Пролет 2021 Цветове за нокти: 7 перфектни цветови комбинации

Почти е сезонът на сандалите, така че ако търсите най-добрите цветове на ноктите през пролетта на 2021 г. за пръстите на ръцете и краката си, не търсете нищо повече от тези комбинации без провал.

Три тенденции за изкуство на ноктите, които можете да направите у дома

Най-готините тенденции на ноктите да опитат тази есен

Тези страхотни тенденции за ноктите със сигурност ще ви направят най-добре облечени в Emmy’s - или, знаете ли, просто много комплименти от вашите приятели.

Най-яката пролет 2021 Цветове и тенденции на ноктите

Пролетта е във въздуха и какъв по-добър начин да го отпразнувате от свеж лак? Можете да целунете всички онези мрачни зимни тонове за сбогом и да поздравите пълната гама от пролетни 2021 г. ярки, пастелни и прохладни тонове.

Колко знаете за токсичния лак за нокти?

В движение с изчистеното движение за красота, компаниите за лакове правят крачка от токсините и към по-здравословни съставки. Ето какво трябва да знаете:

7 нови идеи за лак за нокти, които да изпробвате този месец

Хванете един от тези лакове за следващия си домашен маниак и е добре да отидете за всички ваши сешори за слушане на фолклор.

Пролетните комбинирани нокти за пръсти и пръсти

10 разкошни цвята за нокти, които да опитате за пролетта

Вместо да се разхождам с голи нокти тази пролет, ето тенденциите, които се опитвам и как ги получавам у дома.

11 идеи за празнични нокти, които не са червени

Даваме 11 нови идеи за промяна на вашите празнични маникюри, от наситени тонове като зелени и дълбоки червени до блясък и металик до тенденциите като хром, холографски и ноктопластика.

Най-добрите голи цветове на лак за тен за тен

Ето някои страхотни, занижени и красиви нюдови цветове на лак за нокти, които перфектно допълват тена ви, за всеки тон на кожата.

11 идеи за подправка на вашия маникюр у дома

Отегчени сте от обикновения си стар лак за нокти и имате малко време на ръце? Изпробвайте тези 11 идеи за лак за нокти.

Празнични цветове за нокти Hoilday, които да изпробвате тази година

Каквато и причина да опитвате нов цвят на ноктите през този сезон, ето няколко нюанса, които да опитате - защото празничният вид има повече от червените нокти.

Как да получите най-добрия маникюр у дома, според съоснователя на OPI

Независимо дали спестявате пари или салонът ви е затворен, съоснователят на OPI Products Suzi Weiss-Fischmann споделя своите експертни съвети за достоен за салон маникюр у дома.

Лято 2020 Комбини за нокти и пръсти

Лятото е идеалното време да надстроите вашия мани / педи от обичайното си чисто розово и тези забавни комбинации са най-лесният начин да го направите.

5 цвята на ноктите, които са в тенденция за пролетта на 2019 г.

Търгувайте с вашите голи лакове и тъмни цветове за тези привлекателни нюанси, които ще ви отведат безпроблемно от вашата тропическа ваканция до барбекю.

Всички есенни нокти Inspo, от които някога бихте могли да се нуждаете

Винаги ще харесваме идеите за топли червени, наситени лилави и тъмни зелени, но тези нюанси добавят още допълнителни пизаци, които може да търсите тази есен.

6 Цвета на ноктите, които са в тенденция за есента

2019 е всичко за изразяване на себе си и есента не е изключение. Откроявайте се от основните неща с най-стилните и модерни цветове за сезона.

Каква е разликата между потапяне на прах срещу акрилни нокти? Ние отговаряме

Въпреки че и двете изглеждат сходни, има някои огромни разлики между акрилите и праховите нокти, за които трябва да знаете преди резервацията.

Падащи цветове на ноктите, които изглеждат прекрасно на тъмна кожа

Изведете есенния си поглед на следващото ниво с тези страхотни цветове на ноктите в тъмно лилави нюанси, богата голота и един от най-красивите дълбоки чинии, които някога сме виждали!

Цветове за нокти, за да опитате, ако ви е скучно с неутрални

Открихме, че най-добрите цветове на ноктите се отклоняват от класиките, които няма да ви накарат да се чувствате като непознат всеки път, когато погледнете ноктите си.