Моите най-честни мисли за запознанства като жена с голям размер

Когато бях на 5 години, бях влюбен в съседния си съсед Дейвид. (Дейвид не чете това, но може би сестра му Дана. Здравейте!) Той беше очарователен и забавен, по-възрастен от мен, умен, близо до него, имаше руса коса и майка му винаги ме оставяше да остана за вечеря. Целият пакет наистина. Искам да кажа, че той ме хареса обратно - искам да кажа, целуна ме и чувствам, че това означава подобно, нали? - но ако някой беше наоколо, той никога нямаше да го покаже. Когато играехме игра Capture the Flag и бяхме само двамата зад навеса, той щеше да ми е мил, забавен и сладък. Но в секундата, когато някой се появи, той ме нарече грозна и дебела и се пошегува с мен. По това време той беше само на 6 години и аз му простих за всички онези времена, когато бягах в къщи, разплакан, след като се чувствах отхвърлен от него, но трябва да се чудя дали дори тогава той се чувстваше смутен да признае, че харесва дебело момиче. И така минаха повечето от връзките ми през годините.

Дълго време си мислех, че просто имам ужасен вкус към мъжете. За да бъда честен, правя нещо (не се шегувам, когато казвам, че моят мечтан човек е Пийт Дейвидсън и знам, че това изисква малко саморефлексия). Но след като прочетох Един за гледане , дамски фантастично-романтичен роман, изследващ запознанства в голям размер, започнах да забелязвам, че моделите може да имат малко повече общо с мъжете, отколкото интереса ми към тях. (Важно е също така да се отбележи, че никога досега не съм изпитвал това с жени, но по това време съм бил само на няколко срещи с момичета, така че това може да е от двата пола и сексуалността. Просто говоря лично опит.)

Исках да повярвам, че това, че е плюс, не влияе върху това как ме виждат мъжете. Да, има някои глупаци, които фетишизират по-големи тела или които искат да изпробват сертификат за личен треньор върху мен, но като цяло мъжете не биха могли да бъдат засегнати от тялото ми с тегло над средното, нали? След като направих дълбоко гмуркане на моя история на запознанствата , Мисля, че стигнах до заключението, че отговорът тук е не и това всъщност е плюс размера изигра основна роля в любовния ми живот, дори след като започнах да се обичам такава, каквато бях.

най-добрите цветове на лак за нокти за тен на кожата

От първата ми среща на 17 се мъчих да срещна някой, който напълно ме приема - кифлички, мазнини, мазнини и всичко останало. Запознанствата са неудобни и бурни, независимо от типа на тялото ви, но забелязах няколко често срещани теми във връзките си, които изглежда корелират с това, че сте жена с голям размер.Хората се притесняват да признаят, че се интересуват от човек с голям размер.

По някаква причина съм преживял много мъже, които са абсолютно неудобни от мен. До такава степен, че когато излизах с човек преди няколко години, който ме целуна публично, се примирих с всички останали негови злоупотреби, тъй като бях толкова развълнуван да срещна някой, който не смяташе публичните изяви с мен за основни удариха егото им.

Първо, те са неудобни дори да признаят пред себе си, че ме намират за привлекателна. Това спекулации ли са? Може би. Но има причина момчетата да са по-склонни да говорят с мен, когато са под влияние или зад прикритието на приложение за запознанства, отколкото IRL. Бързо търсене в порно сайт (аз свърших работата, всички) и ще видите, че порно, включващо жени с по-големи размери, получава точно толкова гледания, колкото порно с слаби жени, но никога не съм срещал човек, който би признайте, че жените с размер плюс дори са нещо, което ги привлича. Съществува стигма около намирането на привлекателни мъже с големи размери, които от поколенията са обусловени от медиите и обществото, че слабината е това, което е красиво въз основа на това, което виждат, четат и чуват, така че те могат да бъдат отвратени или неудобни да признаят, че техният интерес се отклонява от нормата. Със сигурност интересът към жените с по-големи размери е предпочитание и не мисля, че автоматично сте дебел, ако не това ви интересува, но има истински обществен натиск, който кара жените с по-големи размери да мислят, че не сте достойни през цялото време, докато мъжете ни гледат как правим секс онлайн, без да се отказваме.

Дълго изследвах запознанства с мъже, значително по-възрастни от мен, защото жадувах за зрялостта. Младите мъже, които намирам, често нямат ясното чувство за себе си, необходимо за разграничаване между това, което всъщност чувстват, и това, което мислят, че трябва. И въпреки че мисля, че това има малка разлика, все още има какво да се каже за силата на мъжествеността и изобразяването в медиите, тъй като възрастните мъже често имат остарели възгледи за стандартите за здраве и красота. Да, веднъж говоря съобщение, в което се казва: „Вие сте горещ, но сте нездравословен и вероятно ще получите диабет.“ Всъщност съм много здрав, но добрекакво да носите със светлосив клин

Партньорите ми се отнасят към отношенията ни като към тайна.

Също така установих, че партньорите и датите са неудобни да се виждат и с мен. И така, те най-накрая си позволяват да рискуват и да излизат с някой дебел: поздравления, ето ви бисквитката, която се противопоставя на зърното. Но те искат всяка среща насаме. Те не казват на приятелите си, че съществувам, не ме водят на публични срещи (преживял съм твърде много „Netflix и Chill“ за моя вкус), те стратегически се отдалечават от мен, когато сме в баровете заедно. Сякаш да бъдеш видян с дебел човек, съсипва репутацията им и ги прави по-малко „мъже“. И точно по същия начин, по който изглеждат жените височина като одеяло за сигурност при мъжете, мисля, че търсенето на жени от определен тип тяло ги кара да се чувстват непълноценни и несигурни, сякаш не са достатъчно мъжествени, ако партньорът им е по-голям от тях.

Първото момче, което прояви интерес към мен, поддържаше връзката ни изключително лична, в крайна сметка лъжеше всички, че някога се е интересувал или ме е привличал. Връзката ни беше запазена в тайна, пълна със съобщения на Snapchat, които се изтриваха автоматично, краткотрайно свързване и аз се чувствах като абсолютен боклук, когато той обяви, че има приятелка същия ден, когато доставих ръчно изработени подаръци на Валентин в шкафчето му (никога няма да получа поради чистото смущение и срам от този). Всичко това се връща към това, че се смущавам от мен, сякаш аз съм импулсната покупка, която един ден приехте с радост и напълно съжалявахте за следващия. Изглежда, че смятат, че има лека политика за връщане на чувствата към мен.

Хората празнуват тялото ми.

Така че, виждате ли, имах проблеми при срещи с момчета в реалния живот и в „нормално“ приложение за запознанства като Bumble, Tinder и Hinge. След това изпробвах всички приложения за запознанства с плюс размер. И това беше основно рецепта за бедствие. Идеите са невероятни на теория цяла общност от хора, които са щастливи и развълнувани да излизат с човек с голям размер. Но всички те бяха пълни с хора, които гледаха на излишните ми телесни мазнини като на изкривяване.

най-добрият нюанс на червено червило за бледа кожа

Получих всичко от „Никога преди не съм бил с голямо момиче и наистина искам да го опитам“ (здравей, тялото ми не е нещо, което можете просто да добавите към списъка си с кофи, сър) до „Мога ли да използвате стомаха си като възглавница? ' към изрични описания на това колко абсолютно горещи и секси са моите ролки. Най-лошото е, че когато за първи път започнах да се срещам, гледах на тях като на комплименти. Бях толкова развълнуван, че някой ме хареса, че никога не си позволявах да усещам дискомфорта. Жените с по-голям размер са накарани да се чувстват щастливи някой да се интересува от тях, така че пренебрегваме потенциалните червени знамена от страх от отхвърляне. Е, новинарна светкавица: Наистина се замислям за това.

Не ми се струва, че запознанствата с размер плюс изглеждат много забавни и ще бъда първият, който ще призная, че имам много травми и скръб, които трябва да преодолея в минали връзки във връзка с образа на тялото ми.Иска ми се да мога да приключа с тази поговорка, че няма да имам това повече и ще изляза само с момчета, които се държат с мен като принцеса (по дяволите, просто се отнасяйте с мен като с обикновен човек и аз съм ваш), но не е толкова просто. За мен е много по-реалистично да кажа, че ще отложа срещите, докато не се почувствам достатъчно уверен в себе си, за да не позволя да се държат с мен така. Това е само моят опит и част от това да бъда уверен и силен е да знам, че има зрели, възрастни хора, които един ден няма да се държат с мен така. Просто наистина ми се иска да дойдат малко по-бързо, защото получавам Карпален тунел в ръцете си от плъзгане.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Време за лунно затъмнение в Германия, за да изпитате небесния феномен

Време за лунно затъмнение в Германия, за да изпитате небесния феномен

„7/11“ на Бионсе: Blue Ivy Cameo и 6 други невероятни неща, които може да сте пропуснали (видео)

„7/11“ на Бионсе: Blue Ivy Cameo и 6 други невероятни неща, които може да сте пропуснали (видео)

10 идеи за грим за Хелоуин, които всъщност са лесни

10 идеи за грим за Хелоуин, които всъщност са лесни

15 най -странни и най -скандални моменти от телевизионни игри (видеоклипове)

15 най -странни и най -скандални моменти от телевизионни игри (видеоклипове)

Рецензия „Най-доброто от мен“: Никълъс Спаркс, най-лошият и най-затоплен

Рецензия „Най-доброто от мен“: Никълъс Спаркс, най-лошият и най-затоплен

Феновете на Джейсън Момоа отвръщат на тромавите тролове за снимки на ваканция 'Dad Bod'

Феновете на Джейсън Момоа отвръщат на тромавите тролове за снимки на ваканция 'Dad Bod'

Най-добрите притежавани от черно марки плюс размер от 2021 година

Най-добрите притежавани от черно марки плюс размер от 2021 година

Шокиращо видео показва грабители спокойно пълнещи чанти в Walgreens и разходки

Шокиращо видео показва грабители спокойно пълнещи чанти в Walgreens и разходки

Оценки: „Станция 19“-Кросоувърът „Анатомия на Грей“ доминира в четвъртък

Оценки: „Станция 19“-Кросоувърът „Анатомия на Грей“ доминира в четвъртък

Искате ли да бъдете част от Сватбената седмица? Изпратете вашата сватба!

Искате ли да бъдете част от Сватбената седмица? Изпратете вашата сватба!