Медицински директор на болница за грижи за ръце с грижи за животните

Болница за грижи за ръце

Dropbox уведоми федералните служители, че потребител е получил 1600 детски порно файла.Ветеринарен лекар от Флорида е арестуван по обвинение в сексуално насилие над животни, за които се грижи.

как да подправя връзката си с гаджето си

40-годишният Прентис Мадън, медицински директор на болницата за грижи за животни 'Грижовни ръце' в Авентура, беше резервиран във вторник по обвинение за притежание на детска порнография.

Madden е първото лице, което е обвинено по нов закон, подписан през 2019 г. за борба с производството на видеоклипове за жестокост към животни за сексуално удовлетворение, Маями Хералд съобщава.

Instagram

Прекрасни праскови на TikToker, арестувани за жестокост към животни след качване на болни видеоклипове (ексклузивни подробности)

Преглед на историята

Според наказателна жалба, федералните следователи са уведомили от Dropbox, че един от нейните потребители е получил повече от 1600 файла със съмнения за детска порнография. Проследиха изображенията до дома на Мадън - и болницата, която той наблюдаваше.Агенти от американските разследвания за национална сигурност нахлуха в дома му на 24 февруари и иззеха устройствата му, на които според тях са открили чатове в частни социални медии, в които Мадън обсъжда „сексуалното насилие над животни и деца“.

В един разговор Мадън твърди, че се е похвалил за сексуална връзка с 15-годишно момче от Орландо, а в друг се казва, че е споделял графични изображения и подробности за неговия секс с куче, пишейки „Отглеждах куче, което се нуждае дом.'

AP / Facebook

Уволнен служител по опазване на природата за отказ да отстреля две дела на мечета, за да си върне работата

Преглед на историята

От цифрови доказателства следователите смятат, че видеоклиповете са заснети в дома му и в болницата за животни. „Това ме кара да вярвам, че Мадън може да злоупотребява с животни, поверени на неговите грижи“, пише в жалбата агентът на HSI Лия Ортис.В изявление болницата съобщи, че е уволнила Мадън преди две седмици, след като научи за разследването на „тези отвратителни и немислими престъпления“.

„Нашият юридически екип и всеки отделен член на семейството„ Грижовни ръце “ще направят всичко по силите ни, за да подпомогнат правоприлагащите органи и да улеснят тяхното разследване и преследване“, се казва в съобщението.

В своя вече изтрит профил в уебсайта на болницата Мадън се описва като „горд родител на домашен любимец“ на куче ши-джу на име Лъки и два бирмански питона, Мока и Шерберт.

Ако бъде осъден, го грозят до 37 години затвор.

Интересни Статии