Миранда Кер казва, че новото гадже Евън Шпигел се е запознало с Флин и Орландо: „Сега сме просто модерно семейство“

Шокиращи разделения на знаменитости Стартиране на галерия ЙЕЛЕНА ЕМЧУК

Миранда Кер изглежда по-щастлив от всякога!

Моделът обхваща новия брой на Редактирането на Net-a-Porter , където тя разкрива за семейната си динамика с бивш съпруг Орландо Блум и техния син Флин и ястия за връзката й с гаджето Евън Шпигел .

приятелят ми има бебе

Въпреки че оттогава нещата вървят доста добре както за Миранда, така и за Орландо развод през 2013 г. Кер казва, че е било трудно да се вземе решение.„Флин беше на две, така че беше наистина трудно да вземем решение, но синът ни е наш приоритет, така че трябва да идвате от любов. Трябва да сте любезни - казва тя на магьосника за раздялата им.

Сега три години по-късно Миранда е в нова връзка с Евън - Snapchat основателят дори е срещнал нея и сина на Орландо.„[С Орландо решихме], че трябва да познаваме човека в продължение на шест месеца и да се чувстваме добре с него [преди да ги запознаем с Флин]“, обяснява тя. - Евън се срещна с Флин, така че да, нещата вървят добре. Орландо смята, че е страхотен. Сега сме просто модерно семейство! '

Пери Матфелд наистина е сляп

Докато Евън е само на 25 години, 32-годишният Виктория Сикрет стипца казва, че няма проблем с разликата във възрастта им.

„Той е на 25, но се държи като на 50. Той не излиза на купони. Отива да работи във Венеция [Плаж], прибира се. Ние не излизаме “, признава 32-годишният мъж. - Предпочитаме да сме у дома и да вечеряме, да си лягаме рано. [Но] в някои отношения той [се чувства по-млад мъж]. Казвам ви, имам най-доброто от двата свята ...парти за дегустация на вино и бира

Чудесно е да видиш, че и Миранда, и 'Карибски пирати' star са продължили живота си - какво мислите за откровените коментари на Kerr? Звукът отдолу разгледайте галерията по-горе, за да видите още шокиращи разделения на знаменитости!

Интересни Статии