Майли Сайръс отпразнува 10-годишнината от „Хана Монтана“ с игра за пиене - Вижте звездите СЕГА!

В ролите на 'Хана Монтана': Къде са те сега? Стартиране на галерия Гети

'Хана Монтана' премиера преди десетилетие. Толкова сме стари.

Дисни канал любими сериали, които се движеха от 2006 до 2011 г. Майли Сайръс до глобална звездна сила в процеса.

Шоуто проследи персонажа на Майли Майли Стюарт, която работи под прикритие като диво известна поп звезда, наречена - достатъчно забавно - Хана Монтана, докато се опитваше да поддържа редовен личен живот като обикновен тийнейджър. Около нея се носеха отлично надеждни приятели и семейство, които, въпреки че имаха значение, винаги правеха балансирането на Майли много по-трудно.

От нейния баща, но недосегаем татко Роби Рей ( Били Рей Сайръс ), на нейните най-добри приятели Лили и Оливър ( Емили Осмент и Мичъл Мусо ) и неблагополучния й брат Джаксън ( Джейсън Ърлс ), всички в орбитата на Майли случайно я водят до поредица от безумни опити да скрие нейната самоличност.

Откакто шоуто приключи преди пет години, Майли се трансформира напълно, преминавайки от сладкото момиче на Дисни в груба сценична изпълнителка. Но дори и все пак, тя гледа с умиление времето си - и публикува сладко съобщение на бившите й костари и фенове в Instagram, за да отпразнуват годишнината.„Изпращам любов към всички мои членове на актьорския състав по време на тази годишнина .... За света това е празник от 10 години, но за нас пътуването започна по-рано, преди светът да е имал представа кой е коя от нас“, тя пише. „Имаше много дълъг процес на прослушване и много химия чете кое наистина е това, което продаде шоуто на продуцентите и канала, защото независимо какво се случваше през годините (за което никой от вас няма представа, но беше като в реалния свят но повече хормонални тийнейджъри) любовта ни един към друг беше неоспорима. '

„Въпреки че се чувствам несвързана с това, което бях по това време, винаги ще се чувствам вечно благодарна за предоставената ми възможност и платформа“, продължава тя. „Аз съм там, където съм заради лоялните фенове, за които съм благодарен и, разбира се, обичам много всички нови ангели, които ме подкрепят сега. Въпреки че HM е нарязан на малки малки парченца и погребан в задния ми двор, тя винаги ще държи много специално място в сърцето ми!

Тя завърши съобщението си с много молба на Miley 2016. 'Напийте се истински и си спомнете # HM4EVR изпратете снимки gettinnnnn buck wild в чест на този специален ден', добави тя в заключение. '#letsplayadrinkinggame гледайте HM и всеки път, когато някой каже името й, направете изстрел! Ywew hew! 'Още тийн идоли - тогава и сега! Стартиране на галерия Гети

Също така се регистрирахме при една от най-горещите звезди на шоуто, хубавото момче Джейк Райън, Коди Линли , преди годишнината. Сега на 26 той казва, че не е изненадан, че кариерата на Сайръс е взела общо 180.

„Мисля, че работата по„ Дисни “е страхотна, защото това е семейно шоу и това е нещо, което всеки може да оцени“, казва той на toofab. „[Но] Мисля, че след като актьорите на Дисни пораснат, е трудно хората да ги видят в различна светлина. Хората винаги мислят за тях в тази роля: „Това е Хана Монтана“, „Ти си Джейк Райън“, така че естественият импулс за всички нас е да вървим в обратната посока. Преместете границите и изследвайте нови начини за изразяване. '

годежен пръстен на Аманда Стантън

„Направих същото и мисля, че намерих щастлив медиум от това, което съм всъщност“, продължава той. „Някои неща, които правех в миналото, не мисля, че са подредени. Мисля, че това е част от израстването и намирането на това, което си, да видиш какво се вписва и какво наистина се чувства правилно.

Коди казва, че е изгубил връзка с голяма част от актьорския състав и не е виждал лично Майли от края на шоуто, но в наши дни няма проблеми с откровената й личност.

„Тя винаги казва, че честността е най-добрата политика и затова, ако е вярна на себе си, в края на деня тя е щастлива“, казва той. „Мисля, че има смисъл, че след„ Хана Монтана “тя искаше да изследва и да бъде себе си.“

Линли казва, че все още го спират феновете на шоуто - и той няма нищо друго освен любов към тези, които го разпознават.

„Чувствам признателност и се чувствам много благословен, че съм бил част от такъв прекрасен проект“, обяснява той. „Сигурен съм, че всички се обръщаме назад към преживяването с много любов.“

След това Коди ще се появи в SyFy's 'Sharknado 4' къде ще играе Ян Зиринг и Тара Рийд Те са.

„Бях малко изнервен от срещата с Иън, защото той е звездата и играя неговия син“, казва той за новата си роля. „Опознахме се, забавлявахме се между дуелите, щяхме да изгубим. Понякога това беше много интензивен проект с всички екшъни, фалшиви оръжия, но имахме добра, лека и спокойна обстановка.

Премиерата на филма ще бъде на SyFy по-късно тази година.

Разгледайте галерията по-горе, за да видите как изглежда останалата част от актьорския състав на „Хана Монтана“ сега и какво са правили през годините от края на шоуто!

Интересни Статии