Ужасяваща работа от домашно видео конференция Пробивът в банята става вирусен - „Бедната Дженифър“ е урок за живота


Всяка звезда, диагностицирана с коронавирус или самоизолираща се Виж снимките Мащабиране

Поне тази бедна жена - която очевидно не осъзнаваше, че все още е на камерата - има благодарността и признателността на Twitter, че ни научи всички да не правим.

Никога не знаеш какво ще стане вирусно и понякога никога не знаеш това ти си ще стане вирусен. Почти никога не е хубаво нещо, когато някой от неизвестните хора по света го прави, и това се оказа особено вярно за „Бедната Дженифър“, която постигна вирусна сензация в неделя за един сериозно неудобен провал.С пандемията на коронавирус COVID-19, която продължава да се разраства в Съединените щати, все повече работодатели предприемат драстичните мерки за прилагане на стратегии за работа от дома. Но въпреки че има хора, работещи от къщи успешно в продължение на десетилетия, това е нова реалност за повечето, а заедно с това и нови стратегии и съвсем различно ниво на информираност.

ABC / YouTube

Гледайте как децата на Джими Кимел се присъединяват към него за карантинния минилог „Официален петък“

Преглед на историята

Това е особено вярно, когато става въпрос за видеоконференции. Когато бяхте поканени да участвате във видеоконференция от бюрото си в офис, нямаше какво да се притеснявате. Когато това обаждане започне да идва, докато работите от вкъщи, това е съвсем различна игра.

Трябва да сте наясно не само с какво сте или не сте (обидни тениски вероятно не е добра идея, но вие мога обикновено се измъкнете с по-ежедневно облекло - и дори без панталон, ако сте свръхпознати с камерата и може би не ставате и не се движите)Въпреки че би било достатъчно неудобно за вашите колеги и евентуално вашите ръководители да ви видят във вашите скиви, вие бихте се молили, че всичко това се е случило, ако сте „бедната Дженифър“.

Лил Ксан и Ани

Очевидно е забравила за видеоелемента от конферентния си разговор Zoom. Служителите, работещи от вкъщи, често ще се скитат по време на аудиоконферентен разговор, че е чудесно време да протегнете краката си и просто да се измъкнете за малко от бюрото. Не се препоръчва да правите това по време на видео обадете се обаче.

Анди Коен тества положително за коронавирус

Преглед на историята

От една страна, това отвлича вниманието на всички останали в екипа, когато на един екран се случват толкова много дейности. Това означава, че всички погледи са насочени към вас. О, това се случи и с „горката Дженифър“, тъй като тя беше единствената, която се движеше по време на видеоконференцията си. Докато тя не спря това е.Всички едновременно се вслушваме в призива на природата, но го правим не чуйте обаждането му по време на конферентен разговор. Ако трябва, или се извинете за кратко от разговора, или поне заглушете себе си. Но моля, моля, Моля те да сте наясно с камерата на всяко устройство, което използвате, за да участвате в разговора.

Може би не го поставяйте на пода, така че да ви оформя перфектно, докато седите на тоалетната си. „Горката Дженифър“, наистина. Едно е да се смутиш социално или дори онлайн, но когато това се случи „на работа“, може да бъде още по-омразно.

Вижте, ние сме на неизследвана територия за много хора и се надяваме, че работодателят на Дженифър прощава, тъй като това очевидно беше ужасна, ужасна грешка. За секунди жената ясно разбра какво е направила (може би се е видяла в цялата си седнала слава на фуража) и измести ъгъла.

Гети

Незастрахованата жена е таксувала над $ 34 000 за тестване и лечение на коронавирус

Преглед на историята

'Какво стана?' - каза жената, която водеше обаждането, която беше пропуснала всичко. Но екипната солидарност беше на гърба на Дженифър, както никой не й каза. Вместо това те я призоваха да продължи. Разбира се, сега всички знаят какво се е случило.

Честно казано, можеше да е много по-лошо за „Бедната Дженифър“. Да, това е унизително и да, сега е вирусно. Но самото видео беше за щастие по-питомно, отколкото очевидно би могло да бъде. Ще я изживее ли някога? О, определено не, и особено сред тези, които я познават. Но тя предоставяше ли ценна обществена услуга - както и така необходимия смях - точно когато американецът се нуждаеше най-много от нея?

Абсолютно го направи. Някои онлайн бързо изтъкнаха това някой качи това видео в интернет (вероятно не Дженифър) и остави във викането действителното й име, което ги кара да се чувстват още по-зле за горката жена. Няма да вграждаме самия видеоклип, за да й откъснем малко, но знаете какво има!

Честно казано, дори нямате нужда от него, за да получите житейския урок и да оцените нейното смущение. Ако все още не сте наясно какво се е случило, реакциите по-долу трябва да помогнат за изясняване на нещата, включително известна любов и (нежно смях) подкрепа от телевизията Лоис Лейн, Елизабет Тулок.

Не забравяйте приятели, винаги да сте наясно с обкръжението и човека, когато работите от вкъщи. Винаги!

Instagram

Шокиращо видео показва грабители спокойно пълнещи чанти в Walgreens и разходки

Преглед на историята

Искрено се надявам, че бедната Дженифър знае, че е проклето национално богатство, за да ни осигури такъв смях в средата на глобална пандемия.

@BitsieTulloch

лоша дженифър pic.twitter.com/BRnQJcgsSU

@yepitsjanna

Като дългогодишен студент от вкъщи, който успешно се е справил с по-ниска степен с 0 лоши моменти на Дженифър, един съвет никога не вземайте лаптопа със себе си. Въведете „извинете ме“ и винаги заглушавайте микрофона си. Спасява ви, когато котката се опитва да оглуши целия клас с мяукане, докато вашият аф ... pic.twitter.com/nAOtcZA2ze

@ хелинофтрой

О, Боже мой, просто видях лошото видео на Дженифър и си помислих, че се чувствам неудобно, КЛАСЪТ СЕ СРУДАВА НИКОГА БОГ БЛАГОДАРИ ВИ ДЖЕНИФЕР

@bohemianxbliss

Горката Дженифър ми дава такова смущение от втора ръка, че дори не мога да се смея. Огорчен съм за нея. pic.twitter.com/wOVKRUFV4M

@TomatoSandwichh

Горката Дженифър pic.twitter.com/jbsxgmVIHz

@PhilNDeBlank

Когато най-накрая открих защо бедната Дженифър е в тенденция pic.twitter.com/RPUemh7L0c

@delapour

Видях защо „Горката Дженифър“ беше в тенденция и ... ами, ... БЕДНА ДЖЕНИФЕР !! # измерване на мащаба обърка се! pic.twitter.com/GSoltuXGxt

@ItsZodiac

Най-големият ми страх от дистанционна работа 🤣🤣

ГОРНИЯТ ДЖЕНИФЪР

#QuaratineLife #Остани вкъщи ... https://t.co/rv9XUoDn5b

@IWhitemen

Боже, това е толкова травмиращо, горката Дженифър pic.twitter.com/KTaBFHs4Hk

@ Hk94110700

OMG видеото на „Бедната Дженифър“ е най-лошият ми кошмар. pic.twitter.com/8Fzoyr51H6

@triciawallin

Горката Дженифър тя осигури както смеха, от който всички се нуждаехме, така и PSA !! pic.twitter.com/Thl00J7ZTh

@ yomama606

'горката Дженифър' това може да се случи на всеки, хаха никога не занасяйте устройствата си в банята, правейки онлайн разговор.

@ juanbar00376115

'горката Дженифър' това може да се случи на всеки, хаха никога не занасяйте устройствата си в банята, правейки онлайн разговор.

@ juanbar00376115

** _ Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Интересни Статии