Натс Гети, съпруга на Gigi Gorgeous ', излиза като трансджендър, не двоичен

Instagram

Общественикът, модел и художник показаха най-добрите си операции в нови снимки и хроникираха своето хирургично пътешествие в нов видеоклип, споделен на страницата на Gigi в YouTube.Пътуването на Nats Getty за самооткриване е в ход и те са решили да излязат точно там, където се намират по този път, споделяйки чрез публикация в Instagram със съпругата Gigi Gorgeous, която се появи като транссексуална през 2013 г.

'Излизайки като трансджендър небинарни', Nats озаглави публикацията, която съдържаше снимка на щастливата двойка, с най-добрите оперативни белези на Nats на пълен екран.

Гети

Кейтлин Дженър за Защо е най-близка до дъщеря Кайли, „Твърде противоречиво“ за Trans Community

Преглед на историята

„Прекарах целия си живот не в синхрон с тялото, с което съм роден, и ограничен от външен вид, който не съвпадаше с ума ни и душата ни“, обясни Натс в дълго писмо в публикацията.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Според Натс топ операцията е нещо, което те „искат от години“, добавяйки: „Не мога да повярвам, че най-накрая ще имам гърдите, за които винаги съм мечтал“.

Признавайки привилегията си, че могат да се подложат на тази операция, „когато за мнозина това е невъзможна възможност поради обстоятелствата“ и наличието на толкова силна система за подкрепа, Натс имаше насърчителни думи за всеки, „който трябва да се ориентира сам и в мълчание“.

„За тези, които са на път към самооткриването, моля, знайте, че това може да е дълъг процес и няма нужда да се бърза с него“, пишат те. „Позволете си времето и пространството, за да откриете кои сте наистина. Този процес идва с много върхове и спадове, някои от които могат да бъдат страшни. '„Това, което мога да кажа, е, че процесът е наистина красив и сега се чувствам така, сякаш имам нова общност, която съм толкова развълнувана да прегърна“, продължи Натс, позовавайки се на транс общността.

Instagram

Elliot Page Благодари на феновете за цялата им подкрепа в първия пост, откакто излезе като Trans

Преглед на историята

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

На собствената си страница съпругата на Натс Джиджи Горджиус сподели още една снимка на двамата заедно, с надпис, споделящ колко горда е от пътуването, което ще прекосят заедно.

„Дори не мога да започна да изразявам колко щастлива, горда и в страхопочитание съм към теб, Натс“, надписа тя публикацията си. След това тя насочи феновете си към страницата си в YouTube, където сподели 16-минутен видеоклип на „Nats 'Journey“, отбелязан като графичен за нефилтрирания му поглед към хирургичното пътуване на Nats.

Подобно на Gigi, споделяйки собственото си преходно пътуване в средата на 2010-те, изглежда, че двойката избира да предложи същата нормализираща прозрачност и за историята на Nats.

В горната част на видеото Nats повтори настроението, изразено в публикацията им в Instagram, че през този преходен период все още не са взели решение за най-добрите си местоимения.

„През това време някои хора ме наричат ​​като нея / нея и не ми се струва обидно, защото все още пътувам, за да разбера кои местоимения работят за мен“, обясни Натс в заглавна карта преди видеото.

Можете да проследите тази първа стъпка от пътуването им във видеото с потенциално NSFW (за графични хирургически кадри) по-долу:

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии