Майкъл Джексън се е афиширал да играе професор Ксавие във филмите на Брайън Сингър за X-Men

Blue Ivy прави специален външен вид в „Black Is King“ на Бионсе Виж снимките Колекция Гети / Еверет

Джаксън беше подготвил цяла презентация, без да се противопоставя, когато му се напомни, че професор Х е бял.

Съобщава се, че Майкъл Джексън е участвал във филма 'X-Men' през 2000 г., като показа на продуцентите един от своите късометражни музикални филми.В нова статия за Холивудският репортер , се казваше, че покойният крал на попа пристига в офисите на Fox Studio през 1999 г., подготвен да оръжи за ролята на професор Чарлз Ксавие, лидерът на мутантния супергерой от Marvel.Джаксън носеше слънчеви очила и отказа да се ръкува за срещата си с продуцентския екип, оглавяван от режисьора Брайън Сингър, според изданието - и очевидно е бил обезсърчен от идеята, че не е съвсем съобразен с начина, по който е изобразен професор Ксавие комиксите.

Facebook Watch

Парис Джаксън се бори с натиска и очакванията да бъде дъщеря на Майкъл Джексън

Преглед на историята

„Казах му:„ Знаеш ли, че Ксавие е по-възрастен бял човек? “, Спомня си продуцентът Лорън Шулер Донър. И Майкъл каза: „О, да. Знаеш ли, мога да нося грим. 'След това Джаксън се опита да докаже своето твърдение, като показа на всички своя късометражен филм от 1996 г., наречен „Призраците на Майкъл Джексън“, който е написан съвместно от Стивън Кинг.

nadya suleman пластична хирургия

В него артистът играе ексцентричен човек със свръхестествени сили, който изпълнява магически трикове и разказва призрачни истории на децата от малък град, наречен Нормална долина. Възрастният бял кмет на Нормална долина иска да избяга героя на Джаксън извън града.

Познайте кой ви изиграва кмет в 39-минутния филм? Джаксън - актьорско майсторство и танци в екстремен протетичен грим.Съобщава се, че Twentieth Century Fox никога не е обмислял Джаксън, който по това време вече се бори с искове срещу него за сексуално насилие над деца.

Частта в крайна сметка отиде при Патрик Стюарт.

Рене Грациано брак

Междувременно сестрата на Джаксън, Джанет, се бореше за ролята на Буря в „Х-мен“, излизайки срещу Марая Кери и Анджела Басет, според 2017 статия в The Hollywood Reporter.

Хале Бери спечели ролята на слива и изобрази Бурята в продълженията „X2,„ X-Men: The Last Stand “и„ X-Men: Days of Future Past “

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети

Интересни Статии