Шокиращото разкритие на маскираната певица оставя зашеметен панел - никой не се приближи до тази звезда от НФЛ

Лисица

Това бяха плейофите за Baby Alien, Crocodile, Seahorse, Serpent и Whatchamacallit - но пътуването на кого завърши тук?

Все още не сме сигурни защо „Певецът с маски“ задържа група C от нас, но ние не се оплакваме, че отново трябва да станем свидетели на Seahorse.

Тя го издигна на друго ниво тази седмица, като пое един от най-големите гласове и една от най-големите песни на всички времена. Дори шоуто знае, че в този момент това е дива битка между Seahorse, Popcorn и The Sun.Гети

Музикални награди на Billboard 2020: Най-вирусните моменти на нощта!

Преглед на историята

Джоел Макхейл се върна отново, за да предложи някои достойни предположения и всъщност панелът беше предимно малко по-сериозен със своите предположения тази седмица, отколкото бяха по време на първия кръг. Дори Кен като че ли полагаше усилия, което беше оценено.

Но най-вече ставаше въпрос за невероятния талант, който шоуто набра през този сезон. Seahorse ни взриви, Crocodile звучеше като съвсем различен изпълнител, Baby Alien го разтърси, Whatchamacallit ни накара всички да си помислим, че сме се размили, а Serpent го сложи толкова гладко, че паднахме навсякъде, обичайки го.

Също така сме развълнувани, че ни остават само една седмица накрая среща с останалата част от реколтата от изпълнители през този сезон, когато на сцената излизат Броколи, Медузи, Устни, Гъби и Squiggly Monster. Сериозно, защо задържаха тези състезатели пет седмици?

Нека да се впуснем в партидата от състезатели тази седмица, пълна с подсказки и изпълнения. И не се притеснявайте, преди да стигнем до шокиращото демаскиране, ще ви накараме да се възползвате от ужасните (а понякога и добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Лисица

Шокерът с маскирани певици с тийнейджър сърцебиец разкрива, че никой никъде не е предполагал

Преглед на историята

Змия

Змия излезе с онези копринени, гладки вокали, сякаш беше гост-изпълнител в това шоу. Всичко беше много приглушено, но майсторски в интонацията му. Той не се страхуваше от бележка, дразнеше дори по-голям обхват от предложената песен. Това е гласът, който просто крещи професионален певец, някой, който може да направи това в съня си.

Предположения: Тази седмица научихме, че Serpent определено е преживял трудни времена, опитвайки се да пробие, с множество препратки към $ 2,00 като някаква ключова фигура. Видяхме го и да пътува с розов Cadillac, когато проби вратарите, издигайки това, което приличаше на бекон, в златен трофей.

Детската му следа беше бебешко шише на колела, което според него трябваше да ни завърти колелата, което накара Джени да се чуди дали докторът в скраб и „Имам мляко“ означава, че това е Тей Дигс? Джоел тръгна по лекарския път към доктора на „Grey’s“ Джеси Уилямс.

Никол направи снимка на книги за връзката, която Брайън Макнайт кръсти последните си два албума след Книги от Библията, но Джоел настоява, че Брайън е много по-висок от това. „Ако получиш много номинации за„ Грами “, ставаш ли по-кратък?“ - попита я той.

Реквизит в интернет за намиране на начини да се задържите във влака „Хамилтън“ - ръчният труд може да се отнася до Лин Мануел-Миранда, нали? - поддържане на предположението Leslie Odom Jr. Други улики включват Tyrese, Sam Smith, Jamie Fox и бившия победител Wayne Bradey (хм, не).

#TheMaskedSinger 'Ръчен' труд ... Мануел ... Лин-Мануел Миранда ... Хамилтън ... Змията е НАПЪЛНО Лесли Одом младши!

- Ник Граймс (@NickGrimesYT) 15 октомври 2020 г. @NickGrimesYT

#TheMaskedSinger Хмммм .... Навеждам се към Сам Смит за змията pic.twitter.com/4Fp9hAcs9M

- Тамика Шипман (@Tamishipman) 15 октомври 2020 г. @Tamishipman

#TheMaskedSinger змията е Lesile Odom Jr pic.twitter.com/6HP5pWzE9X

- Нолан Маси (@ Knottyorchid12) 15 октомври 2020 г. @ Knottyorchid12
Facebook

Глория Естефан и дъщеря Емили водят труден, емоционален разговор за сексуалността

Преглед на историята

Крокодил

Крокодил дойде с изцяло нова песен тази седмица, предлагаща фалцет и по-висок общ тембър от първия път, когато го видяхме. Сценичното му представяне също беше през покрива, доказвайки, че има ходове там горе и определено е бил изпълнител на сцена като тази преди. Тези движения и този глас наистина дават вибрации на момчешката група.

Предположения: Тази седмица научихме, че това шоу е съживило любовта към изпълненията, която не е изпитвал от детството си, така че може би той отдалечи от този прожектор за дълго време. Видяхме също къща на номер 5 и американско знаме, което се вее над черепа и кръстосаните кости. Котва поддържаше морския мотив в къщата му.

Детската му следа излезе като пинята, пълна с малки делфини, за която той каза, че е разчупил случая. Този вокал, съчетан с по-разтърсващото му настроение, миналия път накара Никол и Робин да си помислят, че може би това е Адам Ламбърт (снимките на дъгата помогнаха).

Кен помисли, че този фалцет може да принадлежи на Лени Кравиц, обвързвайки американското знаме с неговата позиция за „американка“. Джоел обаче взе тези делфини и южните препратки към звездата от „Приказката на делфините“ Хари Конник-младши

Интернет имаше известна любов към Ламбърт, но също така изхвърли Джъстин Гуарини, но най-вече те са убедени (или се опитват да го проявят в реалност), че това е Ник Картър.

Крокодилът Джъстин Гуарини ли е? #themaskedsinger #maskedsinger

- Elisa Towers (@TowersElisa) 15 октомври 2020 г. @TowersElisa

Този розов крокодил е любовта на детския ми живот, Ник Картър. #themaskedsinger

Рейчъл Рой Беки с добрата коса
- Ейми Пиърс (@amykatpierce) 15 октомври 2020 г. @amykatpierce

Трябва ли да ви дам още доказателство, че Ник Картър е крокодилът? #themaskedsinger pic.twitter.com/dOwW0ewRQx

- gio (@giogiorabbit) 15 октомври 2020 г. @giogiorabbit
Гети

Lizzo Rocks „ГЛАСУВАЙТЕ“ Облечи се, докато изнася мощна реч за потискане на наградите на Billboard Music Awards

Преглед на историята

Бебе Извънземно

Бебе Извънземно има приятен тон в гласа си, но не е този, който звучи практикувано. Въпреки че нямаше проблем да остане в тон и да изнесе поредното си силно изпълнение, определено не беше от гласа, който ни кара да мислим, че той е професионален певец или дори опитен. Той просто има известни способности в тази област.

Предположения: Най-новите му следи се наклониха силно в „Baywatch“, с пясъчен кон на плажа, стойка за хот-дог (горчица и кетчуп, моля) и дори акули. Той се появи, за да вземе корона от слънцето и говори за това, че е бил печен преди (Comedy Central?).

Чакай, това ли е Дейвид Хаселхоф? Обзалагаме се, че германците ще разберат незабавно! Те обичат да пеят Хоф.

Излезе детската му следа, играчка за пожар, но той също каза на Джоел: „Ти си горещ по следите ми.“ Робин се пошегува, че някой е поел Макхейл, което го накара на шега да предположи, че това е Даниел Тош. Или шегата беше, когато каза, че Том Брейди му е скочил в главата?

Вместо това той помисли, че може би това е Ерик Бана, въз основа на съвместната им работа, докато Никол смяташе, че неговият източноевропейски (фалшив) акцент може да означава, че това е Саша Барон Коен. Кен помисли, че Хоф може да е погрешно, затова изхвърли Тейлър Лотнър и веднага добави: „Нека да завърша“, защото знаеше, че това е ужасно предположение.

Причината му беше, че Тейлър е бебето на актьорския състав и той получи почивката си, играейки Shark-Boy - сериозно, дори Baby Alien искаше той да приключи това, търсейки подкрепата на Ник. И накрая, Джени използва гигантска кука, за да го изтегли от сцената.

Twittersphere не се справяше много по-добре, с почти толкова предположения, колкото имаше хора, които предполагаха. Сериозно сме виждали всичко - от Тери Фатор до Кенан Томпсън, Сет Грийн, Дуейн Джонсън, Джейсън Сигел и „Критичната роля“ Сам Ригел.

Бебето Alien е The Hoff ??? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/BYW3xluAy5

- Мишел Палеафико (@ minimichie13) 15 октомври 2020 г. @ minimichie13

Просто искам бебето извънземно да бъде @jasonsegel #themaskedsinger pic.twitter.com/ABx8nMvVTA

- Ерин Фалви (@ Rosebud23xox) 15 октомври 2020 г. @ Rosebud23xox

#TheMaskedSinger аз мисля #BabyAlien е Бебе Йода pic.twitter.com/o9ipdiXfck

- JTV (@ jayv1974) 15 октомври 2020 г. @ jayv1974
Гети

Черил Бърк и Матю Лорънс си припомнят своите най-ниски алкохолни битки: „Той ме видя най-лошото“

Преглед на историята

Whatchamacallit

Whatchamacallit наистина ни изненада тази седмица, с много по-силно представяне и сценично присъствие, отколкото видяхме от него последния път, когато той се представи. Той имаше самочувствие и подмятане като опитен рапър, който определено е правил това преди ... добре, вероятно не това , точно!

Предположения: Нямаше как да не помислим за 50 Cent, когато в пакета му се появиха пет стотинки. Той също така каза, че в момента майка му не се справя добре, но го подтикна да се бие. Други улики включваха разходка с балони а-ла “Up”, както и златно стълбище / мост, множество домове и нещо, което приличаше на музикален бар на дъска за рязане.

Неговата детска следа излезе като книга с разкази на Дудад Духики. „Обичам историята преди лягане и съм отворена книга, така че Кен, трябва да знаеш точно кой съм“, каза той и извика най-лошия предположител на панела. Това някой, който Кен познава? Спортист (той е доста спортен фен)?

Джени смята, че пантерата в пакета от миналата седмица може да означава, че е Кам Нютон, но Робин бързо й каза, че сега е Патриот, както в момента играе футбол (по време на снимките). Робин смята, че това е Терел Оуенс, с родословието му „Танцуващи със звездите“ и факта, че е написал детска книга.

Кен, усещайки натиска, някак си премина от звездата от НБА Кайри Ървинг към Арми Хамър и след това бълва куп глупости, за да се опита да го оправдае. Не проработи.

Що се отнася до Twitter, те също видяха петте стотинки, но преминаха към Нели от същата епоха. Тъй като бяхме слушали неговия рап, ние също получавахме вибрации на Нели и е напълно възможно той да се справи с това, преди да премине към „Танцувам със звездите“ - задържайки карантината си!

Но тук все още видяхме много предположения, включително Доналд Глоувър, Тери Крюс, Марк Балас и дори Фарел Уилямс, поради няколко визуални елемента от неговия пакет с улики, очевидно вдъхновени от „The Lorax“.

YALL OMFG ЗАЩО МИСЛЯ, ЧЕ ВЪВ ЧАЧАМАКАЛИТТА СА ТЕРИ ЕКИПАЖИ !? 🤣🤣 #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Vp7a35lZMN

- Роза (@loveislandrose) 15 октомври 2020 г. @loveislandrose

НИКОЙ НЕ ВИДИ ЛОРАКСОВИЯ КЛЮЧ ЗА WHATCHAMACALLIT #TheMaskedSinger @MaskedSingerFOX МИСЛЯ, ЧЕ ФАРЕЛ УИЛИАМС Е НАПРАВИЛ НОВ ГРИНЧ ФИЛМ

- Ерин (@ErinHubaud) 15 октомври 2020 г. @ErinHubaud

Предполагам, че Whatchamacallit е Марк Балас #TheMaskedSinger pic.twitter.com/x5GXuZtZxX

- Джули Синклер (@deathbythanos) 13 октомври 2020 г. @deathbythanos
Гети

Модел с „Най-големите бузи в света“, готов за надстройка

Преглед на историята

Морско конче

Морско конче постави нов стандарт през нощта, а вероятно и сезона, с невероятно изпълнение на най-големия хит на Селин Дион. И това не е песен, която всеки може да пее. Тя не просто го изпя, тя да се тя го уби, на практика го притежаваше. Това трябва да е един от най-големите гласове в музиката или една от най-големите тайни на Холивуд.

Предположения: С Дейзи Дюкс и разговорите да се опитваме толкова на млади години, за да бъдем наричани „Фалшив“, бързо си помислихме за Джесика Симпсън, която никога не беше приемана толкова сериозно или толкова успешна, колкото нейните колеги руси поп бомби по това време. Дори „пилето на морето“ е препратка към нейния най-скандален момент от телевизионния риалити. Но може ли да пее така?

Не казвате ли, че морският кон е Джесика Симпсън ... слушаме ли същите вокали ?? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/yaPhDWOPww

- Letitia Fucking Lewis (@Desirayraven_) 15 октомври 2020 г. @Desirayraven_

Видяхме и куп летящи, плачещи часовници в девет часа, препратка към „хиляда години“ и песента „Пепеляшка“ „Мечта е желание, което сърцето ти прави“. Детската й следа излезе вътре в гигантски син балон, пълен с цветни пера.

'Лека като перо, тежка по следи', каза тя. Робин разтърси Джоджо, Джеси Джей, но не можеше да спре да мисли за „Американски идол“. Никол предложи Пиа Тоскано, но през годините това шоу имаше доста силни певци.

рита ора и ограби кардашиян

Робин обаче се придържа към Бебе Реджа - въпреки че Никол казва, че е получила повече криви от Морския кон - докато Джени отнесе тези пет часовника на Пета хармония и смята, че може би това е Камила Кабело.

Джоел усещаше това, което ние чувстваме, също така избираше Джесика Симпсън, след груб развод и приветствие от Тексас, като по този начин всички западни референции. Но Twitter все още се чувства уверена, че това е Тори Кели и че тя може абсолютно да пее така!

Въпреки това, дори много от онези, които бяха толкова сигурни, че това е Тори, сега също разглеждат Stacie Orrico като друга възможност. Няколко други започват да се занимават с Джесика Симпсън, съживявайки дебата за това колко добра певица е всъщност.

Само си спомнете какво Monster aka T-Pain доказа в Сезон 1 на всичките си хейтъри и съмнители!

Как смеете така да не уважавате Тори Кели. Тя може SANG пее. Морското конче беше добро, но тя не е добра Тори Кели #TheMaskedSinger

- Smitten Kitten (@PinkkYaYa) 15 октомври 2020 г. @PinkkYaYa

Ако морският кон не е тори кели, аз си бръсна главата #TheMaskedSinger

- Линдзи (@limitlynch) 15 октомври 2020 г. @limitlynch

#TheMaskedSinger Seahorse = Джесика Симпсън: 1) От TX = каубойски улики 2) Беше финалист на прослушване на Дисни за новия Мики Маус, но не направи окончателното изрязване (виж снимката) pic.twitter.com/oIg5C42YY2

- Боби Пауърс (@bobbifly) 15 октомври 2020 г. @bobbifly
Instagram

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението да премести семейството си в Тексас

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ

В този момент изглеждаше доста очевидно кои бяха най-слабите звена сред тези пет изпълнители. Baby Alien може да не е имал най-силния вокал през нощта, но може да е просто най-сладкият, докато ние смятаме, че потокът на Whatchamacallit е бил по-силен, но личността на неговия герой не се появява толкова много.

Основно това, което казваме, е Seahorse беше невероятно, Serpent беше страхотно и Crocodile впечатли с изцяло нов вокален подход. Никой от тези тримата не бива да е в никаква опасност въз основа на вокали. Смятаме, че Baby Alien превъзхожда Whatchamacallit по отношение на костюма и цялостната личност.

И все пак, Whatchamacallit оцеля, за да рапира още един ден, което е само напомняне, че никога не трябва да подценявате хип-хоп феновете. Това означаваше, че това е краят на Baby Alien, който беше единственият състезател, който не звучеше като професионален вокалист, така че не можем да сме ядосани за това.

Това означаваше, че е време и за окончателните предположения на всички, и за пореден път беше почти пълна глупост за това кой може да е вътре в тази ракета.

  • Робин Тики: първо впечатление (Triumph the Insult Comic Dog), последно предположение (Jason Biggs)
  • Джени Маккарти: първо впечатление (Ралф Макио), последно предположение (Ник Крол)
  • Кен Йонг: първо впечатление (Matt LeBlanc), последно предположение (Freddie Prinze Jr.)
  • Никол Шерзингер: първо впечатление (Дейвид Швимер), последно предположение (Джеф Дънам)
  • Джоел Макхейл: последно предположение (Ерик Бана)

За пореден път никой дори не беше близо до този. Те станаха комик и реалността беше бившият защитник на НФЛ и спортен коментатор Марк Санчес. Разбира се, никой не е разбрал това правилно, но за огромна част от феновете на „Masked“ те все още не са знаели кой е.

Коментатор на Fox Sports за колеж по футбол и бивш куотърбек на НФЛ, най-вече с Ню Йорк Джетс, Санчес не е известен извън спортната сфера, което направи разкриването му малко драскащо за много фенове.

Baby Alien Mask: [разкрива се]
Всеки: #TheMaskedSinger #MaskedSinger pic.twitter.com/TNGA7Gp17S

- ᑎᗩ T || ТЯ ТЯ ТЯ - (@MooseMaries) 15 октомври 2020 г. @MooseMaries

Така че аз съм единственият, който няма представа кой е Марк Санчес или ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/3Br4j5tD9T

- Кейтлин (@kikabelle) 15 октомври 2020 г. @kikabelle

Само аз ли не знам кой е това ??? #babyalien #TheMaskedsinger

- bored.in.the.house (@chileriaa) 15 октомври 2020 г. @chileriaa

хмм, така че всички бяхме далеч от това кой е Baby Alien #TheMaskedSinger pic.twitter.com/lxg1m1fiwp

- Натали (@NatalieChicago) 15 октомври 2020 г. @NatalieChicago

Нямам представа кой е Марк Санчес ..... #TheMaskedSinger

- Меган KDL (@meghan_kdl) 15 октомври 2020 г. @meghan_kdl

Идк, който Марк Санчес е само светия ад #themaskedsinger pic.twitter.com/pxFhP2r00Y

- Лив (@stevenrogered) 15 октомври 2020 г. @stevenrogered

„Певецът с маски“ най-накрая освобождава група С следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии

Популярни Публикации

„Sabrina“ предлага изненада „Riverdale“ Crossover и феновете се карат да го разберат

„Sabrina“ предлага изненада „Riverdale“ Crossover и феновете се карат да го разберат

Новини от Холивуд Башес Фокс за срама 'Косби шоу' звездата Джефри Оуенс над работата на търговеца Джо

Новини от Холивуд Башес Фокс за срама 'Косби шоу' звездата Джефри Оуенс над работата на търговеца Джо

Семейството на Мама Джун организира намеса и става ужасно грешно във финала на сезона „От горещо до не“

Семейството на Мама Джун организира намеса и става ужасно грешно във финала на сезона „От горещо до не“

LisaRaye McCoy казва, че 'не би плюла' на бившия приятел Дуейн Мартин, ако той беше в огън

LisaRaye McCoy казва, че 'не би плюла' на бившия приятел Дуейн Мартин, ако той беше в огън

Дилън Пасаж реагира, след като съпругът Джо Екзотик го извика в социалните медии

Дилън Пасаж реагира, след като съпругът Джо Екзотик го извика в социалните медии

Пийт Дейвидсън говори 10-инчовия си секс с 'Ариана Гранде', направи лоша шега от 11 септември с Хауърд Стърн

Пийт Дейвидсън говори 10-инчовия си секс с 'Ариана Гранде', направи лоша шега от 11 септември с Хауърд Стърн

Уил Ферел се облича като малката Деби - и дори Джими Фалън е озадачен!

Уил Ферел се облича като малката Деби - и дори Джими Фалън е озадачен!

Фил Робъртсън от династията на патиците току-що разбра, че има 45-годишна дъщеря от афера

Фил Робъртсън от династията на патиците току-що разбра, че има 45-годишна дъщеря от афера

Доналд Тръмп младши ескалира война на мемовете на CNN с пародия „Top Gun“ (видео)

Доналд Тръмп младши ескалира война на мемовете на CNN с пародия „Top Gun“ (видео)

Scarlett Johansson SNL Sketches Ranked: Avengers Snap Endangers Cast and Baby Yoda Terrifies

Scarlett Johansson SNL Sketches Ranked: Avengers Snap Endangers Cast and Baby Yoda Terrifies