NeNe изтича бурите от виртуалното събиране на RHOA - Ето защо тя казва, че е напуснала!

Браво

'Какво? Шегуваш ли се? Изглежда, че NeNe се отдръпна - възкликна Анди. 'Не знам какво се случва там.'

NeNe изтича я остави „Истински домакини от Атланта“ costars шокиран от част 2 от събирането на този сезон в неделя вечер - когато тя си тръгна и не изглежда да се върне.

След излъчването на епизода тя отиде в Instagram, за да обясни решението си да се отдръпне от виртуалната специална, тъй като визуализацията за Част 3 изобщо не я показа. Към този момент не е ясно дали тя ще се завърне или това беше всичко за сезона.

През целия епизод, Leakes отново попадна в някои много нажежени моменти с Кения Мур , Ева Марсил и Канди Бърус .

Кения я нарече „най-грозната кучка в шоуто“, преди да й каже „Чао фалшива брадичка, фалшив нос!“ и да се твърди, че NeNe е имала призрак писател с нейните обиди. Когато NeNe застана зад убеждението си, че Кения „заслужава“ неволите си от връзката с Марк Дейли, Мур попита: „Заслужавате ли, че Грег има връзки с ваша помощ?“Това беше препратка към Leakes, която признава, че Грег е бил хванат в „неподходящи“ разговори с бивш служител.

- С кого се бърка твоят човек? Не си ли ти! NeNe отвърна на удара, но копаенето изглежда не притесняваше Кения изобщо. 'Разделени сме, може да е всеки', отговори тя, 'ако той е на среща, той е на среща, скъпа.'

Тейлър Хикс подгласник

След това Канди и NeNe се впуснаха в разкопки, които си правеха помежду си в социалните медии, след като заснеха снимките. Анди Коен спомена коментари, които NeNe направи в канала си в YouTube, привидно се оплаква от това, че Канди получава спиноф шоу. Течовете отрекоха, че е говорила за Канди.„Бях в YouTube, мой личен канал. Не трябва да ви отговарям, госпожице, аз съм истинска Атланта - стреля тя към Канди. - Пуши си някъде другаде момиче. Ако имам нещо да кажа, ще го кажа на вас. От кого си, за да бягаш, Канди! Не продължихме през целия сезон, сенчест по дяволите! Никога не сте се опитвали да сте готини. Забравяш се.

Докато те започнаха да крещят назад един към друг, Анди ги сложи и на двамата. Когато спряха да говорят, той позволи на NeNe да продължи.

- Изпратих съобщение на Канди и й казах, че няма нищо общо с нея. Тя все пак отиде на следващото ниво с него “, твърди тя. - Ако исках да говоря за мис Боринг, щях да говоря за нея.

Докато Ева започна да се намесва, NeNe й каза да не стои настрана, добавяйки: „Върнете се в Лос Анджелис, за да оближете още няколко дъна, за да бъдете отгоре“. Докато виковете на Leakes продължаваха, Анди отново я заглуши.

Канди получи един от цитатите на нощта, когато каза на NeNe: „Вградена съм в твоята мозъчна кучка. Аз съм вграден в майка ти, кофти мозък. Докато Коен отново измести темата за събирането, камерата продължи да се срязва на NeNe, изгаряйки.

- Толкова съм над това. Такива хейтъри. Те са просто куп хейтъри. Ето защо не мога да ги понасям, толкова е нелепо, лудо - измърмори си тя, докато се търкаля пакет с клипове. - Какво биха направили, ако дори не бях тук. С кого, по дяволите, ще говорят? Какво биха направили?

С това тя остави камерата и си тръгна. Когато забеляза случилото се, Коен възкликна: „Какво? Шегуваш ли се? Изглежда, че NeNe се отдръпна. Не знам какво се случва там.

Кения извика „NeNe напусна снимачната площадка завинаги“, докато Ева започна да се смее. „Когато топлината стане гореща, Анди, излизай от кухнята!“ Предварителен преглед за третия и последен епизод на събирането изобщо не съдържаше NeNe, но показваше предстоящо интервю с бившата приятелка на NeNe, превърната в приятелка на Йована Момплайзир.

Браво

Резюме на RHOA Reunion: NeNe отива на война с Ева и Кения, преди Анди да я сложи без звук

Преглед на историята

Влизайки в Instagram след края на епизода, Leakes сподели публикация, в която обяснява решението си да се отдръпне от камерата.

„Чувствах се редно само лично ДА СЕ ОТСТРАНЯ от събиранието! Толкова много се беше случило през този сезон! (дамата с бисквитките, фалшивият брак на Марк и Кения, обвиненията на Денис, портата на Змията и много други), но ме разпитваше по теми, заглушаваше ме, връщаше се към нещата, които се случиха с Уенди, докато бяха в карантина (защо не попитаха за това на Канди заснемане в ресторанта, ако това се прави) “, обясни тя.

„След като решихме, че извинението за някои неща е правилно, това не е достатъчно истинско. Отначало с lil sis Порша беше подиграван - продължи тя.

След това, привидно като се прицели в предстоящата поява на Йована, тя добави: „И ето, те доведоха някого на събиране, че на мен лично ми беше казано, че на моите ръководители вече не е позволено да снимам! Всичко това и много повече ми се струваше, че правилата се прилагат само за мен и че аз съм държан на различен стандарт от другите, но вие продължавате да бъдете съдия. '

Ще видим дали тя ще се появи за Част 3 следващата неделя в Браво.

Интересни Статии