Майло Вентимиля разкрива къде всъщност се крият неговите вярвания на момичетата от Гилмор

NBC

Феновете на Team Jess няма да харесат това!

АКТУАЛИЗАЦИЯ 7.4.2021 г. 15:36

Джаред Падалеки отговори, след като Мило Вентимиля показа любовта си към героя си от 'Гилмор момичета' - и изглежда, че усещането е взаимно!Актьорът - който играеше ролята на гаджето на Рори Дийн в „Gilmore Girls“ - влезе в Instagram, след като Вентимиля разкри, че има табела в офиса си, която гласи: „I [Heart] Dean 4 Ever.“ Падалеки публикува снимка на домашен знак, който направи в подкрепа на персонажа на Вентимиля, Джес Мариано.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.„Аз [Сърце] Джес 4 някога“ - прочете цветният, написан на ръка знак, който Падалеки постави заедно на снимката.

солей лун фрий преди операция снимки

Въпреки че Вентимиля има своето изкуство „Момичета от Гилмор“, прикрепено към сертификата му за номинация за Еми в офиса си, Падалеки отбеляза, че има трофей „Най-добро тяло“.

„Ohmigod @miloanthonyventimiglia нашите офиси са ТОЛКОВА ПОДОБНИ !!“ звездата от „Свръхестествено“ надписа публикацията. „Малко от @ michaelmuller7, малко от @gilmoregirls homeboy love! БЛИЗНАЦИ! '„(Е, нямам номинация за Еми, но имам трофей„ Най-добро тяло “, който струваше всеки долар, който @genpadalecki плати за него в Hollywood & Vine)“, продължи Падалеки. - Госпожице, братко. Не бих могъл да се гордея повече с теб. @jimmyfallon @ttown. '

Вентимиля коментира публикацията, като написа: „Аз те обичам, брато“.

ОРИГИНАЛНА ИСТОРИЯ 6/6/2021 14:01

Въпреки че Майло Вентимиля играе ролята на Джес Мариано в „Гилмор момичета“, той повторява отбора Дийн.

Докато се появява в 'The Tonight Show с участието на Jimmy Fallon' в понеделник вечерта, актьорът разкрива фен изкуството на 'Gilmore Girls', което е показвал в офиса си. Въпреки това, произведението на изкуството, което Вентимиля направи сам, показва подкрепата на героя на Джаред Падалеки, Дийн Форестър. (За тези, които не знаят, и Вентимиля, и Падалеки играят ролята на гаджета на Рори Гилмор в „Gilmore Girls“.)

по-горещо е от мема

По време на виртуалното интервю на Ventimiglia „Tonight Show“, Fallon, който отбеляза, че е фен на „Gilmore Girls“, посочи знака, след като забеляза, че виси на стената зад Ventimiglia, подтиквайки звездата „This Is Us“ да сподели история зад него.

ABC / Гети

Лорън Греъм разкрива оживения недостатък на това да бъдеш съседи с Дакс Шепърд

Преглед на историята

„Гледам един знак, който виждам в горния ляв ъгъл, защото знаете [бях] ваш фен от„ Гилмор момичета “, каза Фалън, когато Вентимиля стана от стола си, за да грабне домашният знак.

„Пише„ Обичам Дийн 4 някога “, споделя Вентимиля, преди да покаже знака. Изкуството е приложено към рамковия сертификат на Вентимиля за номинацията му за Еми за „Това сме ние“.

„Това е сертификатът, който получаваш, когато си номиниран за Еми“, обясни той.

- Това ли го втрива в лицето му? - попита Фалън в отговор.

- Не, не, никак. С Джаред [Падалеки] сме наистина добри приятели и направих знака за някаква снимка, която някой е търсил онлайн или нещо подобно “, спомня си Вентимиля. 'Направих знака и след като го направих, просто казах, позволете ми да се придържам към това, защото това е страхотно и буквално го залепих точно върху моето известие за Еми, което беше на стената.'

Вентимиля участва в 37 епизода на 'Gilmore Girls' от 2001 до 2006 г. По-късно повтори ролята си в съживяването на шоуто през 2016 г. 'Gilmore Girls: A Year in the Life'.

Kourtney Kardashian ново тяло

По време на сериала Рори (Алексис Бледел) се срещаше с Дийн, Джес и Логан (Мат Чукри) - и феновете спорят оттогава кой е най-доброто гадже.

Вентимиля обаче по-рано изрази подкрепата си за Дийн.

„Винаги съм бил Дийн на екипа“, каза той на телевизионния фестивал ATX през 2015 г. „Логан беше пишка“.

Междувременно, както феновете знаят, съживителният сериал завърши с бомба на Рори, която обяви, че е бременна. Въпреки че така и не се разкри кой е бащата, Czuchry каза, че знае, но Вентимиля наскоро призна, че няма представа ... защото никога не е питал. Вентимиля обаче каза, че е 'положителен' Джес не е бил бащата.

„[Създателите Ейми Шърман-Паладино и Дан Паладино] никога не са ми казвали“, каза той Ние седмично миналия месец. - Знаеш ли какво обаче не попитах. И чувствам, че имам, все още имам наистина, наистина, наистина, наистина близки отношения с Ейми и Дан. И чувствам, че ако попитам, те ще ми кажат. ... Може би ще се обадя на Мати и ще го попитам като: „Хей, човече, така че кой се шегуваше?“ Защото не беше Джес. Това беше единственото нещо, което знаех. Знаех, че не е бебето на Джес. Сигурен съм, че не беше „бебето на Джес“.

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките

Интересни Статии