Мишел Пфайфър казва, че е готова да се върне като жена-котка 'Ако бъде попитана'

Гети / Еверет

„The Flash“ наскоро подписа Майкъл Кийтън да играе отново Батман.

В дълга редица светила, поели кинематографичната роля на Жената-котка, Мишел Пфайфер със сигурност направи една от най-запомнящите се марки в „Завръщането на Батман“.

Още от премиерата на 'Батман' на Тим Бъртън през 1992 г., феновете настояват актрисата да сложи ноктите отново - и желанието им все повече изглежда като възможност.

е лори лоулин християнин
Гети

Зоуи Кравиц излъчва „Батманът“, разкрива коя актриса котка-жена я вдъхновява

Преглед на историята

По време на скорошно интервю с Screen Rant , 62-годишната номинирана за Оскар беше попитана дали би се заинтересувала да повтори ролята си на Селина Кайл.

„Бих, ако някой ме попита, но все още никой не ме попита“, отговори тя.След като Майкъл Кийтън се оттегли отново в ролята на Caped Crusader за предстоящия „The Flash“, идеята не е прекалено голяма.

Куба Гудинг младши брат умря

Очаква се обаче филмът да започне производство през април, така че изглежда малко вероятно Pfieffer да вземе камшика си отново в тази функция, но не изключвайте нищо за в бъдеще.

любовни послания към нея
Warner Bros.

Любопитни факти за филма за Батман: От най-високия Брус Уейн до говеждото месо

Преглед на историята

Филмът ще представи концепцията за мултивселената на DC, където могат да се срещнат различни версии на героите от комиксите му, като Кийтън, блъскайки се в Брус Уейн на Бен Афлек. (Афлек вече е подписал.)Режисьорът Анди Мускиети обясни как ще работи идеята по време на интервю с панаир на суетата още през август.

„Този ​​филм е малко шарнирен в смисъл, че представя история, която предполага единна вселена, където всички кинематографични повторения, които сме виждали преди, са валидни“, каза той. „Включва в смисъл, че казва всичко, което сте видели, че съществува и всичко, което ще видите, съществува в една и съща унифицирана мултивселена.“

Феновете просто ще трябва да изчакат и да видят дали жената-котка на Pfieffer ще има шанс да мърка отново на екрана - може би дори с хора като Зоуи Кравиц, Ан Хатауей или Хали Бери.

В ролите на „Батман се завръща“ - тогава и сега Виж снимките Колекция Еверет / Гети

Интересни Статии