Запознайте се с Мередит Голдщайн: Реалният живот Кари Брадшоу за Бостън Глобус

Колоните със съвети съществуват от известно време, но ние ги обичаме, защото ни свързват с местните вестници и ни дават отговори на въпроси, които може да имаме самите ние. „Как да кажа на родителите си за новата си работа?“ 'Страхувам се да поканя това момиче да не работи!' Всички бихме могли да използваме съвети от време на време. Мередит Голдщайн , колумнист на съвети и репортер на функции в Бостънският глобус създаден Любовни писма , колона във формат Q&A за хора, които търсят съвет за любовния си живот.

От Мередит стартира Любовни писма преди 10 години, тя написа книга и стартира подкаст, посветен на същата мисия като Любовни писма. Получихме шанса да разговаряме с Мередит за нейната кариера, както и за най-големия съвет, който тя се надява хората да излязат от нейната колона.

Име: Мередит Голдщайн ,колумнист на съвети и репортер за функции в Бостънският глобус
Възраст : 41
Настоящо местонахождение: Boston, MA
Образование : Гимназия Atholton (Колумбия, MD), Сиракузки университет (Newhouse)Коя беше първата ти работа и как я намери?

Първата ми работа след колежа беше в Вестникът на Провидънс . Но първият ми истински вкус на професионална журналистика беше летен стаж в Хартия в Балтимор . Научих толкова много там и то'наистина е мястото, където казах,'Да, искам да направя това.'Просто обичах хората и работата.

Какво ви заинтересува от журналистиката? Как разбрахте, че това е кариерата за вас?

Родителите ми бяха музиканти - наистина добри музиканти, които отидоха в Juilliard. Свирих на пиано, но не бях'страхотно в това. И все пак обичах да съм сред креативни хора. Затова си помислих: Ами ако пиша за хора, които правят творчески неща? Ами ако бях музикален критик или писател на изкуства? Тогава, когато бях на около 20 години, наистина си мислех, че мога да пиша за музика на пълен работен ден.Какво научихте в журналистическото училище, което ви подготви за настоящата ви роля?

Доста бързо научих в J-School, че ми харесваше да пиша за хора. Исках да обмисля проблемите им и да им задавам безкрайни въпроси. Затова научих доста бързо, че може би критиката не е така'т моето нещо. Харесваше ми да говоря с хората твърде много.

Разкажете ни малко за любовни писма!

Този интерес към други хора'Проблемите ме накараха да започна любовни писма. Бостънският глобус водеше някои национални синдикални рубрики със съвети през 2008 г., но убедих редакторите, че имаме нужда от местна рубрика-и че трябва да го напиша. Love Letters работи във формат Q&A. Хората пишат в проблеми и аз давам отговор. Тогава получаваме от 300 до 1200 коментара от онлайн читатели, които се обаждат със собствените си съвети. Чувства се като голяма групова терапия.Защо започна колоната? Мислихте ли, че ще бъде толкова популярен, колкото е?

Моите редактори одобриха идеята, защото им хареса идеята за функция на общността. Също така мисля, че те са преценили, че е подходящо време да поемат рискове и да тестват ангажираността на общността boston.com . Наистина нямах представа, че ще се превърне в десетилетна колона с книга ( Мога't Помогнете си: Уроци и изповеди на съвременния съветник-съветник ) и подкаст. Толкова съм благодарен, че хората все още ми се доверяват с живота си и че толкова много хора използват колоната, за да помагат на другите.

Как разбра, че ще го направишимате опит да дадете съвет на хората за любовта? Това изглежда трудна работа!

За мен да давам съвети цял ден не беше'много разтягане. Аз'Прекарах голяма част от живота си в разговори с приятели и семейство за техните взаимоотношения. То'моят голям интерес-как се развиват партньорствата и как поддържаме общностите. Също така, като моята книга'заглавието предполага, то'По-лесно ми е да дам съвет, отколкото да го приемам. мога да бъда много уверен за моите приятели'живее дори когато аз'объркана съм за собствената си. Но аз'Сигурен съм, че'това е вярно за повечето хора.

Чувства се като голяма групова терапия.

Какъв е съветът номер едно, който се надявате хората да излязат от вашата колона?

През годините аз'научих, че хората са твърде фокусирани върху идеята за провал и'изгубено време'-сякаш единственият начин да постигнете успех в любовта е да умрете на 100 години, увити в партньора си's ръце. В реалния живот много връзки свършват и това's ОК. Някои преживявания са предназначени да бъдат временни. Никога не искам да чувам някой да казва'провалих се просто защото нещо не'не трае вечно. Толкова по-кратки връзки ни отвеждат до следващата стъпка. Оставането завинаги заедно не е единственият начин да се измери успехът.

Бостънският глобус е толкова престижна хартия, в която повечето журналисти биха могли само да мечтаят! Какъв е опитът ви при работата там?

Искам да кажа, това'е доста готино. Беше особено готино, когато снимаха филма Прожектор , защото беше толкова прекрасен празник на Земно кълбо ' с ангажираност към страхотно отчитане. Аз'Много съм благодарен, че информационна организация, известна с този вид работа, също може да види ползата от отразяването на отношенията. Мисля, че Земно кълбо иска да бъде там за всички части на живота и това ми харесва.

Мога да бъда много уверен в живота на приятелите си, дори когато съм объркан относно собствения си. Но съм сигурен, че това е вярно за повечето хора.

Love Letters вече се превърна в подкаст. Какво е усещането да влезеш в този сектор? Какво научихте от опита?

Аз'научих, че не трябва да се пие диетична кола преди запис. Аз'Също така научихме, че наличието на невероятен продуцент (моята е Ейми Педула) има голямо значение. То'беше увлекателно да работя с Ейми, за да разказвам истории по нов начин. То's също добави толкова много дълбочина към колоната и привлече изцяло нова публика. Вторият сезон е свързан с това как да се срещнете с партньор, а някои от историите са диви. Първият епизод ще отпадне на 12 февруари.

Ти хаВече написах и книга! Как това промени кариерата ви? Какво ще кажете за вашето мислене за любовта?

Писането и популяризирането на мемоари е много странно! Защото когато срещнеш хора, които'Прочетох вашата книга, те вече ви познават. Но аз обичах да пиша Мога' t Помогнете си .Беше терапевтично да пиша за случващото се в собствения ми живот, докато давах съвети. Книгата се фокусира и върху връзката ми с покойната ми майка и аз го мисля'е голяма почит към нея. Помагането й с любовните проблеми на самотна майка през годините ме превърна в човек, който може да напише колона със съвети. Дължа й толкова много. Наистина книгата ме направи по-оптимистичен за всичко.

При кого ходите за любовни съвети ?!

Сестра ми Брет, която е в подкаста и е най-добрият герой в книгата. Тя'е замислен и весел. Питам и по-млади приятели за любовта, защото те знаят всичко.

С какво се гордеете най-много в кариерата си до момента?

Аз'Много се гордея, когато чуя, че любовни писма наистина са помогнали на някого. Понякога получавам имейл от писател на писма години по-късно и те ми казват как се е получило всичко. Това означава всичко.

Понякога получавам имейл от писател на писма години по-късно и те ми казват как се е получило всичко. Това означава всичко.

Кой ви е вдъхновявал през цялата ви кариера?

Аз'м благодарен за жените в Земно кълбо Кой'казах ми го's ОК да се застъпвам за себе си. Аз'Също така съм благодарен, че тези жени ме научиха, че част от работата ми е да се застъпвам за другите. Някои невероятно мъдри жени много ясно ми казаха, че трябва да използвам каквато и да е привилегия, за да направя по-добра, по-разнообразна и еднакво платена редакция. Искам да се занимавам с това всеки ден.

Какъв съвет бихте дали на по-младото си аз?

Ваканциите и отпуските понякога са добре. Колкото повече изследвате света, толкова повече истории'ще мога да кажа.

Мередит Голдщайн е The Everygirl. . .

Любимо място за почивка?
Лондон.

Влюбен в знаменитост?
Този младеж от Кингсман филми с хубавата квадратна челюст-и Робърт Патинсън.

Отидете до поръчка на Starbucks?
Venti заледен, дори когато е's вали сняг в Бостън.

Виновна песен за удоволствие?
Никога не съм се чувствал виновен за музиката. Но моята песен в колата е Джордж Майкъл'с'Баща Фигура.' ' Ако ти си пустинята, аз ' ще бъде морето ... '

Единствената храна, която не можете да спрете да ядете?
Кегли

Ако можете да обядвате с която и да е жена, кой би бил и защо?
Това се променя всеки ден, но днес: Джанет Джексън. Аз'слушах'Кадифеното въже'нонстоп напоследък и аз'искам да го преживея с нея, песен по песен.

Мередит Голдщайн

Не мога да си помогна: Уроци и изповеди от съвременен колумнист

Пазарувай сега

Интересни Статии

Популярни Публикации

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия за геи конверсия като тийнейджър

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия за геи конверсия като тийнейджър

AGT: Пети съдия на шампионите: Финалистите се разкриват, тъй като гласуването става абсолютно добро

AGT: Пети съдия на шампионите: Финалистите се разкриват, тъй като гласуването става абсолютно добро

Правилен етикет за връщане на онези нежелани коледни подаръци

Правилен етикет за връщане на онези нежелани коледни подаръци

Нийл Патрик Харис предлага актуализация след гръбначната хирургия на съпруга

Нийл Патрик Харис предлага актуализация след гръбначната хирургия на съпруга

Намерено: Единствената сянка за очи, от която се нуждаете, ако мразите да прилагате сенки за очи

Намерено: Единствената сянка за очи, от която се нуждаете, ако мразите да прилагате сенки за очи

Рей Уайз се завръща в „Fargo“ за справка за свръхестествен „Big Lebowski“

Рей Уайз се завръща в „Fargo“ за справка за свръхестествен „Big Lebowski“

Холи Мадисън парадира с масивна сватбена лента на премиерата 'Runner Runner'!

Холи Мадисън парадира с масивна сватбена лента на премиерата 'Runner Runner'!

Звездата на „Флип или флоп“ Тарек Ел Муса Файлове за развод от съпругата Кристина

Звездата на „Флип или флоп“ Тарек Ел Муса Файлове за развод от съпругата Кристина

Челси Клинтън проверява факта Роузън Бар на Джордж Сорос Диг, телевизионната звезда отвръща с извинение

Челси Клинтън проверява факта Роузън Бар на Джордж Сорос Диг, телевизионната звезда отвръща с извинение

Доли Партън: Момичето с татуировка за разцепване!

Доли Партън: Момичето с татуировка за разцепване!