Нийл Патрик Харис искри Джеймс Кордън Meltdown в „Late Late Show“: „F - k Off, готово съм!“


Тази седмица в наблюдения на знаменитости Виж снимките CBS

Всичко това беше ли акт? Сигурен. Но все пак ли беше весело? Да.

Джеймс Кордън нахлу от собствения си сет в четвъртък вечер, след Нийл Патрик Харис разби шоуто.Въпреки че актьорът не трябваше да излиза чак по-късно в епизода, той се появи изненадващо, докато Кордън правеше въпроси и отговори с публиката. След като стана ясно, никой в ​​студиото не се интересуваше от домакин късно вечер , Харис изскочи иззад завеса, за да зададе няколко въпроса.

Тъй като все повече и повече Qs идваха за NPH, Corden ставаше все по-разочарован, докато накрая експлодира.

'Напускам! F - k изключено! Приключих. Това приключи. Аз съм до тук с тази глупост! - възкликна той. - Нощ след нощ след нощ, преминавайки през онази завеса. О, искате още една шега на Тръмп, седнете на бюрото си, направете подпис на бюрото си, излизайки и пеейки в кола с Бритни f - king Spears! Готов съм! Свърши, излязох! 'знаменитости, загубили девствеността си от други знаменитости

След това той отклони всички, докато крещеше: „Дрънкайте, прецаквайте и прецаквайте. Излязох, махнете ме оттук! '

Добре, да, всичко беше малко, но със сигурност добре действал.След като всичко се успокои, звездата от „Поредица от нещастни събития“ седна с водещия и разкри, че всъщност е използвал Кордън, за да излезе от длъжността на журито тази седмица.

Въпреки че в миналото избягваше да служи, най-накрая не можеше да го отложи повече и влезе. „Трябваше да кажа, че не мога да [обслужвам], защото летях за Лос Анджелис, за да бъда в шоуто на Джеймс Кордън и следователно няма да съм на разположение през втората половина на седмицата - обясни Харис.

звуков филм оригинален дизайн

„Те казаха:„ Това е проблем, защото това е действителна професионална възможност и не можете да използвате работата като оправдание, а само семейни ситуации като оправдание “, продължи той. „И той каза:„ Имате ли семейство, което ще бъде в Лос Анджелис, докато сте там? “ и аз казах: „Да, Джеймс Кордън ми е втори братовчед“, а той каза: „Страхотно, можете да отидете.“

И ето го.

CBS

Джеймс Кордън отвежда звездите на „Лего филм“ Крис Прат, Елизабет Банкс и Уил Арнет в реалния космически лагер

Преглед на историята

Интересни Статии