Запознайте се с ролите на „Party Down South“ - това ли е новият „Джърси Шор“?

Проучете тези лица, защото те биха могли да станат следващите Снуки , Ситуация и JWoww .

495 Продукции и Сали Ан Салсано , мозъците отзад „Джърси Шор“ носят своята печеливша формула на CMT за нова серия, наречена 'Party Down South' -- и твърде много има изключителния първи поглед към актьорския състав!

Едночасовият сериал от 10 епизода ще проследи „осем млади, нагли възрастни за едно диво лято на екстремни забавления“ в Murrells Inlet, Южна Каролина.И тъй като възрастта на звездите варира от 21-33, това трябва да бъде много интересна комбинация. Нямаме търпение да видим в какви неприятности всички те изпадат!

Вижте биографиите за гласове, отляво надясно, отдолу - плюс, вижте още снимки в галерията по-горе.Мати Бро
Възраст: 24
Gheens, LA.
Мати Бро е 24-годишна бивша кралица на красотата от Gheens, LA. Стоейки висока на 6'3 с токчета, Мати никога не се притеснява да изказва мнението си. Тя обича да бъде в центъра на вниманието и купоните са едно от любимите й минали времена. Мати наистина определя „гореща бъркотия“, тъй като любовният й живот винаги е пълен с драма. Тя е въвлечена във връзки, които отново се връщат вкъщи, така че това лято в Мърелс със сигурност ще изпробва нейната сила. След като прекара лятото си извън Луизиана, Мати е готова да проучи повече от това, което Югът може да предложи.

Джош Мъри
Възраст: 31
Луиз, МС.
Джош Мъри, който казва „Мъри“, е симпатично плюшено мече (ако мечетата са имали татуировки и обичат да купонясват) от Луиз, МС. Това 31-годишно дете има голяма личност и още по-голям апетит. Той обича открито и още повече обича да не носи обувки. Мъри твърди, че никога не е започвал битка, но фактът, че е 300 кг. и обикновено най-големият човек на всяко парти, той по някакъв начин винаги се оказва сред тях.

Лорън Уайт
Възраст: 21
Пайнвил, Лос Анджелис.
Лорън Уайт е по дяволите от Пайнвил, Лос Анджелис. На 21 години Лорън е готова да излезе от дома на майка си, да се забавлява и да си изцапа екстеншъните. Тя обича да се качи, има слабост към момчетата от страната и се притеснява, че ще се влюби това лято в Мърелс. Що се отнася до събличането на дрехите си, Лорън ще бъде първата, която ще се съблече до костюма си за рожден ден, стига да е в името на доброто прекарване. Тя е твърдо вярваща в живия живот без съжаление и винаги говорейки мислите си.Уолт Уиндхам
Възраст: 26
Frankfort, KY.
Уолт Уиндхам е 26-годишен див червеногриз от Франкфорт, Кентъки. Той има апетит за опасност и неспособността да каже „не“ на смел. Той превъзхожда офроуда в големия си камион, работи с ръце и танцува буря с дами от местния бар. Докато Уолт в момента не търси любов, той все още се радва да се смеси с дамите и да им отдаде ухото си. Той обикновено е гласът на разума в това лудо домакинство, което го кара да губи търпение със съквартирантите си понякога.

Тейлър Райт
Възраст: 23
Рокингам, Северна Каролина.
23-годишната Тейлър Райт, известна в къщата като „Lil Bit“, е сладко селско момиче, което въпреки дребното си телосложение не се страхува да отстоява позицията си и да се увери, че гласът й се чува. Родом от Рокингам, Северна Каролина, Лил Бит обича оръжията и Библията си - толкова много, че всяка вечер спи с една ръка на всеки от тези предмети. Въпреки че има способността да пие цяла нощ и да парадира с нещата си из града, тя винаги се грижи да стане на следващата сутрин, за да се насочи към църквата и да произнесе ежедневните си молитви. Тя обича да дразни всички момчета, но в края на деня се гордее с високите си стандарти и отказа си за еднонощни отношения.

Лайл Будро
Възраст: 28
Лафайет, Лос Анджелис.
Lyle Boudreaux е момче на 28-годишна мама, израснало в заблатените блата на Лафайет, щата Лос Анджелис. Той смята себе си за джентълмен от къщи с каджунски размах и южняшка усмивка, на която дамите не могат да устоят. Лайл обича звука на патешките си обаждания, а петгодишната му дъщеря означава света за него. Да кара хората да се усмихват лесно му идва и той е всичко, за да си прекара добре. Лайл се надява някой ден да намери симпатично селско момиче, което да прибере у дома на майка си.

Тифани Хайнен
Възраст: 25
Юнис, Лос Анджелис.
Тифани Хайнен е дъщеря на фермер с домашно животно на име Петел. Този 25-годишен от Юнис, Лос Анджелис, е израснал във ферма от 180 акра, заобиколена от оризови полета и алигатори. Силна и мнителна, Тифани никога не кара някой да гадае за това, което й е на ум. Тя готви, чисти, партита и както всеки от домакинството може да потвърди, тя със сигурност знае как да говори. Тифани има стандарти по отношение на момчетата, с които излиза - ако не карат камион, може и да не поискат нейния номер.

Райън Ричардс
Възраст: 33
Ориндж Бийч, Алабама.
Райън Ричардс е 33-годишен южен дамски мъж от Ориндж Бийч, Алабама. Той се нарича „татко“ и миналото му доказва, че е имал повече късмет да лови жени, отколкото елени. Татко има апетит за ухажване и никога не излиза от дома си без най-добрия си приятел - бирената фуния. Той обича да копие риба, да се бори с непознати в барове и да пие ... почти всичко. Има три неща, от които татко се страхува: гърмящи змии, червенокоси и полово предавани болести. Никога не е срещал момиче, което да може да се справи с купонджийския му начин на живот и вярва, че заради това може да бъде прокълнат като самотен мъж до края на живота си.

Премиерата на шоуто е на 16 януари 2014 г. от 22:00. Ще гледате ли?

Интересни Статии