Майли Сайръс и 23 други знаменитости, които се разкриха, когато загубиха девствеността си


Гети

От първите любови до една нощ, тези знаменитости се отвориха на колко години бяха, когато загубиха девствеността си

Що се отнася до загубата на девствеността, преживяването може да не е като това във филмите. Независимо дали първият ви път е бил малко странен или сте се забавлявали с rom-com момент, гарантирано ще ви остави с траен спомен.Споделянето на тези лични спомени понякога може да бъде малко неудобно, но немалко известни личности нямат проблем да разкажат за сексуалния си живот. Знаменитости като Майли Сайръс и Кейти Пери се отвориха на колко години бяха за първи път и какво беше преживяването.Ето какво трябваше да кажат 24 известни личности за загубата на девствеността си.

1. Майли СайръсМайли Сайръс наскоро разкри, че е загубила девствеността си от бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт, когато е била на 16 години.

„Не съм изминал целия път с пич до 16-годишна възраст ... но в крайна сметка се ожених за момчето. Излъгах и казах, че не е първият, така че не изглеждах като губещ ', разкри Майли в' Обадете се на подкаста на нейния татко .

Гети

Майли Сайръс казва, че е излъгала Лиъм Хемсуърт за загубата на девствеността си

Преглед на историята

2. Ким КардашиянКим Кардашиян разкри, че е загубила девствеността си на 15-годишна възраст, казвайки на Опра Уинфри: „Когато исках да правя секс за първи път, когато бях почти на 15 ... бях като:„ Мисля, че отивам или искам да , 'а тя [Крис] беше като:' Добре, това е, което ще направим, ще ви поставим на контрол на раждаемостта ', а тя беше наистина отворена и честна с мен.'

3. Анджелина Джоли

Анджелина Джоли казва, че е загубила девствеността си, когато е била на 14 и това е било доста интензивно преживяване.

„Бях започнал да правя секс с приятеля си и сексът и емоциите не се чувстваха достатъчно. Вече не бях малко момиче. В момент, в който исках да се почувствам по-близо до гаджето си, грабнах нож и го разрязах. Той ме отряза. Имахме размяна на нещо и бяхме обляни в кръв, сърцето ми забърза “, каза тя за ОК.

13-годишни момчета се целуват

4. Джо Джонас

Джо Джонас обясни, че е загубил девствеността си, когато е бил на 20, разказва Лешояд , „Правих други неща преди това, но бях сексуално активна на 20. Радвам се, че изчаках подходящия човек, защото погледнеш назад и си отидеш,„ Това момиче беше лудо. Радвам се, че не отидох там. '

5. Кейти Пери

Съобщава се, че Кейти Пери е загубила девствеността си на 16-годишна възраст на предната седалка на седан на Volvo, докато е слушала албума на Джеф Бъкли Grace. „Обичам толкова този запис“, каза тя GQ .

NBC

Тифани Хадиш има решение за системен расизъм ... И то е свързано със секса

Преглед на историята

6. Ансел Елгорт

Ансел Елгорт беше на 14 и признава, че не е бил сигурен как да прави нещата, разказвайки То , „Нямах представа какво правя, нито момичето. Дори не направих осветлението добро. Това би било едно нещо, което бих направил по различен начин. Беше като флуоресцентна, ярка светлина в спалнята, като над завивките.

7. Меган Фокс

Меган Фокс казва, че е загубила девствеността си от първото си гадже на 17. „Имах много неудобен секс, но този първи път не беше неудобен. Бях влюбена в него и беше приятно “, каза тя Космополитен .

8. Адриана Лима

Адриана Лима изчака до 27-годишна възраст и се омъжи за бившия съпруг Марко Ярич.

9. Аштън Къчър

Аштън Къчър беше на 15 години, когато загуби девствеността си и си помисли, че всичко е станало толкова зле, той искаше повторно! „Бях на 15 г. Беше в гората с момиче, което току-що бях срещнал, с което приятелят ми ме настани. Цялото нещо продължи две секунди. Беше наистина неудобно. Две години по-късно отново имах секс с нея, само за да й покажа, че първото представление е случайност и съм се оправил “, каза Къчър пред„ Подробности “през 2008 г.

10. Джордж Клуни

Джордж Клуни каза на Rolling Stone, че е на 16 години, и добави: „Млад, много млад, твърде млад.“

11. Хлое Кардашиян

Хлое Кардашиян загуби девствеността си на 14 години и за съжаление това беше травмиращо преживяване.

„Моето положение не беше добро. Бях на 14 години и се срещах с 18-годишно момче, което сега се обръщам назад и мисля, че е отвратително, но тогава си помислих, че съм наистина готин ... По принцип бях притиснат да правя секс. Не бях готов. Едва познавах собственото си тяло - каза Хлое HLN .

12. Крис Мартин

Крис Мартин от Coldplay казва, че е бил на 22 години, когато е загубил девствеността си Стандарт , „Имаше религиозни проблеми и подобни неща. Също и увереност. Имах трудно време с момичета. Попадах в капан за върха на приятелството много, много пъти.

13. Джони Деп

Джони Деп разкри, че е на 13, по времето, когато се озовава на пътя на разрушителните дейности. „Загубих девствеността си някъде около 13-годишна възраст. Направих всякакъв вид наркотици до 14, изтрих няколко пакета от шест опаковки, нахлух в няколко класни стаи, само за да видя какво има от другата страна на тази заключена врата“, Джони каза Търкалящ се камък .

Гети

Как трезвеността помогна на Франки Гранде да се изправи срещу „нездравословното“ обсебване на социалните медии (ексклузивно)

Преглед на историята

14. Тамера Моури-Хаузли

Тамера Моури-Хаузли избра да изчака до 29-годишна възраст и след това реши да остане безбрачна до брака. - Не знам как да обясня това. Аз съм религиозен, затова чаках до 29-годишна възраст, за да загубя девствеността си. Може да не разбирате това [но] аз го направих, после се почувствах виновен, след това станах безбрачен, докато се ожених “, каза тя ГОРЕЩО 97 .

15. Крис Евънс

Крис Евънс казва, че е бил на 17 или 18, когато е загубил девствеността си, обяснявайки на Esquire , „1999 г. беше една от най-хубавите години в живота ми.“ По-късно той разказа Сет Майерс , „Състезавах се вкъщи и [казах на майка си]:„ Направих го! Не знам какво правех, но мисля, че го направих! '

16. Кит Харингтън

Кит Харингтън не посочи друго, освен че е бил тийнейджър, разказва То , „Това беше типично тийнейджърско нещо на парти. Вероятно бях твърде млад.

17. Колтън Хейс

Колтън Хейс казва, че е загубил девствеността си два пъти на 13 години - веднъж заради момиче и веднъж заради момче.

'13. Никога преди не съм го казвал. Момичето беше с две години по-голямо от мен, а момчето беше на около 16. Все още бях в 8 клас, мисля ... Всички участваха. Беше истински първи път. Беше вълнуващо ... Не беше трипосочно. Това бяха отделни случаи “, каза Колтън в радиопредаването на SiriusXM на Анди Коен.

18. Иън Сомърхолдър

Иън Сомърхолдър също беше на 13, когато загуби девствеността си. „[Загубих девствеността си на] 13 ... беше забавно! [Момичето беше] 16 ... Имах по-голям брат, брат ми беше на седем години по-голям от мен, беше доста Казанова ... Той имаше момичета в спалнята си през цялото време и ... щях излез навън и щях да гледам и научих много! ' Иън каза на Анди Коен в радиопредаването си SiriusXM.

19. Джесика Алба

Джесика Алба казва, че е загубила девствеността си от бившия си годеник Майкъл Уедърли, с когото е започнала да излиза, когато е била на 18 години.

- Просто не се получи. Бях толкова млада, на 18, когато започнах да се срещам с него. Бях девствена. Знаех, че искам да съм влюбен в първия човек, с когото съм спал, защото за почти всички, които познавах, първото преживяване ги караше да се чувстват като лайна. Така че исках да бъда наистина внимателна, че той ще се влюби в мен и не просто ще ме напусне ”, каза тя Космополитен .

Youtube

Машинен пистолет Кели разкрива Фетиш на краката, восъци поетични над краката на Меган Фокс

Преглед на историята

20. Крис Браун

Крис Браун каза Пазителят че е бил на осем години, когато е загубил девствеността си от момиче на 14 или 15 години. „Да, наистина. Хм нали. В страната е различно - каза Крис.

21. Лена Дънам

Лена Дънам е второкласничка в колежа и пише в Новобранец , „Не му казах, че съм девствена, само че не съм го правил„ толкова много “. Болеше малко повече, отколкото очаквах, но по различен начин ... Впоследствие легнахме там и си поговорихме и можех да разбера, че той беше наистина приятен човек. Похвалих се, че направих здравословен, макар и прибързан избор на партньор. Наистина нямах търпение да кажа на майка си.

22. Себастиан Стан

тиган за печене с капак

Себастиан Стан е старши в гимназията, което го прави около 17 или 18.

„Мисля, че загубих девствеността си доста късно. Бях абитуриент в гимназията. Искам да кажа, че е късно, нали? Не знам. Към днешна дата, вероятно древна. Но го направих в хотел „Тайм“ на Таймс Скуеър. Там го загубих. Всъщност й бях казал, че не съм девствен ... Години по-късно всъщност й казах: „Не, не го направих“, каза Себастиян в подкаста „The Drop-In with Will Malnati“.

23. Адам Ламбърт

Адам Ламбърт се отвори за загубата на девствеността си на Е! Истинска холивудска история , „споделяне“ Загубих девствеността си на 21 години и то за мъж, а не за жена. И не беше много добре. Понякога отнема малко време, за да се научиш как да правиш това правилно.

24. Джесика Симпсън

Джесика Симпсън изчака до брачната си нощ на 22-годишна възраст. В своята автобиография „Отворена книга“, Джесика пише, „бях изградила това очакване в съзнанието си, че първият път, когато правя секс със съпруга си, трябва да бъде това трансцендентно преживяване, където небесата се разделиха. Тогава не знаех, че първият път на всички е неудобно и това е част от него. И това е добре, но по това време е трудно да се разбере. '

Първите времена на Stars Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Южняците обичат цвекло от бонбони

Южняците обичат цвекло от бонбони

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини