5 неща, които трябва да направите сега, вместо да мразите себе си

Неувереността в себе си е като ефект на домино, но не е невъзможно да излезете от епизод от него. Започнете с тези пет стъпки и ще се оправите за нула време:

Епидемията от самотата и как да се справим с нея

Повече хора се чувстват самотни от всякога, но как преодолявате цикъла на самотата? Тук се гмуркаме в различни начини да се справим.

Как да се науча да готвя подхранва черната ми радост

Това, което започна като дейност за изпълнение на любовта ми към пътуването, без да излизам от къщата поради COVID-19, се превърна в моята грижа за себе си - и тя може да бъде и ваша.

Отидох на почистване на жалба ... Ето какво се случи

Оплакването може да причини хроничен стрес, да повлияе на взаимоотношенията и дори да повлияе на здравето ни. Ето как преминах към почистване на жалби и защо трябва и вие.

5 полезни неща Моят терапевт ме научи на всяка момиче

В момента прекарваме много време, затрупано, което за много от нас означава повече тревожност. Ето 5 неща, които научих в терапията, които ми помагат сега:

7 най-добри начина да се грижите за себе си, докато сте у дома

Говорихме с терапевт, за да получим нейния съвет как най-добре да се грижим за себе си, докато прекарваме времето си у дома, от упражнения до медитация.

Как да намерите терапевт и да решите дали са подходящи за вас

Вие заслужавате терапевт, който ще отговори на вашите специфични нужди с ефективно и приобщаващо лечение - ето как да намерите точно това.

5 упражнения, които могат да помогнат за облекчаване на безпокойството

Ако сте в затруднение с това как да се справите, когато тревожността ви се засили, опитайте тези упражнения, за да си възвърнете контрола - опитайте едно от тях новото време, когато сте смазани.

Сезонно афективно разстройство и глобална пандемия? Ето как да се справим

Ето няколко съвета за борба със сезонното афективно разстройство тази година по време на пандемията на COVID-19.

Да живееш добре: да се научиш да казваш не

Да живееш добре: какво да правиш, когато все още не знаеш целта си

Защо отрицателният саморазговор е вреден и как да го обърнем

Вътрешният глас и критик - тя е тази, която се появява всеки ден и боклукът говори тялото ви или ви кара да се съмнявате напълно в способностите си на работа ...

Симптомът на тревожност, за който рядко се говори

Хората винаги говорят за сърдечното сърце и безсънните нощи, които идват с безпокойство, но този рядко обсъждан симптом може да ви засегне още повече:

5 съвета за спиране на натрапчивото мислене

Сресиран? Опитайте тези 10 прости неща

Да си в постоянно състояние на стрес не трябва да е норма. Ето 10 лесни начина за борба с него през целия ден, за да се почувствате най-добре.

Онлайн ресурси за психично здраве за чернокожи жени

За да подпомогнете търсенето си, за да премахнете напрежението в съзнанието си и да потърсите помощта и комфорта, от които се нуждаете в този момент, ето онлайн ресурси за психично здраве.

7 начина да спрете да се интересувате толкова много от това, което мислят другите

Никога не можеш да бъдеш всичко за всички хора. Опитайте тези седем съвета за това как да слушате вътрешния си глас, да бъдете себе си и да се откажете от преценките на другите

Живеейки добре: Отказ от традиционните новогодишни решения

3 действия, които трябва да предприемете, когато почувствате, че тревожността ви идва

Триш Барилас, треньор по живота и автор на „Лице на тревожност“, споделя как е прекарала последното десетилетие, помагайки на клиентите да управляват безпокойството и взаимоотношенията.

5 начина за справяне с чувството, че сте претоварени и немотивирани

Чувствате се изгорени и немотивирани в момента? Не си сам! Споделяме пет лесни и приложими стъпки, които да предприемем, за да победим.