Натали Болт припомня първия път, когато се срещна с Люк Пери, казва, че „Ривърдейл“ не е същото без него

Смъртта на знаменитости от 2019 г. Виж снимките TooFab / CW

Преди излъчването на последния епизод на Пери в сряда вечерта, Болт си спомня своята покойна звезда.

Актьорският състав и екипът на „Ривърдейл“ все още се приспособяват към живота без любимия костар Люк Пери .

В интервю с TooFab , Натали Болт - която играе Пенелопе Блосъм в сериала CW - рефлектира върху времето си да опознае покойния актьор на снимачната площадка, споделяйки няколко зашеметяващи анекдоти за звездата, преди последният му епизод да играе Фред Андрюс в ефира в сряда вечер.Катрин Хейгъл пластична хирургия

'Беше, беше наистина трудно', каза Болт за внезапното си умиране. „Искам да кажа, никой не го очакваше. Мисля, че като шоу ... не е същото след това. Това се превръща в малко по-различно шоу, защото мисля, че Люк беше нещо като баща на толкова много хора.

„Той се интересуваше истински от кариерата на толкова много хора“, добави тя. - Силно му липсва. Той беше като добър глас на разума и много забавно. Сърцата ни излизат към семейството му.- Искам да кажа, гледате на него като на невероятни деца невероятно деца - Софи и Джак - и начинът, по който те са толкова прагматични, позитивни, очевидно пострадали от скръб, но въпреки това тепърва продължават с процеса на скърбене, но и с живота си и просто красиви, невзрачни хора, така че най-много на Люк и техните мамо.

Е!

Коул Спроус в „Ривърдейл“ без Люк Пери, разпознат от стриптизьорките от Disney Channel

Преглед на историята

Докато мнозина в „Ривърдейл“ вероятно се срещнаха с Пери за първи път, след като се присъединиха към шоуто, Болт всъщност се сблъска с него в Южна Африка - откъдето е - години преди това.

„И така, когато правехме таблицата с„ Riverdale “, той се приближи и каза:„ Хей, аз съм Люк Пери “, той ми стисна ръката и аз казах:„ Люк, познавам те “, спомня си Болт към TooFab.„Затова му разказах историята от 2004 г., когато и двамата бяхме в Кейптаун, Южна Африка и имахме комбинирано парти за двата различни проекта, по които работихме“, продължи тя. „И паркирах колата си и мисля, че той просто е паднал от небето, може би балкон, и е кацнал на предния капак на колата ми, точно като сърфист, нещо като Спайдърмен. И аз бях като: „Махни се от наема! Току-що ми вдлъбна наем! И всички бяха като: „Това е Люк Пери!“ И аз бях като: „Не ме интересува Кой то е. Слез от колата ми! '

Instagram

Дъщерята на Люк Пери, Софи, споделя трогателно връщане на баща си: „Липсва му малко допълнително днес“

Преглед на историята

Не само, че Пери беше „фигура на баща“ за мнозина на снимачната площадка, но Болт каза, че Пери е като „сурогатен баща“ на KJ Apa , който играе сина на Фред Арчи в шоуто. Apa, който е само на 21 години, е най-младият от основните членове на актьорския състав.

„KJ беше много близък и Люк беше много мил с него“, обясни Болт. 'KJ също е много близък със семейството си в Нова Зеландия, така че мисля, че Люк беше много чувствителен към това и осъзна, че това вероятно е някой, когото трябва да вземе под крилото си.'

Болт също обясни как Пери би посъветвал младите членове на актьорския състав за 'внезапната слава', която идва с това да бъдеш тийн звезда, тъй като никой не би могъл да се свърже с това да бъдеш тийн сърцат повече от този, който играе Дилън Маккей.

Отбелязвайки, че тя е била само „малък играч“ в живота на Пери, тя каза, че преминаването му е грубо за всички на снимачната площадка, включително екипажа. „Люк знаеше името на всички, не само в„ Ривърдейл “, но вероятно и във всяко шоу, върху което е работил“, добави тя.

Гети

Брайън Остин Грийн споделя сърцераздирателна история на Люк Пери, която научи в мемориал „90210“

Преглед на историята

В „Ривърдейл“ Болт играе студената, снизходителна майка на Черил Блосъм ( Мадлен Печ ). Въпреки че персонажът на Пери - който е собственик на Andrews Construction - никога не е имал близки отношения с Пенелопе, Болт каза, че двамата често биха се шегували с възможни сюжетни линии, които те бих могъл са споделили.

„Някога се шегувахме като, просто се смеем през цялото време, което според мен е, знаете ли, тонът, който Люк зададе на снимачната площадка“, обясни Болт. „Всички си прекарваха добре, но ние се шегувахме, защото Люк е, знаете ли, той е като дърводелецът, строителят, знаете Фред, неговият характер. Тъй като ужасяващата ми дъщеря Черил изгори Торнхил, Фред трябваше да мине и да възстанови и по този начин щеше да се създаде връзка между Фред и Пенелопа. И тъй като той има нещо за червенокосите, може да има някакъв любовен интерес.

След смъртта на Пери мнозина, които са работили с актьора в миналото, разкриха как ще им липсват прегръдките на Пери, нещо, което Болт отекна.

- Той имаше най-добре прегръдки - каза Болт. „Той влизаше в ремаркето за грим и правеше леки притискания през рамото ... защото ние бяхме там, за да свършим всички тези неща. И ние седяхме там една от първите седмици, когато се върнах в люлката [на нещата] и знаете, че току-що очаквах той да влезе през вратата и да дойде да ни даде триене на раменете. И това вече няма да се случи. '

Последният епизод на Пери 'Ривърдейл' се излъчва в сряда, 24 април. Ще имаме повече от интервюто ни с Болт, което идва следващата седмица.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети