Казвам се Earl Star Итън Супли е разкъсан сега, отваря се за пътуването за отслабване

Най-драматичните трансформации на тежестта на знаменитостите Виж снимките Гети / Instagram

Актьорът твърди, че Джим Кавизел веднъж му е казал, че животът му 'не е подражавал на Исус Христос'.

Звездата от „Запомни титаните“ и „Името ми е граф“ Итън Супли разкрива за „сложната си връзка с храната“, докато насочва вниманието към трансформацията на тялото си.

Актьорът прави заглавия за това колко разкъсан се е появил в последните си публикации в Instagram, които показват, че звездата му удря фитнеса, за да работи за фитнеса си. Сестра в закон Джулиет Луис (да, актрисата), дори насочи вниманието към неговата трансформация на собствените си страници в социалните медии, като същевременно популяризира новата му 'Американски чревоугодник' подкаст.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В първия епизод, който отпадна тази седмица, 43-годишният Супли разкри колко екстремно е било пътуването му за отслабване нагоре и надолу. „Спечелих и загубих вероятно близо 1000 килограма към този момент и съм спазил всички диети“, обясни той, добавяйки, че „извън актьорството, двете ми любими неща, които трябва да направя, са диета и хранене“.'Сложните отношения' започнаха, когато той беше само на 5, обясни той, казвайки, че баба му и дядо му са били 'шокирани' от теглото му, когато той ги е посещавал като дете. Тъй като те започнаха да ограничават храната му, той започна да яде в тайна, което доведе до това, че Супли никога не се чувстваше комфортно да се храни сред другите. Към 10 той тежал над 200 килограма и бил включен в програма за управление на теглото. Майка му обаче го издърпа от това и той спря от години да мисли за отслабване. По това време той казва, че „е станал огромен“.

Преломен момент за актьора настъпи в началото на 2000-те години, след случайна среща със звездата 'Страстите на Христос' Джим Кавиезел в самолет. Вече познати помежду си заради филм за Робин Худ, в който и двамата трябваше да участват, който никога не се свлече от земята, Кавиезел се обърна към него в първи клас.

„Той седна и започна да ми говори за това как той и животът му подражават на Исус Христос и че ако не го направите, ще отидете по дяволите и по същество същността му беше, че не подражавах на Исус Христос и беше първият разговор от подобно естество, който някога съм имал с някого - заяви Супли.„Никой никога не е говорил с мен по този начин, никой никога не е казвал:„ Вижте себе си, вие ще по дяволите. Изобщо не ви е грижа за себе си, вие сте бъркотия - продължи той. „Той не беше зъл, но това беше нещо, което не бях изпитвал. Спомням си, че кацнах и казах: „Това беше ужасно преживяване“, какво да правя, да се бия с Джим Кавиезел? Не ме нарече дебело дупе или нещо подобно. Той не каза нищо, за което можех да го предизвикам да се сбие, но разговорът толкова ме блъсна в дупето.

Гети

След това Супли почувства, че не иска „никога да позволи на някого да почувства, че може да говори с мен по този начин отново“ и той се подложи на диета. „Вероятно идваше от любовно място - добави Супли, - нямам лоша воля срещу него. Разговорът с f-king работи! '

„Не казвам, че е прав и че моето решение има нещо общо с Исус Христос - продължи Итън, - но моето решение беше:„ Не искам хората да чувстват, че могат да говорят с мен така “.

През годините Супли казва, че е изпробвал всяка диета, която може да си представите - включително диета за кръвна група, South Beach, Atkins, Zone, Keto и периодично гладуване. 'Отслабнах с тегло, отидох от 530 до най-ниското, 220', каза той и добави, че в един момент е бил 'тънък, тънък на черепа и костите'. В годините след „Казвам се Ърл“ той се бореше да си намери работа заради слабата си външност, казвайки, че хората в Холивуд му казват: „Не знаем кой си, не си това, на което се радвахме преди. '

'По някое време бях като' F-k, просто ще напълнея отново, защото може би ще е по-добре за работа и честно казано беше ', каза той.

Наскоро той започна да работи върху мускулите си и казва, че целта му в момента е „да има шест пакета“. Той добави: „Не съм далеч, всъщност доста близък крал“, признавайки, че това е „крайно суетна цел“. Той също така иска да вдигне два пъти собственото си тегло.

'Знам, че в даден момент ще отида,' F-k this, нека спечелим 50 килограма и да си прекараме добре ', защото тогава ще имам друга цел', каза Супли.

Засега той ще продължи да говори за фитнеса в своя подкаст „American Glutton“, наличен тук.

BFF на Меган Маккейн брилянтно сваля трома за срам Savage Celebrity Clapbacks Instagram

Интересни Статии