Мелиса Ривърс се присъединява към първия виртуален марш за виртуална ера, за да помогне за прекратяване на дискриминацията на възрастта

Възраст март / Гети

„Независимо дали са на 20, или на 100 ... ние всички сме хора. Всички остаряваме заедно.

Мелиса Ривърс и други известни личности се присъединиха към нарастващо движение.

На 27 март AgeMarch / AgeMagnificent създадоха първото си виртуално събитие сред пандемията на коронавируса, домакин на която са Трейси Мелчор и Мат Джаксън.

„Това движение е да отпразнува възрастовата гордост за всички възрасти, раса, пол и сексуална ориентация, да сложи край на нашата анти-възрастова култура и да популяризира движението Pro-Age, да спре да определя хората от всички възрасти по възраст, да прекрати възрастовата сегрегация, дискриминация и срамуване на възрастта и да се интегрират всички възрасти в нашия свят “, се чете в прессъобщението за събитието.

Възпроизвеждане на видео съдържание

Ривърс се присъедини към събитието заедно с Барбара Роуз Брукър, опитен автор и куратор на подкасти, който основа движението.Джули Стърн, високо ценен изпълнителен директор на телевизията, също беше там, за да помогне за отбелязването на събитието.

Трите известни бизнес жени обсъдиха чувствата си около възрастта в анти-ейдж култура.

Възпроизвеждане на видео съдържание

Брукър също така говори за произхода на AgeMarch, създаден преди близо 10 години, и нейната визия за популяризиране на „про-ейдж култура, където хората от всичко възрасти, раса, пол, сексуална ориентация, няма да се определят по възраст. 'AgeMarch се обърна към своя Instagram, за да обясни допълнително посланието си: „AM ще прекрати етикетите: Старши, по-възрастен, твърде млад, твърде стар, пума, старец,„ купонът е приключил, „изглеждаш добре за възрастта си“, хора вашата възраст, 'и много други етикети.'

Urban Decy palette 1 урок с голи очи

За да чуете какво трябва да кажат всички оратори и да гледате цялото събитие, вижте видеоклипа в YouTube по-долу.

И за повече информация относно AgeMarch / AgeMagnificent вижте техните уебсайт .

Интересни Статии