хенри Кавил ще се завърне като титулярен супергерой, в доклада на Shadow and Act се казва, че „търсенето на актьор, който да играе Кал-Ел / Супермен, все още не е започнало“ - предполагайки, че такова търсене е в картите и Cavill ще бъде аут. Кавил заяви, че би искал да се върне към ролята.

Британският актьор за първи път изигра Супермен в самостоятелния филм на Зак Снайдър, преди да се появи в „Батман срещу Супермен“ и „Лига на справедливостта“. Нови кадри с него като персонаж ще бъдат включени в предстоящия режисьор на HBO Max 'Лига на справедливостта' - отпадащ на 18 март - докато докладите, че ще направи епизодичен филм в 'Shazam: Fury of the Gods', бяха развенчани от режисьора.Все още е възможно обаче той да се появи във „The Flash“, който ще свърже различни ъгли на мултивселената на DCEU.

HBO Макс

Joker, Darkseid и Lex Luthor се изправят срещу Лигата на справедливостта на Zack Snyder в пълен трейлър

Преглед на историята

Интересни Статии