Полицията на маймунския прашка, разположена за защита на Доналд Тръмп

Седмицата на TooFab в снимки на знаменитости: 16 февруари - 22 февруари Виж снимките Гети

Въпреки че похарчихме 748 милиарда долара за военния ни бюджет тази година, американските агенти не бяха подходящо оборудвани за справяне с тази заплаха.

Тайните служби са страхотни и всички ... но Доналд Тръмп ще се нуждае от допълнителна специализирана защита, когато посети Индия следващата седмица.

Местната полиция е въоръжена с прашки, за да предотврати всякакви нападения от мародерски маймуни.

POTUS и първата дама Мелания Тръмп ще посетят известния Тадж Махал - в който живеят до 700 резус макаки, ​​нахалните примати са известни с това, че тормозят посетителите, независимо колко важни са те.

Гети

Кенан Томпсън подслушва вечерята на кореспонденти на Белия дом с Хасан Минхадж

Преглед на историята

Докато Тайните служби ще бъдат на разположение, за да защитят главнокомандващия, ако местната банда се нахвърли, дивизията на прашката ще се стреми да ги държи на разстояние. Според ръководителя на отдела за сигурност в световноизвестния мавзолей Бридж Бхушан маймуните са толкова добре запознати с ужилването на катапулт до такава степен, че само погледът им да бъде достатъчен, за да обезсърчи всякакви атаки.„Маймуните се плашат, като просто ни виждат как размахваме прашки и бягат“, каза той пред Ройтерс.

Докато обидата на маймуните обикновено е само опит да се получи храна от туристите, те също често крадат вещи като телефони, камери и дори пари в брой.

Facebook

Гледайте как човек се прегазва от елени на паркинга на Макдоналдс

Преглед на историята

Дори е имало фатални атаки: през ноември 2018 г. 12-годишно бебе е изтръгнато от ръцете на майка си в дома си и е убито. Месец по-рано 72-годишен мъж е убит с камъни, след като е бил заобиколен от група маймуни в дърветата над него.Двудневното посещение на Тръмп в Индия започва в понеделник.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети / Instagram