NBC поръчва „Черен списък“ на Том Кийн Спинов „Изкупление“ на сериала

Том Кийн започва свой собствен черен списък.

NBC се върти от Райън Егголд ( на снимката вляво ) герой за Blacklist: Redemption, в който участва и Famke Janssen ( надясно ), Edi Gathegi и Tawny Cypress.

лесни идеи за приготвяне на храна за обяд

Ето описанието на мрежата на новата й поредица от вселената на Джеймс Спейдър: Оперативникът под прикритие Том Кийн обединява сили със Сюзън Скоти Харгрейв (Янсен), блестящият и хитър шеф на Грей Матърс, прикрита организация на наемници, която решава проблеми, които правителствата не правят смея да докоснеш. Докато търсеше нападателя на Лиз, Том тайно откри, че Скоти всъщност е неговата биологична майка. Сега, докато те се обединяват, за да използват своите уникални умения и ресурси в опасен свят от смъртоносни престъпници, Том започва собствената си скрита мисия, за да разбере повече за своето мрачно минало.Прочетете също:

Jon Bokenkamp - оригиналният създател на Blacklist - и John Eisendrath ще напишат и изпълнителен продуцент на спинофа. Джон Фокс и Джон Дейвис също са изпълнителни продуценти; Режисьор Майкъл Вечеря.Черен списък: Изкуплението е продуцирано от John Eisendrath Productions, Flatwater Scribe и Davis Entertainment съвместно с Sony Pictures Television.

NBC - подобно на своето излъчване - беше натоварена през седмицата, предхождаща първото му събитие. За да направи път за всички нови поръчани серии, мрежата трябваше да отмени Undateable, Crowded, Telenovela, Heartbeat и Game of Silence.

Смъртните случаи: Ето всички отменени телевизионни предавания този месец (снимки)

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 19

Това беше тежка седмица за звезди, включително Роб Лоу, Патриша Аркет и жабата Кермит

„Теленовела“, NBC

Прочетете също:

Преглед в галерията

Интересни Статии