NBC News носи имената на Кристен Уелкър през уикенда, съосновател на „Днес“

Водещите днес празнуваха Кристен Уелкър в петък, след като NBC News обяви, че тя ще бъде новият съ-водещ на програмата през уикенда.Уелкър, която отразява Белия дом за NBC News, започна кариерата си в журналистиката като стажант днес преди повече от 20 години и сега тя ще бъде съвместна водеща през уикендите с колегата си от кореспондента на Белия дом от NBC News Питър Александър, който помогна да я посрещне в петък . Тя ще замени Шейнел Джоунс, която е кочар в събота и неделя в продължение на пет години и ще продължи да кокира третия час на Днес през седмицата.

Да дойда тук като стажант за шоуто Today, за да снимам тази макара ... Изглеждах толкова сериозно, каза Уелкър, след като изгледа стар клип, на който чете новините на 21 за демо барабана си. Да се ​​ужасявам така и след това да дойда и да седна на това бюро, да седя до моя приятел Петър Александър всяка събота, това е честта за цял живот.Прочетете също:

Кристен съм това, което наричам „голямата ми малка сестра“. Тя е един от най -добрите ми приятели в света, не само професионално, но и лично. Наистина я смятам за част от семейството си, каза Александър.Първият ден на Welker, който ще закрепи програмата, ще бъде събота.

6 Times на NBC „Днес“ водеща драма стана заглавия, от Джейн Поли до Тамрон Хол (Снимки)

  • днес Джейн Поли, Ан къри, Тамрон Хол

    Водещата на „Днес“ Тамрон Хол обяви в сряда, че ще напусне NBC и MSNBC след отмяната на нейния час от дневното токшоу, за да освободи място за входящата Мегин Кели. NBC беше посрещната с остра реакция от страна на зрителите, но едва ли това е първият път, в който сутрешното шоу е въвлечено в противоречия.

    Гети изображения
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 7

Почитаемото сутрешно шоу е гръмоотвод откакто Поли е внезапно заменен от Дебора НорвилВодещата на „Днес“ Тамрон Хол обяви в сряда, че ще напусне NBC и MSNBC след отмяната на нейния час от дневното токшоу, за да освободи място за входящата Мегин Кели. NBC беше посрещната с остра реакция от страна на зрителите, но едва ли това е първият път, в който сутрешното шоу е въвлечено в противоречия.

Преглед в галерията

Интересни Статии