Mod Sun се връща в Bella Thorne 'P --- y' Slam, поставя под въпрос нейната вярност в ново интервю

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Гети

Рапърът говори и за войната в Twitter с бившия си от по-рано тази седмица.

Кирстен Стюарт Роб Патинсън

Изглежда драмата между Мод Слънце и Бела Торн далеч не е приключила.Докато се появяваше в „Шоуто на Доменик Нати“ в петък, рапърът, който излизаше с бившата звезда на Disney Channel в продължение на две години, постави под съмнение верността на бившия си по време на връзката им.Гети

Бела Торн и Ex Mod Sun влизат в Twitter войната, след като той се пошегува за продажбата на нещата си

Преглед на историята

„Сигурен съм, че по дяволите бях [верен]“, каза Мод. - Няма да говоря вместо нея. Вече видяхте, че тя ще бъде с някого на следващия ден, за да знаете как ще ми е главата, след като разбера така? Знаете какво ще мисля.

„Можете да съберете тези две заедно“, продължи той. - Но аз? Нямах причина да гледам друго момиче в продължение на две години. Дори не се шегувам. Дори не погледнах друго момиче и все още съм нащрек, защото все още мисля, че Бела е най-горещото момиче в целия свят, така че дори не знам какво, по дяволите, ще направя.Въпреки че Мод настояваше изневярата да не е причината двойката да се раздели, той нямаше да даде твърде много подробности защо двойката се разделя. Мод обаче избухна бившия си как тя обяви, че вече не са заедно.

TooFab / Гети

Mod Sun заплашва да продаде неща на Бела Торн в eBay (Ексклузивно)

Преглед на историята

- Разделих се с нея. Прекратих връзката! ' той каза. „Тя е тази, която го отведе направо в интернет и продължи“ Готово сме. Приключихме, 'защото тя искаше да има нейното име, нейните малки две цента на' ние се разделихме '. Това така или иначе ми е куцо, куцо лайно, за да отиде веднага в интернет.

„Разделих се с нея поради факта, че няма да ви кажа точно защо“, продължи той. „Едно нещо се случи, че за мен [беше] невъзможното ... Прекратих връзката с нея поради нещо, което се случи, много, много публичен инцидент и това беше всичко. И честно се надявах, че това ще бъде събуждане.По-рано тази седмица той каза на фотографите на TooFab, че е ще й продаде нещата в eBay , който след това започна война в Twitter между него и Бела. По-късно изясни, че това е шега, но Бела не го възприема по този начин.

Певецът на 'happyBB' каза на Доменик, че не й е върнал вещите на Бела, защото тя отказва да даде неговата неща обратно. Според Мод той има само всички дрехи на Бела, които така или иначе никога не би носила.

'Няма нищо страшно необходимо', каза той.

Хип-хоп звездата говори и за неговия туит, където той твърди, че Бела е влязла в къщата му през задната врата 24 часа след като са се разделили.

„Тя няма ключ [вече]“, спомня си той. - Току-що влезе отзад. Разбирам, че е била разгорещена, но трябваше да се предпазя. По това време нямаше какво да направя, освен да се обадя на ченгетата. Това не беше ход, за който съжалявам. Мод добави, че Бела е изчезнала преди пристигането на полицията.

„Всичко, което казах, е вярно“, каза той. 'Всичко, което казах в онзи малък туит ... така се случи.'

„Иска ми се да има уважение към факта, че аз и Бела наистина се обичахме“, продължи той и добави, че вече не говорят. - Тя ми вика p --- y? Просто ми се иска да има уважение.

bella thorne tana mongeau mod sun

Вижте повече от интервюто му по-долу:

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram