Появяват се нови подробности за адвокат-антифеминист, заподозрян в убийството на сина на федералния съдия Естер Салас

Anderl & Oakley / AP / Facebook

Полицията съобщава, че Рой Ден Холандър се е застрелял след нападението над дома на съдията, при което синът й е умрял, а съпругът й е тежко ранен.АКТУАЛИЗАЦИЯ 21.07.2020 10:09

Полицията посочи заподозрения като Рой Ден Холандър.

72-годишният адвокат е бил диагностициран с терминален рак.

Той е завел редица дела за „правата на мъжете“, като дела срещу нощни клубове, които са имали „женски нощи“, или финансирането на програмата за феминистки изследвания на университета Колумбия, според NY Daily News .най-добрите слънчеви очила за тясно лице

В продължаващо дело от 2015 г., ръководено от Салас, той заведе дело срещу американските военни само за нейните мъже, изготвящи правила от името на тийнейджърка, която твърди, че са сексистки, въпреки факта, че тя е била свободна да се включи, ако е квалифицирана.

Салас се е произнесъл в негова полза и е позволил делото да продължи във Върховния съд.

Въпреки това той разби съдията в книга, която сам издаде по-рано тази година, наричайки я „мързелив и некомпетентен латински съдия, назначен от Обама“.Полицията също разследва дали Холандър е замесен в неразкритото убийство на друг адвокат Марк Анджелучи, който е бил застрелян в дома си в Крестлайн, Калифорния на 11 юли, според съобщения от някой, облечен в униформа на FedEx.

Анджелучи също беше активист за правата на мъжете и участваше в същия съдебен иск за военни действия.

АКТУАЛИЗАЦИЯ 20.07.2020 9:58

Главният заподозрян е намерен мъртъв.

Все още неидентифицираният мъж е починал от самонанесена огнестрелна рана, потвърдиха два източника от правоохранителните органи CNN Понеделник сутрин.

Мъртвият е адвокат, който е имал дело пред Салас през 2015 г., разказа източник ABC обаче полицията вече смята, че съпругът й може да е бил целта.

Тялото на заподозрения е намерено в кола в близост до къмпинг в Catskills, на 135 мили от мястото, където се е случило нападението. В колата е намерен пакет, адресиран до Салас.

Оригинална история 20.07.2020 7:54

Синът на федералния съдия Естер Салас е убит при стрелба в дома й в Северен Брунсуик.

20-годишният Даниел Салас беше застрелян в неделя, след като отвори вратата на човек, облечен като шофьор на доставката на FedEx, съобщиха от правоохранителните органи CNN .

рецепти за приготвяне на храна за бавна готварска печка

Съпругът на Салас, защитникът Марк Андерл, който стоеше зад сина си през 17 часа. атака, също беше ранен. Самата Салас беше невредима.

Instagram

33-годишен изпълнителен директор на Tech, намерен обезглавен, разчленен в луксозно жилище в Ню Йорк

Преглед на историята

Съдията от Окръжния съд на САЩ в Ню Джърси е ръководил много важни дела, включително делото за финансови измами срещу Тереза ​​и Джо Джудис. Първият беше осъден на 15 месеца във федерален затвор, а вторият на 41 месеца, преди да бъде депортиран в Италия.

Според Newsweek , атаката се е случила само четири дни след като Салас е назначен за дело, свързано с Джефри Епщайн, срещу инвеститори на Deutsche Bank, които обвиняват банката, че прави фалшиви изявления относно политиките си срещу изпирането на пари и не успява да следи клиенти с „висок риск“ осъден педофил.

Разследващите не са наясно с текущи заплахи срещу семейството, мотивът за засадата в момента е неизвестен.

„Като съдия тя имаше заплахи от време на време, но всички казват, че наскоро не е имало такива“, каза кметът на Северен Брунсуик Франсис Уомак, който е личен приятел на двойката, ABC News .

как да носите шалове с пуловери
Twitter / Facebook

82-годишен изстрелва 11-годишен съсед и баща й мъртви, след като са свидетелствали срещу кучето му

Преглед на историята

Тя каза, че Даниел, първокурсник в Католическия университет, е бил прострелян през сърцето. Марк е бил застрелян няколко пъти.

Както американските маршали, така и ФБР са на лов за убиеца, който според тях е бил самотен въоръжен боец.

„Търсим една тема“, заяви ФБР в изявление. „Ние работим в тясно сътрудничество с нашите държавни и местни партньори и ще предоставяме допълнителни актуализации, когато са налични.“

Все още не е потвърдено дали убиецът е бил служител на FedEx или просто е маскиран като такъв.

„Ние сме запознати с медийните съобщения и си сътрудничим изцяло с разследващите органи“, каза говорител на CNN в изявление.

Салас, който е първият латиноамерикански служител на федералната скамейка в Ню Джърси, сега получава информация за сигурността от американските маршали.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии