Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Преглед на изображението Instagram

„Изтърпях плодотворен контрол от Джим и той не се забавя“, заяви стипендията на „Истинските домакини от Ориндж Каунти“.

Меган Кинг Едмъндс даде първото си задълбочено интервю на фона на разхвърляното си разделяне от съпруга Джим Едмъндс .

Говорейки с Ние седмично , ' Истински домакини от окръг Ориндж стипца, на 35 години, се отвори, след като отчужденият й съпруг, на 49, публикува изявление, отричащо всички слухове за изневяра и казвайки, че е „огорчен неимоверно“, че Меган наранява.

най-добрата корейска грижа за кожата на Amazon

„Трябва да кажа, че когато даде„ хубавото “интервю преди няколко дни, той изцяло говори за мен - започна Меган. „По това време не бях разменил едно текстово съобщение с него и все още не съм говорил с него по телефона - той не е моят мундщук и вярвам, че фасадата, която той представи, е фалшива и манипулативна за обществеността, докато използва и взема предимство от мен.

Instagram

Джим Едмъндс говори след поведението на Меган: 'Обичам семейството си и ще го оправя отново'

Преглед на историята

„Изтърпях плодотворен контрол от Джим и той не се забавя. Дори когато правя нескромна публикация в Instagram, той ми хвърля обиди за батерия от измислени неблагоразумия. Писна ми от малтретирането и няма да се ангажирам повече - и не е нужно “, заяви тя.Меган каза, че е била заета да поддържа нещата „спокойни, последователни, базирани на рутина и лекота“ у дома за трите малки деца на двойката - дъщеря Аспен, две и 16-месечните близнаци Хейс и Харт.

След това тя се обърна към слуховете, че Джим и бавачката на семейството са имали неподходяща връзка, която Джим отрича по това време, като я нарича „отвратителна“ и казва, че се отнася с бавачката, 22-годишна жена на име Карли Уилсън, като с една от неговите деца. (Карли също отказано да е участвало в неподходящо поведение .)

„Мислех, че смисълът на една бавачка е да се държат така, сякаш децата ни са нейни заместващи деца, докато ние отсъстваме, така че изявлението му, описващо я като дъщеря, ме объркваше“, започна Меган. „Съпругът ми има седем деца, така че не разбирам защо и как би видял нает доставчик на грижи за деца като допълнително дете. Да я наречеш дъщеря явно преминава границата на професионалните отношения с почтени граници.здравословни закуски при търговец
Instagram

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'толкова сурова' на фона на слухове за разделяне с Джим Едмъндс

Преглед на историята

„Освен това, любезно ли е да се разхождате тайно със съпруга на шефа си в бар до 1:30 сутринта и след това да изтриете всички текстове между вас двамата? Това поставя ли децата ми на първо място? каза тя за бившата си бавачка.

Отричайки твърдението на Джим, че се притеснява за парите, Меган потвърди, че двойката е подписала предварителна предварителна заявка, добавяйки, че 'това не се отнася до издръжка на дете или попечителство.

Според Меган Джим все още не е видял трите им деца и тя е трябвало да съобщи новината за раздялата до най-голямото им, след като Джим е събрал вещите си в дома им.

упражнения за основните мускули

„Трябваше бързо да измисля начин да кажа на Аспен, че се развеждаме, когато Джим изчисти килера си в деня, след като ми каза, че напуска. Джим не е питал за това как съм й казал или как е приела новината. Всъщност не мисля, че му е хрумнало, че виждането на празния му килер може да направи белег на нашето малко дете.

Instagram

Мечка Кинг Едмъндс „Нани и аферата Джим Дени“, Обяснете заедно снимките на тях

Преглед на историята

Меган също призна, че все още е в състояние на шок.

„Разводът беше обсъждан като нещо, което би могло да бъде възможно, но наистина мислех, че той може да се промени и да работи чрез демоните си“, каза тя пред изданието. - Разводът никога не ми е минавал през ума. Трябваше да намеря адвокат за развод за броени часове. Той подаде документи толкова бързо, че на мен (и на други) ми се струва, че е бил готов за работа и той просто чакаше да се случи събитие, за да може да натисне спусъка. “

Джим все още не се е обърнал към последните коментари на Меган. За да прочетете последните му изявления, щракнете върху тук .

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram