Синът на Наташа Ричардсън Мишел размишлява за нейната смърт, почита я с нов филм

Гети

Продължавайки семейното наследство, Майкъл се появява заедно с татко Лиъм Нийсън в първата си главна роля.

Майкъл Ричардсън беше само на 13, когато майка му Наташа Ричардсън беше убита след катастрофа на ски на 45-годишна възраст. Сега, 11 години по-късно, 25-годишният размишлява за смъртта си преди първата си голяма филмова роля - роля което го накара да се докосне до тази скръб в реалния живот.Младият актьор, син на Ричардсън и Лиъм Нийсън, ще се появи до баща си в предстоящия филм „Произведено в Италия“. Филмът се върти около отчуждена двойка баща-син, които се събират, за да се опитат да продадат имението, оставено им след смъртта на семейния матриарх.

in n out реклама

„Паралелите бяха толкова очевидни“, каза Ричардсън, чието семейство беше в разгара на продажбата на дома, в който беше отгледана Наташа, когато прочете сценария - каза в интервю за панаир на суетата . „Чувствах, че майка ми в духовен смисъл има пръст в това.“

„Мисля, че с напредването на възрастта, като имам предвид майка си повече и да правя неща, за да я почитам, ми позволява да я помня и да премина през скръбта и да се излекувам правилно“, добави той.Поглеждайки назад към живота си след смъртта на майка си, Ричардсън каза, че по това време „болката е била твърде преобладаваща“. Той добави: „Мисля, че умът е много мощен и подсъзнателно или несъзнателно може да ви защити. Така постъпи, когато тя премина. Просто го бутнах настрана и не исках да се занимавам с него.

Дори сега той каза, че не смята, че е „напълно осъзнал“ загубата й, като каза, че това е усещането, което много хора с подобен опит са изпитвали.

В допълнение към родителите му родословното дърво на Ричардсън е изпълнено с холивудски суперзвезди, включително леля Джоули Ричардсън, братовчед Дейзи Беван, баба и дядо Ванеса Редгрейв и Тони Ричардсън и пралеля Лин Редгрейв. Това е традиция, която той поддържа жив.„Моята пралеля, Лин Редгрейв, беше много в нашето потекло. Тя проследи семейството ни до тези пътуващи актьори през 18 век “, каза Майкъл пред изданието. „Наистина е страхотно да продължаваш така. Въпреки че сме семейство, аз съм много различен от тях и знам, че мога да предложа нещо различно.

Гети

Младият актьор, който смени фамилното си име от Нийсън, за да почете паметта на майка си, разкри и любимия си филм, в който тя участва.

„Само въз основа на това коя е тя и как я помня, трябва да е„ Родителският капан , ' ' той обясни. - Това горе-долу беше тя. Тя беше тази сладка, невероятна фигура на майка - най-добрият ми приятел. Тя имаше тези невероятни, големи посрещания, когато се прибирахме у дома ... Толкова съм късметлия, защото я заснех на филм.

мем от Тейлър и котка

Актьорският състав на „Родителският капан“ - включително Линдзи Лоън, Денис Куейд и Илейн Хендрикс - се събра отново по-рано този месец, където също отдадоха почит на покойната актриса. Вижте повече от тяхното събиране тук.

Интересни Статии