Naya Rivera парадира с горещ бод след раждането, когато празнува Деня на паметта с 8-месечния син Josey

Вижте още Невероятно сладки деца на знаменитости Стартиране на галерия Instagram

Гореща майка предупреждение!

Бивш „Радост“ звезда Ная Ривера се плъзна по бански през уикенда, давайки на феновете поглед към нейното невероятно тяло след раждането и нейното очарователно момченце, Джоузи .

Актрисата и съпругът Райън Дорси сподели няколко семейни снимки на Instagram в понеделник, показвайки как двамата се отпускат край басейна с невероятно сладкия си син.

'Семеен отпуск !!! Бутилки и бебета и татуировка на татко binx. #memorialdayweekend - Ривера направи надпис на снимката по-горе, докато Джоуи блесна с огромна усмивка.

как да си направим спа у дома

Ривера последва тази снимка със селфи в банята, показваща невероятната си физика, 8 месеца след раждането.Instagram

29-годишната наскоро разказа за своята фитнес рутина в интервю с Бременност и бебе .

„Напълно се отпуснах, когато бях бременна“, каза тя на магьосницата, добавяйки, че изпитва желание за месо и сладкиши, преди да посрещне сина си през септември. „Теглото не беше нещо, върху което исках да се съсредоточа, така че ядох всичко и всичко и се чух.“къде да продавам дизайнерски дънки

С комбинация от кърмене, здравословно хранене и упражнения с ниско въздействие, Ривера свали първите 30 килограма с лекота. Но тя знаеше, че втората половина от нейното наддаване с 60 килограма ще отнеме много повече усилия.

„Гардеробът ми беше разделен наполовина: от едната страна имаше дрехи за майчинство, а от другата - дрехи, които мислех, че никога повече няма да облека“, каза тя.

След това Ная нае треньор, който да тренира тренировките й на висока скорост. - Знам, че имам късмет. Не всички майки могат да си позволят такава “, призна тя. „Но всъщност не съм самомотивиран. И не знам какво да правя във фитнеса. Винаги се чувствам изгубен. [Без треньор] Вероятно в крайна сметка просто няма да работя и след това отивам в парната.

Изглежда, че този треньор наистина я изправи във форма!

Интересни Статии