Финалът „Маскираният певец“ демаскира всички и никой не е получил правилната идентичност на победителя

Досега се разкрива всяка „Певица с маски“ Виж снимките Лисица

Панелът беше навсякъде с последните си предположения за големия финал на хита, но те дори не се доближиха до самоличността на победителя в сезон 1.

Странно и прекрасно пътешествие приключва, тъй като „The Masked Singer“ представя финалните си изпълнения и демаскира и трите певци.

И тези три са певци както са доказали седмица след седмица през това лудо пътуване. Това е шоу с хора в глупави костюми и е имало моменти, в които сме хлипали на мястото си. Има нещо специално в това, което прави това за тези изпълнители, които са прекарали толкова много време в светлината на прожекторите.

Лисица

Шокерът за двойно елиминиране „Замаскираният певец“, докато заекът и лъвът са разобличени

Преглед на историята

Имаме шоумена от Вегас, легендарната соул електростанция и звездата в музикалната индустрия, които търсят както изкупление, така и нови уши за това, на което е способен. И тримата бяха невероятни през целия сезон, но само един можеше да спечели.

В крайна сметка обаче всички бяхме победители, защото най-накрая трябваше да видим кой е под трите маски. В края на часа всички стояха разкрити и абсолютно никой не видя самоличността на първия победител в шоуто!Тази вечер двамата най-слаби изпълнители получиха обувката, но ние ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел от Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. И тази седмица към тях се присъедини още по-лошият предположител J.B. Smoove . Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Лисица

'Певицата с маски' разкрива безумните мерки за сигурност за защита на 'Най-голямата тайна в телевизионната история'

Преглед на историята

Паун

Паун отиде в старата школа за последното си представяне за сезона с Рей Чарлз 'Shake aTail Feather' и му придаде обичайния си ефектен нюх. Това беше невероятно забавно представление, но гласно това не беше най-добрата витрина, която е имал през този сезон.И с толкова мощна конкуренция като Monster и Bee, която все още предстои, това можеше да е твърде крото. Хайде, Дони Осмонд, ти знаеш по-добре от това, че правиш това цял живот.

Да, преди голямото разкриване, все още бяхме твърди с нашия избор за Паун. Шоуто на сцената и присъствието на сцената притежават всичко онова превъзходно изпълнение, което Дони дава на своите фенове от десетилетия. И дори когато опита нови и по-свежи песни, той не можеше да не добави своя уникален нюх.

Най-новите улики разкриха, че той е играл главната роля до Фараа и дори е отказал споменаването на пирамидите. Те се свързват с по-ранните му дънкови нос и перука, разкриващи ролята му в „Джоузеф и удивителният Technicolor Dreamcoat“.

започва в пръстите на краката ми ме кара да свивам нос

Но наистина, тъй като всички бяха разкрити тази вечер, става дума повече за това кой е най-добре изстрелян при вземането на тази корона. Колкото и да е добър, Peacock беше аутсайдерът, който влиза в този финал и не смятаме, че е направил достатъчно с това изпълнение, за да се справи по-добре от трето.

Браво / Гети

Чай 'RHONJ': Тереза ​​Джудисе дава емоционална актуализация на депортацията на Джо по време на интензивно събиране

Преглед на историята

Пчела

Бий се занимава с това почти (тя със сигурност ще подчертае това почти ) 70 години, разкривайки, че е спечелила състезание по пеене, преди някой от панела дори да е роден. Тя също се опита да направи Паун, като ни каза, че веднъж е имала номер едно шоу на ивицата във Вегас.

След това тя донесе цялата ни душа и грация, опитност и гравитация на две на Бони Райт „Не мога да те накарам да ме обичаш“ и това беше чудесен състезателен избор за последното й участие в маската.

Тя е толкова майсторска вокалистка, която изтръгва всяка глътка емоция от тези текстове с най-малкото трептене на вокалите си. Гласът й беше малко приглушен под ехото на маската тази седмица, но не може да се отрече, че тя е електростанция и е тук, за да спечели всичко.

Участникът с право й даде овации. И макар да не сме уверени, че някой може да победи Чудовището в този момент, каква огромна печалба за „Маскираната певица“, че Гладис - или която и да е това - успя да придаде своя легендарен статус на глупавото им малко шоу.

Когато тя се подписа, никой не знаеше какво явление ще бъде. Прогнозираме по-големи и още по-шокиращи звезди през следващите сезони.

NBC

Премиера на „Светът на танца“ 5-ти съдия: One Act получава J.Lo и Derek Hough и двамата си хвърлят обувките

Преглед на историята

Чудовище

Чудовището пусна последната си следа от T-Pain, когато каза, че може да извади Bee и Peacock, „независимо дали е в моята пещера на бара или на лодка“. Последният вариант беше ясен знак на неговия хит на Lonely Island от 'Saturday Night Live' с това име.

Той е толкова скромен, сладък и любезен и оценява тази възможност да покаже кой всъщност е като изпълнител и вокалист. Това предаване означава повече за Monster от всеки друг и че искреността води до истински емоционални моменти.

Защо се смеем на певица в очарователен, усмихнат чудовищен костюм? Обзалагаме се, че можете да си зададете същото. Тази седмица обаче той ни пощади от сърдечни болки, като се качи нагоре по „Това го правим“ от Монтел Джордан.

Независимо от това, невероятният му глас все пак проникна точно и това се оказа поредната глава в най-разнообразния състезател на сезона. Той очевидно е сантименталният фаворит и може би просто е най-динамичният вокалист (без обида към живата легенда в помещенията).

И той е прав - ако това се окаже T-Pain - че никой не му вярваше, че е способен на този калибър вокали и никой не беше готов да му даде шанс, след като използването му на автонастройка доминираше в публичния му имидж.

Чудовището е тук, за да спечели и той е абсолютно заслужаващ титлата. Ако зависи от нас, това щеше да е сезонът на чудовището. Става въпрос за нещо повече от гласа му, това е цялата му история, неговата гъвкавост, хуморът му и поне отчасти колко проклет очарователен е този костюм.

Браво

Време за чай „RHOBH“: Ерика щрака във Vanderpump, Rinna разбърква гърнето, драмата за кучета Дорит продължава

Преглед на историята

Демаскиране

3 място - Пчела

Това изненада Никол Шерцингер и нас, тъй като напълно очаквахме Паун да се измъкне на трето място. Тя и почти целият панел бяха единодушни, че това е Гладис Найт, но Кен Йонг настояваше, че това беше Анита Бейкър ... и той не беше прав.

Пчелата беше напълно Гладис Найт и на въпроса защо би се съгласила да прави шоу като това, тя каза: „Защото винаги трябва да се стремим към различни видове неща, защото те ни издигат“.

2-ро място - Паун

Последните предположения за Пауна включваха избрания от Робин Тик „Странен Ал“, за който публиката се разчупи. Джени отстъпи от NPH в последната секунда, за да отиде с Дони Озмънд, така че Кен отиде с NPH, както и Никол. Кенан скочи странно с „Странен Ал“, но не.

Беше Дони Осмонд , разбира се, което означава, че само Джени е разбрала това правилно. Причината на Дони беше достатъчно проста. 'Защото е забавно!' И той доказа какъв работен кон е, като все още прави своите шоута във Вегас всяка вечер, докато прави това шоу.

Гети

Лала скъсва с Рандал в „Правилата на Вандерпумп“: „Има много D - k там, за да смуча, за да се кача на PJ“

Преглед на историята

Победител - Чудовище

Още веднъж е удивително, че това нелепо шоу може да предизвика истинска емоция, но каква прекрасна победа за Чудовището. Това пътуване му е означавало толкова много и се надяваме, че ще му даде възраждане в кариерата, което толкова отчаяно желае - и с такъв глас напълно заслужава.

Чудовището беше нашият фаворит да спечелим това шоу от първата му бележка и той беше акцентът във всеки епизод, в който се появи. Ник Кенън беше супер уверен, че знае кой е, и записа предположението си.

Що се отнася до участниците в дискусиите, те са били навсякъде през целия сезон с Monster. След като изправи Дони Озмънд правилно, Джени отиде в нивите, за да измисли Майкъл Вик като неин избор и дори панелът беше объркан. Робин отиде с Джейми Фокс, Кен изхвърли Дариус Ръкър, Никол дори не хареса подбора си на Сиело Грийн, а Кенан се спря на Тайрис Гибсън.

И познайте какво, те бяха всичко погрешно.

Това беше красиво разкритие, когато T-Pain завърши пътуването си за изкупление триумфално и със сълзи на очи. Никога повече никой няма да се съмнява на какво е способен като вокалист. И абсолютно ни харесва, че неговата репризна песен без маска беше „Остани с мен“ на Сам Смит, защото искаме неговият дубъл да бъде издаден като сингъл точно сега!

„Маскираният певец“ е добросъвестен феномен и ще се завърне за втори сезон и подозираме, че ще бъде дори по-голям и по-дълъг от този.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети