Mortal Kombat's Sisi Stringer за филма на Mileena за преобразяване и какво я остави белязана на снимачната площадка (ексклузивно)

Warner Bros.

Стрингер признава, че е изразила притеснения относно това как ще изглежда костюмът й, благодарение на „силно сексуализирания характер“ на нейния герой в някои от видеоигрите.

Звездата от 'Mortal Kombat' Сиси Стрингер имаше редица въпроси към режисьора Саймън Маккуойд, след като получи ролята на злото, владееща Саила в новата адаптация за видеоигри с рейтинг R - и, да, скандалният костюм на героя беше един от тях.

Характерът беше представен във втората игра на MK още през 1992 г. като зъл, облечен в лилаво клонинг на Kitana. Това, което започна като трико с подходящи ботуши, ръкавици и маска, за да скрие зъбите на Tarkatan, се превърна в едва забележимо бельо ( вложка по-горе ), преди да се върнете към войнска броня в по-новите игри.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Говорейки с TooFab, Стрингер призна, че е имала известни притеснения относно подхода към филма - но се надяваше и имаше чувството, че външният й вид ще напомня повече на MKX и 11.„Преди Mileena да бъде добавена към MK11, най-новата игра, като DLC с Rain и Rambo, тя беше в MKX - която беше тази преди това - и дрехите й в MKX изобщо не бяха сексуализирани“, каза Стрингер. „Беше облечена в панталон и беше предимно прикрита. Нищо като бельото в игрите преди. И така, не бях също притеснен, защото предположих, че това ще бъде трамплинът, за разлика от буквалното бельо.

„Имах списък с въпроси, когато летях до Аделаида за екранния тест и репетицията на каскадьор, и имах тази книга с въпроси и я занесох на [режисьора Саймън Маккуоид] и казах:„ Ами това? Какво за това?' И като последния въпрос от моя списък беше, „А какво ще кажете за силно сексуализирания характер и представянето на този герой?“ И той веднага каза: „О, не, не, ние не правим нищо от тези расистки или сексистки глупости“. И аз бях като: „Добре, добре! Разговорът приключи. Период. Продължа напред!''

Във филма Стингър носи черна кожена броня, пълни панталони, предпазители за ръце и прибрана назад коса в плитки. Маската на Mileena е изчезнала, вместо това е заменена с белязана и зацапана с кръв паст, която се отваря до плашещи дължини в средата на битката. Това е далеч от всичко, което феновете са виждали в игрите - но поглед, който остави Стрингер да се чувства като пълна гадост и само с малко болка.- Невероятно е. Един от начините, по който наистина влизам в характера, е когато съм в костюма си и се погледна в огледалото и вие усещате начина, по който тялото ви се движи по определен начин и след това се качвате на снимачната площадка и сте в костюма, в околната среда, а вашите колеги актьори са в своите костюми и среда и това е едно нещо, което наистина ми помага да вляза в ролята “, обясни тя. - Но костюмът е от твърда кожа. И има много малка талия и аз съм абсолютно закопчана в нея, разбирате ли? Това е нещо като викториански корсет. Трябва да го дръпнат, докато държа на маса отзад, нали знаеш?

„Първият ми ден, първият ден, когато бях облякъл костюма, бях в въглищна мина и вървях напред и назад, онзи голям изстрел, който виждате в ремаркето, където просто вървя през планински хребет“, продължи тя. - Този първи ден беше студено. Първият ми ден, на голям сет, във филм, бях само аз в тази сцена, никой друг и аз вървях напред-назад и костюмът ме прищипваше, защото не го бяхме носили преди и не знаех как ще се движи.

Тя обясни, че „до края на деня„ е имала „тези ребра отстрани на тялото ми и все още имам белези от него“. Казвайки това, „въпреки цялата болка, студа и неприятностите“ Стрингер каза, че това е „буквално най-добрият ден“ в живота й. „Честно казано, сега белезите са като прекрасна малка памет - и след това сложихме малко подплата в нея и никога повече не ме разряза!“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

За да се докосне до по-ужасяващата страна на Милена, Стрингер трябваше да вземе калъп, направен от зъбите й, за някои „свирепи“ зъби, люлеещи се контакти и да сложи протези на бузите си, когато персонажът й реши да покаже пълната степен на зъбната си усмивка. След това протезите бяха покрити с кръв, която Стрингер наричаше „нейната бойна боя“.

„Мисля, че мотивацията за това - като мен като актьор, който мисли за характера ми - мотивацията за тази бойна боя са белезите, които тя има по цялото си лице“, обясни тя. „Тя е създадена по образ на перфектна, красива, принцеса-войн и е точен клонинг, но има тези грозни белези и тези ужасяващи зъби, които излизат. Така че, тя е нещо като съсипана красавица и военната боя е нещо, което заплашва хората, но също така прикрива тази грозота.

„Mortal Kombat“ бележи първата голяма роля в игралния филм на Стрингер и, като говори с нея, вълнението й от проекта е както очевидно, така и заразно. Но след прослушването си нейният „абсолютно подъл, нахален“ агент първоначално прозвуча така, сякаш не получи ролята!

„Бях като:„ Как смееш. Как смееш да ме правиш мръсен по този начин ', възкликна тя и добави, че' е имало много писъци ', след като разбра, че всъщност го е приземила. „Това беше страхотна, прекрасна изненада - по принцип отидох да танцувам. Излязох с приятелите си и слязох в клуба.

Вижте Stringer в действие, когато „Mortal Kombat“ излезе по кината и HBO Max в петък.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии