Топ 6 на маскираната певица Елате заедно за невероятна нощ на музиката, преди да демаскирате Country Superstar

Звездите попиват слънцето в Лос Анджелис, докато са в карантина Виж снимките Лисица

Гордън Рамзи дойде да извика на състезателите за техните „отвратителни“ улики, базирани на храна, и натиск от страна на връстниците Ник Кенън да изяде бъг!

Гордън Рамзи донесе уникалния си вкус до най-състезателния час на 'Певецът с маски' въпреки че Топ 6 наистина подпали тази сцена.

Нямаше нито едно слабо представяне сред тях, което означаваше, че всичко беше до по-малките неща, които направиха разликата кой оцеля в четвъртфиналите през следващата седмица и кои знаменитости бяха разобличени.Лисица

Маскираните гласоподаватели печелят всичко погрешно този сезон, тъй като емблематичната рок звезда е разобличена

Преглед на историята

Забележително е, че все още има няколко изпълнители в това състезание, които не само са затруднявали участниците в дискусиите през всичките тези месеци, но са оставили интернет да се бърка и чеше по главите. Ние сме далеч от сезон 1, когато Twitter познаваше абсолютно всички след първия ефир.

Знаменитости като Кити и Rhino все още държат всички да гадаят и с начина, по който изпълняват, това гадане може да продължи известно време. Всъщност, абсолютно всички засилиха играта си тази седмица, включително фактическият фаворит, който се разклати последния път, Night Angel.

Може ли да стане първата жена „Певица с маски“? Кити може да й даде възможност да търси пари, но дамите са повече от носорога, костенурката, жабата и астронавта. Първият им бизнес беше просто да надживеят всички момчета тази седмица!

От маскиран лунен поход до Ник Кенън бъгове, това беше час за вековете. След шокиращата елиминация от тази седмица, просто ще трябва да се примирим с възмутената си всяка седмица от тук до края, докато един велик изпълнител върви след другия.

Както винаги, най-слабият изпълнител получи обувката, но все пак ще ви накараме да се захванете чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Гети

Реакцията на Роб Гронковски на Том Брейди, нарекъл пениса на пениса си „невероятен“, опит с маскиран певец

Преглед на историята

Кити

Кити донесе извисяващ се вокал до стандарта на Мерилин Монро, докато тя отново се преобрази гласно, като ни караше всички да гадаем. Тя има толкова мощен глас с толкова много различни слоеве и текстури, че сме все по-убедени, че трябва да бъде певица ... нали?

Предположения: Тази седмица тя дори ни каза, че канализира солисти, с които е участвала преди (така ли беше част от дует или група?). Тя също така показа много странни образи като сребърна ябълка, музикална кутия за пари за чинели, „Mind Your Manners“ и „Small Sisters“ в запис и предложи, че е играла на много сцени в много роли. Бродуей?

jana kramer съпруг mike caussin

Най-мистериозният състезател на сезона кара всички да гадаят, изваждайки слоеста торта, която шеф Рамзи каза, че изглежда като декадентски стил на лъскаво сребърно блюдо. Той последва тези улики към църквата Шарлот, която наистина остави панела зашеметен.

Кен даде представа за участие със солисти и сцени на звездата на „Glee“ Леа Микеле, което също не е ужасно предположение ... изненадващо. Джени занесе чиния за опера и сапун и сребърната ябълка на „Отчаяните съпруги“ на Ева Лонгория.

Twitter е толкова разочарован, че не могат да определят кой е Кити до точката, която почти са спрели да гадаят. Има най-много публикации, които изхвърлят разочарованието си, отколкото да изхвърлят имена като Еми Росъм и Сара Хайланд. Елизабет Гилис също започва да набира топлина онлайн.

Мисля, че котето може да е Еми Росъм, маймунската музикална кутия (ft. Във „Фантомът на операта“) в уликите, плюс това тя може да пее #TheMaskedSinger

@RemikEsq

Всеки друг смята, че котето е @Sarah_Hyland заради всички ергенски намеци? # #TheMaskedSinger pic.twitter.com/zX7YbBPkZl

@vivian_v_

Разпознавам, а човекът, който е котенцето, е Елизабет Гилис, по-известен като Джейд Уест от победител #TheMaskedSinger . pic.twitter.com/IQpddeCiDa

@ NicholasSye1
Youtube

Телевизионна водеща, уловена с гола жена по време на излъчване - и тя не е негова приятелка

Преглед на историята

Носорог

Носорог знае точно какво прави на тази сцена и с тази тълпа. Това е добросъвестна кънтри музикална суперзвезда, или той прави страхотно добро впечатление. Тънкият блясък, богатството, разказването на истории, сърцето и емоционалната връзка (дори чрез носорог) костюм, просто беше направено майсторски.

манифест епизод 2 обобщение

Предположения: Тази седмица той пусна няколко нови улики, като факта, че има жена и деца и се радва да търси спокойствие сред природата и дори, може би, с малко йога. Той показа и няколко цветни китара, само добавяйки към професионалното музикално родословие.

Неговата следа за храна бяха спагети и кюфтета с покривка от сирене. „Името ми е на върха на езика ти?“ - попита той и абсолютно не беше. Гордън Рамзи смята, че може би това е Чарлз Кели на лейди Антебелум заради бар столове.

Робин също го хареса, но Джени не може да преодолее Мисури с корона и игнорира предишните му твърдения, че не е спортист, който да се върне при Бари Зито, както тя предполага.

Междувременно Twitter запазва фокуса си върху жанра на кънтри музиката и макар да не са готови да се ангажират с никого, Сам Хънт остава доминиращ фаворит, въпреки че Анди Грамър взима още предположения. В повечето случаи те просто копаят неговото настроение.

#TheMaskedSinger накара ме да гуглям странни неща като „кънтри певци, които обичат спагети“ # носорог pic.twitter.com/uPJxIX3enL

@Anime_Help

След представлението Rhino ...
Ето как се чувствам #TheMaskedSinger pic.twitter.com/VTkrYa4dOV

@ BlackMermaid34

Отказвам се от носорога #TheMaskedSinger pic.twitter.com/ZeM2CyYzjl

@lmjxparish
WeTV / Instagram

Анджела Симънс се обединява с Bow Wow за „Бизнес партньорство“ (Ексклузивно видео)

Преглед на историята

Жаба

Жаба знае как да организира шоу, като дразни феновете с лунна разходка, бързо стрелба и дори малко ритмично пеене, докато трансформира Imagine Dragons в хип-хоп писта. Чувстваше се свежо, актуално и много готино, което е огромна стъпка напред, като се има предвид, че той донесе олдскул настроение на много представления досега.

Предположения: Гордън Рамзи свърза своето ястие за сом „Masked Munchies“ с шоколадите към „Ms. Шоколад “на Лил Джон, така че, разбира се, Ник трябваше да каже,„ Какво ?! Добре, да !! '

Робин Тик взе назад 23 на баскетболна фланелка и накрая се качи на борда с това, което интернет говори от първия ден. Той се върна обратно към много други улики, сочещи Bow Wow и те най-накрая може да го имат.

Никол пренебрегна всичко това, за да застане силна на Омарион, но хайде, това е Bow Wow. Може да не сме сигурни за няколко от тези финалисти, но сме сигурни за този, нали? Twitter е доста сигурен. Всъщност те са ядосани на всеки от вас, който все още не е сигурен, точно толкова е сигурен!

Как е Ник Кенън, когато Жабата изпълнява и никой не познае Bow Wow #TheMaskedSinger pic.twitter.com/YJSy8ZnnLG

@ ChuckTaylor516

Жабата е Bow Wow! Като справка за Майк! Справка за Toyko Drift! Виждаме те Twinkie !!! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/jZAJhhKXNo

@ jsmnll3

Bow Wow е от Охайо (оттук и шоколадови бонбони) и издава първия си албум на 13-годишна възраст. The Frog определено е той. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/J1Zb8EYS9S

@RedHeadedScot
Instagram

Mackenzie McKee на тийнейджърката мама се отваря за карантина с Джош след скандал с измама (Ексклузивно)

Преглед на историята

Нощен ангел

Нощен ангел всъщност беше малко разклатена в началото на това, но напълно изкупи нейното второ представяне до края му. Тя има толкова пълна вокална доставка, очевидно е имала много опит да пее в задната част на стаята и наистина да се препасва. Въпреки това, трябва да кажем, че този бивш преднина не изглежда толкова неудържим в последно време.

Предположения: Джени беше прекалено ентусиазирана от това изпълнение - беше не най-доброто досега ... дори и близо! Нейните „Masked Muchies“ приличат на щурци или буболечки на пръчка и w-w-what? Не благодаря!

която е съпругата на Кийт Урбан

Когато Гордън предположи, че някои култури потапят бъгове в чили, Кен се възползва от идеята, че това е чили от TLC (той имаше няколко други улики, за да го подкрепи). Джени мисли четирите баби и сладък чай по любимото предположение на интернет, Канди Бърус.

Никол си помисли, че Канди снима в момента, затова отнесе „Освободи ума си“ на En Vogue и Dawn Robinson. Други нови улики тази седмица включват запалка и куки за риба. Що се отнася до интернет, те все още са убедени, че това е Канди Бурус.

Те също са убедени, че Джени е била далеч в декларацията си, че това изпълнение е като най-доброто представление на „Маскирана певица“ някога. Това дори не беше най-доброто представяне на Night Angel!

Всички знаем, че Night Angel е праскова от Джорджия ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/2vUbnp4oqp

@kikabelle

Джени казва, че изпълнението на Night Angel е най-доброто досега! (Нейното мнение, но все пак) #TheMaskedSinger pic.twitter.com/7zbf3lySsC

@gramfurn

@ FOX2News #TheMaskedSinger НОЩНИЯТ АНГЕЛ Е КАНДИ ОТ ЕКСКАП / РОА, НЕ ЩЕ ЧУВАТЕ, ЧЕ ЗНАЯ ГЛАСА МИ, ПЕЙ КАНДИ ЯААААААСССС pic.twitter.com/Wt3Y83EfXC

@ tyrastarr6
Гети / Instagram

JoJo Siwa отправя изненада за дъщеря на Ciara FaceTime на рождения си ден

Преглед на историята

Космонавт

Космонавт наистина свързан с лириката и постави собственото си фино завъртане на „Историята на моя живот“ на One Direction. Това е песен за любовта и растежа и трансформацията, и той продължава да се издига до случая всяка седмица. Това може да е най-увереният и полиран негов вокал досега.

Предположения: Той предложи някои странни нови улики в пакета си, като четири аса и карта на жокера, бала сено, хартиен самолет и дори изстрел от него как лови омар. Любимото му ястие беше кралската торта с марди гра, за която обеща, че е пълна със захар и улики.

Кен последва краля до „Хамилтън“ и „Замръзнало“, преди да се приземи на Джонатан Гроф, но Никол незабавно го затвори и помисли, че може би това е нейната съ-звезда от „Наем“ (и звездата от „Pitch Perfect“) Скайлар Астин.

Гордън Рамзи обаче смята, че кралската торта е позоваване на JTT, известен още като Джонатан Тейлър Томас от славата на 'Цар лъв' и 'Подобряване на дома'.

#TheMaskedSinger Предполагам, че астронавтът е Хънтър Хейс по дяволите !! pic.twitter.com/e1q3Uhyojl

@DANhotman

Хънтър Хейс прави възможно най-очевидното, че той е астронавтът и все още не получават тази кралска торта. Раци. A Lei (LA). Хайде сега #TheMaskedSinger

@ kylieq1027

Howwwwww тези съдии не знаят, че този астронавт е Хънтър Хейс ?? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/GwqOSPnny5

@autumnopadgett
Е!

Кайли Дженър разстроена „Дядо Коледа отива само в къщата на Кортни“

Преглед на историята

Костенурка

Костенурка излезе по-хладен, отколкото някога сме виждали, с много силно вокално изпълнение, което беше най-силното му досега. Всички наистина направиха играта си тази седмица. На всичкото отгоре танцовият му ход на момчешката група блестеше, тъй като той доказа, че има много сценичен опит.

Предположения: Той отново говори за липсата на увереност, но го убива всяка седмица. Той също така говори за стратегии, тъй като пакетът му показва жива шахматна игра, сърце с корона върху него и часовници, настроени на 9:14.

Неговото ястие „Masked Munchies“ представляваше цветни чипсове с ябълкова салса, с които Гордън просто не можеше да се справи като концепция. „Искаш ли писти?“ попита той.

Робин се отправи към скок обратно към Gavin DeGraw, но Гордън Рамзи смята, че уликата на кралицата на сърцата е препратка към групата Queen, като по този начин го води до предишното предположение Адам Ламбърт.

Междувременно Кен просто превключи 1D стипца от Найл Хоран на Зайн Малик, защото Джиджи Хадид е „кралицата“ на супермодела и някакви глупости за шаха. Просто е нелепо да се опитваш да следваш неговите мисловни влакове, докато те излизат от релсите отново и отново.

Уитни Хюстън Уенди Уилямс

Що се отнася до Twitter, те отдавна не се съмняват, че това е Джеси Маккартни, а танцовите му движения тази вечер само потвърдиха подозренията им. Сериозно, те са готови да умрат на този хълм и всички тези, които познават Дрейк Бел, могат просто да го смучат!

Обаждайки се сега, Астронавтът е Хънтър Хейс, а Костенурката е Джеси Маккартни. Това, което Гордън Рамзи прие като препратка към Queen, това сърце с диадема, е препратка към Kingdom Hearts, игра, в която Джеси озвучава Вентус и Роксас. #TheMaskedSinger

@ArcticPKTTV

НИКОЙ НЕ СЕ ИЗКОНВА ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ КЪРПУШКАТА Е МОЯТ ДЕТСКИ МЪЖ МЪЖ Джеси Маккартни #TheMaskedSinger pic.twitter.com/JjINOJeLzC

@myilesmorales

Кълна се, че с този темп моят надгробен камък ще гласи „Костенурката е Джеси Маккартни ...“ #TheMaskedSinger pic.twitter.com/8wykaWX7yl

@kikabelle
TikTok

Професор уволнен, след като учениците забелязват неговата отметка „Busty College Girl“ по време на урока

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Тази Топ шест всъщност е доста дяволски впечатляваща, тъй като сред тях нямаше истински слаб певец. Въпреки това някой все още трябва да вземе багажника и да разкрие известното лице зад впечатляващия си глас.

Въпреки че смятаме, че Night Angel леко се е разклатил, панелът я похвали толкова силно тази седмица, но смятаме, че вероятно е в безопасност. Жабата прави нещо толкова различно, никога не знаеш как ще се преведе.

Последния път Кити беше някак си в опасност въпреки силата на изпълнението си, което означава, че може да бъде изложена на риск и тази седмица. За нас обаче вероятно ще отидем с астронавт, губещ с част от десетичната запетая.

Това е наистина силно състезание, но ние смятаме, че той се колебае достатъчно последователно по време на състезанието, за да може най-накрая да го спъне тук. Или това е, или репата на Фрог обърка тази тълпа и го потопи.

В крайна сметка публиката чу това, което направихме, което означава, че това е краят на пътуването Космонавт . Той беше страхотен през този сезон, но страдаше само в увереност, което помрачи изявите му в сравнение с конкуренцията му.

Coors

Life Suck точно сега? Ето как да получите безплатна бира по време на карантина

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ

Джени широко се замисли, че това е „плато с торта“, за да направи Бен Плат последното й предположение. Робин изобщо не беше тук заради това, застанал до Джонатан Тейлър Томас поради многобройните улики преди това.

Гордън каза, че е разпознал JTT веднага в началото и тортата е подпечатала сделката за него, така че той също стои до предходното си предположение.

От нищото Никол каза, че е имала момент на „крушка“ и изведнъж намери любимото предположение в интернет Хънтър Хейс. Тя казва, че подсказката, която го е дала, е била, когато те са участвали заедно в Капитолия за четвърти юли (кралската торта е само препратка към неговите корени в Луизиана).

Кен се възползва от изместването на Никол от Скайлар Астин, за да открадне нейното предположение, което той с гордост прави много през този сезон.

Така ли беше Никол и колективният рев на Twitter през последните няколко месеца, нали? Разбира се, че бяха. Разбира се Хънтър Хейс отдолу. Истинският въпрос е защо той беше толкова нервен там?

Разбираме, че той се е разтягал артистично, но пичът е взел котлети да го направи. Той със сигурност беше любимец на сантименталния фен през целия си манш.

„Певецът с маски“ е до финалната си петица, като продължава с четвъртфиналите следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение