Меган Маккейн обвинява демократите, че не убеждават републиканците да получат ваксинации Covid

Тя веднага получи отблъскване от своите събеседници, които се аргументираха: „Не виждам как демократите трябва да убедят републиканците да раздвижат мозъка“.

Паспортите за ваксини - известни още като доказателство, че сте били ваксинирани за Covid-19 - беше горещата тема за дебат в „The View“ в сряда и за пореден път Меган Маккейн беше на свой собствен остров, тъй като всичките й събеседници бяха отблъснати относно нейната позиция по въпроса.

Докато самата Маккейн заяви, че иска хората да се ваксинират, тя прехвърли вината върху демократите, когато стана въпрос защо мъжете от републиканската партия се колебаят да го направят сами.

ДЪРЖАВИТЕ, РАЗДЕЛЕНИ НА ВАКСИННИ ПАСПОРТИ: Въпреки че Белият дом изключва възможен федерален „паспорт за ваксина“, за да покаже доказателство за ваксинация, за да пътува и да ходи на събития, държавите са разделени заради подкрепата на изискване - съ-домакините претеглят. https://t.co/DGAztkO8MJ pic.twitter.com/p2jWkfj3Xd

- Изгледът (@TheView) 7 април 2021 г. @Гледката

'Наистина не вярвам, че Белият дом и демократите вършат добра работа, за да накарат републиканците да се ваксинират', започна тя. „Винаги съм се притеснявал от политиката за по-лошо за тази страна, която участва в пандемията и толкова много от това е политическа. И мисля, че републиканците биват изкрещяни, че са като глупави престъпници, които се опитват да бъдат супер разпространители, разбира се, че няма да искат да получат ваксината. Не определям правилата, това е просто светът, в който живеем.„Консерватори и републиканци, част от нашата ДНК поставя под съмнение голямото правителство, поставя под въпрос въпроса, какво да правим, поставя под въпрос нашето неприкосновеност на личния живот. Просто съм объркана - продължи тя. „Наистина ценя неприкосновеността на личния живот, мисля, че всичко свързано с голямо правителство е опасно ... но също така искам хората да се ваксинират. Не знам какъв е отговорът. Повечето хора, които познавам, които се колебаят от ваксината, досега не са трогнати от нито един от аргументите, излизащи от Белия дом.

Упи Голдбърг беше сред първите, които реагираха, казвайки: 'Не знам защо демократите трябва да убедят републиканците да направят нещо, което е добро за тях.' Въпреки че Слънчева Хостин не успя да отговори директно на Маккейн, тя също така изрази позицията си предварително.

„Има републиканци, които казват, че това е радикална идея“, каза тя, преди да каже, че идеята за доказателство за ваксинация не е нищо ново за децата, които ходят на училище или на международни пътувания. Тя продължи, че ако се ваксинирате, получавате предимството на паспорта за ваксина и всичко, което идва с него - и ако решите да не го правите, тогава не го правите. 'Въпросът е само на общественото здраве, а не на политически въпрос.'Превишават ли правителството „паспорти за ваксини“? @SaraHaines и @JoyVBehar претеглям. https://t.co/DGAztkO8MJ pic.twitter.com/gxNa4jwjlp

- Изгледът (@TheView) 7 април 2021 г. @Гледката

След като се пошегува, че иска да стигне до Италия „преди Стенли Тучи да изяде цялата храна“ там, Джой Бехар каза, че няма проблем с получаването на паспорт. 'Ако сте толкова уплашени или толкова умишлени или сте някакъв републикански мъж, който иска да се прецака с крайниците, тогава не идвайте на круиза с мен', добави тя.

„Тази идея, че става въпрос за неприкосновеност на личния живот и въпреки това същите хора, които казват, че това е прекомерен проблем с поверителността, са против избора“, продължи тя. „Роу срещу Уейд бе уреден по въпроса за поверителността и това е законът, а това е нарушение на личния ми живот, когато сте болни в същата сграда, в която съм и аз. Аз съм против това. Против съм да дойдете близо до мен без ваксина и бих искал да го докажете. Логично е, това е въпрос на обществена безопасност, не е политически, така че преодолейте това.

„Много хора се страхуват от тази ваксина ... това, от което наистина трябва да се страхуват, са възможните потенциални неща, които биха могли да ви се случат, ако оставите Ковид по линия“, продължи Бехар. „Никой не умира от ваксината, а умира от болестта. Не виждам как демократите трябва да убеждават републиканците да си пуснат мозъка, нали?

След като Маккейн се намеси, че чувства, че страната става все по-разделена, казвайки, че това е само поредният пример за това как сме се насочили към най-разделената Америка на нашето време, Сара Хейнс върна вината върху републиканците - и Тръмп по-специално - за осъществяването на това.

„Всичко, което може да изправи бизнеса на крака, гласувам за. Просто се чудя къде са хората, които протестират срещу спирането на правителствата и как бизнесът трябва да се отвори отново “, учуди се тя. „Сега имаме шанс да ги отворим отново и да им помогнем, като направим това и ще се борим и за това?“

„Гледам на факта, че това бяха четири години, в които се създава човек, който разкъсва доверието във всичко, от медиите през CDC до здравните служители до д-р Fauci“, продължи Хейнс. „Не мисля, че на този момент е на никого да свърши работата, за да играе нещо за нещо, което трябва да е просто факти, наука и информация.“

След това тя повтори позицията на Джой, що се отнася до въпросите за поверителността, които се намират тук.

„Не мога да споря с поверителността по обществено здравеопазване като този, когато не разбирам как най-частното нещо в тялото ми, матката, изглежда е отворено за бизнес, когато е удобно политически“, каза тя. „Ще кажа, че тези паспорти са чудесна идея.“

ABC

Меган Маккейн повлече в социалните медии коментари за „Политиката на идентичността“ в The View

Преглед на историята

Интересни Статии