„Певецът с маски“ предлага първото наистина шокиращо разобличаване на сезона


Всяка маскирана певица сезон 2 разкрива ... Дотук! Виж снимките Лисица

Последната елиминирана знаменитост беше истински шок, като никой от панела не се беше доближил до верния отговор в нито един момент през този сезон - така кой беше?

Това е то. Официално не е останал никой включен 'Певецът с маски' които не могат да носят мелодия, което прави тези предположения безкрайно по-трудни.Фокс свърши страхотна работа, за да повиши антето и да направи нещата по-предизвикателни от всякога зрителите у дома да разгадаят кой стои зад тези маски. Тази седмица още петима от тях излязоха на сцената и беше истински шок, когато свалената знаменитост беше разобличена.TooFab / Fox

Адриен Байлон отрича, че е фламингото в маскираната певица (ексклузивно)

Преглед на историята

Още по-шокиращо беше добавянето на Triumph the Insult Comic Dog, но дори той се всмука в кокетността на шоуто и предлагаше истински догадки до края му ... когато не раздробяваше Ken Jeong при всяка възможност.

Надяваме се по пътя да има още страхотни изненади като тази. Нека просто кажем, че сме се научили да вярваме на нищо, което чуваме в това шоу, освен на този пеещ глас. Акценти, език на тялото, всичко може да бъде фалшифицирано.Тази вечер най-слабият изпълнител получи обувката, но ние ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Лисица

Маскираният певец разкрива двама изпълнители, докато имената на Линдзи Лоън и Парис Джаксън се хвърлят в микса

Преглед на историята

ЛИСИЦА

Лисица е истински сценичен изпълнител и истински професионалист. Професионален певец ли е? Ако не, той крие един адски талант, поради което Джейми Фокс продължава да се хвърля наоколо. Това беше поредното излъскано представление с много вокална увереност, ако не и нищо звездно в обхвата тази седмица.Предположения: Вижте, следите от тази седмица споменаха 30-годишна кариера - и този човек направи разделенията! - както и че е бил част от глутница, но смятаме, че намеците на момчешката група са погрешно указание. Какво ще стане, ако той е част от пакета 'In Living Color' или дори брат на Wayans?

По-рано той каза, че е направил най-добрата си работа късно вечерта и Лисицата може да е знак за неговата мрежа. Може ли Keenan Ivory Wayans все още да прави разделянията така? Той наистина беше домакин на собствено токшоу късно вечер, след като скечът му излезе в ефир.

Въпреки това Робин остана с AJ McLean, докато Никол застана до предположението на Джейми Фокс. Неговата улика беше бумбокс и още препратки към група. Кен всъщност имаше солидно предположение с Boyz II Men Shawn Stockman, но ние харесваме нашето уайлд кард предположение. Междувременно в мрежата се появи нов фаворит.

Официално оттеглям предположенията си за Джейми Фокс като Лисицата. Определено е Уейн Брейди #TheMaskedSinger #maskedsingerfox pic.twitter.com/IC3s50krvH

@ Amanda85765482

@MaskedSingerFOX FOX определено е Уейн Брейди !! #maskedsingerfox pic.twitter.com/FIjhTqjwys

@queenshelbay

#maskedsingerfox Ще се наложи лисицата да пляска кучка ?! Уейн Брейди, знаем, че това си ти! pic.twitter.com/qHl7B4ASfE

@tiffany_labett
Браво

Резюме на RHONJ: Joe Giudice влиза в ICE Facility, Маргарет Шлем 'Херцогиня на Дикс' Даниел

Преглед на историята

LADYBUG

Калинка просто расте все повече и повече с всяко изпълнение. Това е лесно нейното най-полирано и уверено представяне досега. И все пак с течение на времето тя звучеше като талантлив аматьор, сякаш има известен вокален талант, но може би малко или никакво обучение и със сигурност няма опит като професионална певица.

Предположения: Никол смята, че все пак това е Джейми Лин Спиърс поради грима и известните семейни улики, но Кен продължава да застава зад предположенията си, че самата Калинка не харесва нито едно: Линдзи Лоън. Означава ли това, че е прав или това е друга улика?

Въпреки това рождената в известна фамилия улика не помага там, така че Джени все още смята, че това може да е Парис Джаксън (а тази седмица получихме справка за Питър Пан, която може да сочи към Невърленд.

Последната следа беше количка за голф „All Access“ и че Калинката не се страхува да накара кал по вратовръзките си, така че има това - каза с дебел южен акцент. Но реално ли е? Така или иначе, Twitter беше също толкова изгубен, колкото всички останали.

Все още не знам коя е Калинката. Джейми Лин Спиърс не е предположение. #MaskedSinger

@MisfitsTamara

Спънат съм с калинката, буквално нямам предположения #MaskedSinger pic.twitter.com/xUe99lR1iq

@sanjuanacparamo
TooFab / Bravo / Instagram

Кайл Ричардс няма представа какво е жената, която крещи на котешкия мем (Ексклузивно)

Преглед на историята

ЦВЕТЕ

Цвете е стара соул певица без усилие с невероятен асортимент и ясно емблематично наследство. Това е легендата за този сезон, някой, който вероятно се занимава с това буквално десетилетия и просто го прави толкова лесен. Тя дори не трябва да се движи, тя командва този етап.

про голфър убит в Мексико

Предположения: Кен стои зад неговата следа от Bjork, но ние някак си мислим, че споменаването на пакета с улики за „Oh So Quiet“ е погрешно в негова полза. Но това е гласът, който тласна Робин към Пати ЛаБел, докато Джени смяташе, че уликите в кухнята може да са Анита Бейкър.

Triumph всъщност даде истинско предположение с Дженифър Холидей, но Twitter е изцяло на борда и звъни на влака LaBelle и те стават доста страстни за това.

#maskedsinger Ако Робин Тик не знае, че цветето е Пати Лабел, той се нуждае от своята R&B карта!

@ QtPye2000

Как можеш да бъдеш записващ изпълнител (Робин Тик и Никол Шерцингер) Особено Робин Тик и да не знаеш кой е Цветето !!! # маскиран певец

@ derrickmosley14

Цветето е @MsPattiPatti ако не знаете, че нещо не е наред с вас @MaskedSingerFOX

@real_kingof_rnb
TooFab / Гети

Току-що Кори Фелдман изложи истината зад враждата с Арън Картър?

Преглед на историята

ДЪРВО

Дърво може да не мисли, че е страхотна певица, но определено е солидна. Тя поема големи песни и наистина ги прави свои. Нейното сценично присъствие и изпълнение може да липсват малко (макар че определено копае по начина, по който се люлеят бедрата, но има истински котлети.

Хана Мае Лий гореща

Предположения: Последната следа за „ново момиче в училище“ ни кара да се чувстваме все още Zooey Deschanel, въпреки че не сме сигурни, че някога сме чували нейния знак с такава сила. Но това е шоуто, за да прожектирате една нова страна на себе си.

Никол взе референция „Непознати с бонбони“ обратно на Ейми Седарис, докато Джени си мислеше Моли Шанън и Чери Отери (която е много по-ниска от Дървото). Кен си помисли, че Лорън Греъм, преди улика за супа да хвърли всички.

Но Zooey сподели рецепти за супи и направи реклами за супи, така че все още се чувстваме доста добре в нашето предположение. Освен това тя е добре позната веднъж годишно с това, че пее в „Elf“. Въпреки това, Ana Gasteyer (от „SNL“ и „A Christmas Story Live!“) Поема водеща роля в онлайн предположенията, въпреки че все още има известна несигурност.

Това коледно дърво е Анна Гастеер и това е толкова очевидно #maskedsinger pic.twitter.com/F1X1lSX2AI

@DaniBMarie

Без супа за Дървото! #maskedsinger #maskedsingertree #anagasteyer pic.twitter.com/iIu2kEgTG8

@lisareb

МОЛИ ШАНОН Е #ДЪРВОТО НАПРАВИЛА СЪС ДЪРВО В „SUPERSTAR“, ИМАШЕ СУПА В „МОКРО ГОРЕЩО АМЕРИКАНСКО ЛЯТО“ @MaskedSingerFOX

@Chudowho
TooFab / Гети

Алексис Белино казва, че съдията на Тамра „продава душата си всеки ден, за да направи заплата“ (ексклузивно)

Преглед на историята

РОТВАЙЛЕР

Ротвайлер е категоричен фаворит в това нещо с невероятен глас и обхват, както беше показано с писта на Ед Шийрън тази седмица. Проблемът е, че той звучеше много като Ед във вокала, което го прави по-трудно да се разбере кой е. Но това е свидетелство за неговата гласова сила.

Предположения: Кен си помисли, че Гавин Деграу може да е от Северна Каролина, която отново беше в пакета с улики. Също така научихме за един нетрадиционен път към звездата, който накара Никол да си мисли „Радост“ и Дарън Крис, но ние не купуваме това.

Неговата физическа улика беше рисунка на Триумф, която той направи сам, което доведе до очарователен обмен между двамата. Ротвайлер от семейството на комичните кучета Insult ли е? Шокът! Скандалът!

Интернет избута в нова посока, отвеждайки NC до Крис Даутри, което е доста солидно предположение, като се има предвид и неговият малко вероятен път към звездата на „Американски идол“. Плюс това, контурът на креда „Champ“ може да покаже неговото разочарование от ранното му елиминиране в сезон, който мнозина прогнозираха, че ще спечели.

@MaskedSingerFOX Новини Flash! Ротвайлерът е: pic.twitter.com/J1aD3kV4pD

@ PantherGuy59

Гледал съм #maskedsinger общо около 16 минути и мога да ви кажа, че ротвайлерът е @CHRIS_Daughtry

@waywardbrunette

Нямам търпение да празнувам, когато се разкрие това @CHRIS_Daughtry е ротвайлерът на #maskedsinger pic.twitter.com/As07H0tJt3

@TheJennzilla
NBC

7 Това сме ние Тъканни моменти Класиране: Ребека се притеснява Рандал, Малик застава на позиция

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ

Калинка

Честно казано, това е едно от по-строгите предположения за сезона, тъй като всички пикове досега са имали логични улики. Калинката мрази идеята за Линдзи Лоън, но това може да е погрешно. Парис Джаксън има смисъл, но и Джейми-Лин Спиърс. И все пак Париж може да се окаже най-силен ... или е някой напълно извън борда.

Това обаче беше добро, тъй като беше Кели Озбърн, което се вписваше във всяка една следа и въпреки това само няколко души онлайн отидоха там. „Озбърн“ беше достатъчно отдавна, за да може хората да забравят може би онова неблагоприятно начало в кариерата си.

Това е идеален пример за това как това шоу може да ви изненада, защото тези звезди могат да дойдат от неочаквани пътища и да ви изненадат с вокалния си талант и обхват. Към този момент не са останали подпартисти, така че трябва да бъде забавно бягане до края.

О, и това означава, че цялото това презрение към предположенията на Линдзи Лоън беше истинско. Е, Кели никога не е била срамежлива да изрази истинските си чувства и преди е говорила открито за проблемите на Линдзи. Очевидно тук няма загубена любов.

„Певицата с маски“ продължава с Топ 8 следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Gia Gunn се отваря за своята преходна хирургия: „Чувствам се много по-цялостна“ (ексклузивно)

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Хитманът на Нанси Кериган герой ли е? Защо режисьорът на документален филм изпълнява ролята на Шейн Стант в нова светлина

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

Клип на „Семейна терапия“: Къщата хвърля Тифани на бебешки душ, майка й НАЙ-накрая вярва, че е бременна!

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

4 страхотни пътни чанти, които заслужават цената

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Ларк Вурхи отдаде почит на Дъстин Даймънд: „Думите не могат да изразят мъката, която чувствам“

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Докато майките правят домакинска работа през почивните дни, какво правят татковците? Не много, проучванията намират

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Шест деца принудени да се сбогуват с мама чрез уоки-токи, докато я гледаха как умира от коронавирус

Южняците обичат цвекло от бонбони

Южняците обичат цвекло от бонбони

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини

Нощното масло за лице, което напълно преобрази моите утрини