Новите деца на блок звездите показват разкъсаните си тела - Вижте секси снимката!

The Нови деца в блока момчета все още схванах го!

Дони Уолбърг взе да Instagram през уикенда, за да сподели нова снимка с приятелите си от групата на NKOTB, Джоуи Макинтайър , 45 и Дани Ууд , 46.

лари birkhead и dannilynn

- Не е зле за няколко възрастни мъже! Трудната работа си плаща! #TheMainEvent - 45-годишният надпис изстрел в полу-тениска във фитнеса.

Определено изглежда, че бившите поп звезди все още са в отлична форма - просто вижте тези кореми!

През последните няколко месеца певците обикалят цялата страна за турнето си, 'Главното събитие,' и е страхотно да се види, че те все още имат време да посетят фитнеса.По-рано този месец прекрасната съпруга на Дони, Джени Маккарти , направи супер специална татуировка, за да почете не по-малко секси съпруг.

Маккарти публикува откровено щракване на новото си мастило Instagram , която гласеше „Дони“ и „Любов“ на показалеца и средния й пръст.

„Защото аз правя ...“, надписа снимката. Когато някои предположиха, че татуировките са фалшиви, тя отговори в Twitter - пишейки: „Не съм свикнал да казвам думите„ реално е “, но да, реално е.“Русата бомба и нейният мъж никога не са се притеснявали да показват някои PDA - особено след като казаха 'Правя го' още през август.

интервю за тига за blac chyna

Какво мислите за изстрела на NKOTB без риза на Дони? Изключете звука отдолу и разгледайте галериите по-горе, за да видите още тийнейджърски идоли, тогава и сега, и още повече мастило на знаменитости!

Интересни Статии