Маскираният певец шокер разкрива истинска легенда


Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Лисица

Това беше епичен двубой между Фламинго, Леопард, Цвете и Ротвайлер и накрая се разкри истинска легенда на развлекателната индустрия.

Ето ги на средата на „Маскираната певица“ и в състезанието остават невероятни таланти. Всъщност може да се твърди, че има само останаха невероятни таланти.Тази седмица четири от тях се качиха на сцената, което означава, че това беше завръщането на кръга на Smackdown. Това означаваше, че първо отидоха главата до главата и след това губещите от тези мачове трябваше да се изправят за един последен шанс.

Теренс Патрик / CBS

Джеймс Кордън и Джош Гад са най-лошите маскирани певци, съдии някога

Преглед на историята

Това беше двойно по-голямо налягане за маскираните певци, но означаваше двойно удоволствие за онези от нас, които гледаха у дома, докато трябваше да видим две звездни изпълнения от двама от невероятните таланти тази вечер.

Тази седмица се завърна легендарното цвете, изненадващо ротвайлер, театрален леопард и енергично фламинго. И четиримата донесоха своите A-игри, което означава, че в нито един момент не беше очевидно кой губи, докато не се свали последната маска.Майк Тайсън Робин Гивънс

И тогава, когато се случи, wowzers този сезон намери някои суперзвезди!

Тази вечер най-слабият изпълнител получи обувката, но ние ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Лисица

„Певецът с маски“ предлага първото наистина шокиращо разобличаване на сезона

Преглед на историята

FLAMINGO v LEOPARD

Фламинго наистина я изля цялата в това представление, показвайки много богат и гърлен глас. Тя е излъскан изпълнител на сцената и определено пее с увереността и вокалната сила на професионалист.Предположения: Фламинго каза, че придобива увереност от първата седмица в шоуто. Джени все още е убедена, че е Адриен Байлон, въпреки че Адриен категорично отрече да е Фламинго в това шоу.

Кен отиде с Бела Торн, докато Джоел си помисли, че може би това е Джилиън Майкълс, което би било забележителен таен талант за треньора на знаменитости. Робин обаче все още е убедена, че това е Фантазия Барино, но не сме толкова сигурни, че гласът й е толкова плавен.

Смешно е, че Twitter не се интересува, че Адриен е отрекла да е Фламинго и продължава да настоява, че това е бившето момиче с гепарди с толкова розово.

Ако гледате маскираната певица и не знаете, че фламингото е Адриен Бейлон ... не сте гледали достатъчно момичета от гепарди

@haymashy

Твърде смешно фламинго на Адриен Балион, пеещо най-известната песен на Цветето Lady Marmalade на маскираната певица отваряне тази вечер! #TheMaskedSinger

@ cjjeep62

The flamingo is DEINITELY @AdrienneBailon с ноооо съмнение. Пеещият й глас звучи като истинския й глас, така че това не е трудно. Звучиш страхотно! @MaskedSingerFOX

@ mcj_81
TooFab / Fox

Адриен Байлон отрича, че е фламинго в маскираната певица (ексклузивно)

Преглед на историята

ЛЕОПАРД

Леопард предложи песен, която не предизвика много гласово, но въпреки това той има увереност и нахален чар, когато изпълнява, което го прави изключително забележим. Може да не е професионален певец (поне, вероятно не), но е роден артист.

след малконе и мак милър

Предположения: Леопард предположи, че има няколко малки, които ще бъдат зашеметени, за да разберат кой е той, докато пакетът с улики предполага еманципация на тийнейджърите и има снимки на по-възрастни, бели жени. Е, а?

Дори Leopard смяташе, че предположението на Кен за Доналд Глоувър е ужасно, докато Никол смяташе, че имената на албумите на RuPaul са погрешни, вместо това, мислейки, че това е Seal. Джоел пое истинско ужасно предположение: Алек Болдуин.

Междувременно Twitter провежда полеви ден с този, предлагайки предположения от целия очакван и напълно неочакван спектър. С други думи, те нямат представа ... и ние също не сме толкова сигурни.

The flamingo is DEINITELY @AdrienneBailon с ноооо съмнение. Пеещият й глас звучи като истинския й глас, така че това не е трудно. Звучиш страхотно! @MaskedSingerFOX

@ mcj_81

Мисля, че Джон Литгоу е леопардът !!!! Неговите маниери и награда на Тони за мюзикъли! @MaskedSingerFOX pic.twitter.com/jstNZs5AIT

@playlaughteach

Не. Проверете всички улики. Вижте как се движи Leopard, улики на модния подиум, „доволен от това, което съм“, Glamazon, снимката по-долу, представяне за президента (което Ru направи за Обама) pic.twitter.com/6r2qsK1LjE

най-добрият ресторант в савана
@NewOrlnsDukie

ПОБЕДИТЕЛ

След като изпяхме „Lady Marmalade“ на Patti Labelle, не можем да видим никого, освен Фламинго издърпване на този и точно това се случи. И така, Леопард трябваше да се върне в края на шоуто, за да се бие за маската си.

Браво

Резюме на RHONJ: Тереза ​​получава обаждане от Джо, след което флиртува с Тони, изпълнителят на басейна

Преглед на историята

FLOWER v ROTTWEILER

Цвете е толкова очевидно душевна легенда, че наистина стеснява кой би могъл да бъде. Всъщност с този глас, тази команда и това невероятно присъствие може да сме останали само до едно предположение и то е това, което Робин е от седмици.

Предположения: Тази седмица Джени скочи на бащата на Пати. Робин си помисли, че играта на баничка в панела за следи ще се удвои и върху Пати.

Междувременно Кен очевидно има идея, така че удвоява Бьорк, но този изглежда е толкова очевидно Patti LaBelle, че няма много какво да се каже за това. Когато си легенда, това стеснява нещата доста.

Twitter остава също толкова убеден, колкото Робин и Никол и почти никога не се колебае да се удвои на Pattie LaBelle ... въпреки че все още има здрав мислещ контингент Macy Gray.

Цветето на маскираната певица е @PattiLabelleL #maskedsingerfox Ако все пак познаваш Пати, скъпа вече знаеш хаха. pic.twitter.com/75ofmQhNeG

@ChiGeorgiaPeach

Цветето на Певицата с маски трябва да бъде Patti LaBelle. Израснах с този глас, знам го навсякъде !!

Брандън и Лия заедно
@BishopHAN

#FlowerMask На @MaskedSingerFOX е абсолютно Patti LaBelle. Казвам го, откакто Цвете първо запя 9 до 5.

@SherryClawson
Гети

Анджелина Пиварник от Джърси Шор се омъжва за Крис Лангейра - Вижте Сватбена снимка с Костарс!

Преглед на историята

РОТВАЙЛЕР

Ротвайлер за пореден път прикова позицията му за стандарта на Бруно Марс, но това не беше песен, подредена да показва голям обхват. Той обаче го държеше в джоба си и достави точното количество отглеждано и вибрато, за да продължи мощното си представяне през този сезон.

Предположения: Ротвайлер се мъчи да приеме комплиментите от панела, Джени си помисли, че Гавин Росдейл се основава на новите улики (платина, трофеи, дзен), но Кен не го купуваше. Кен отиде на пръв поглед на случаен принцип с Били Джо Армстронг, но следата от „септември“ прави това наистина прилично предположение.

Никол и Робин вече са и двамата в групата на Дарън Крис, което е свидетелство за таланта на Ротвайлер, ако той не е професионален певец. Освен това, ако не е ... какво?

Twitter не е заключен за това, въпреки че феновете на Chris Daughtry все още се чувстват уверени, че това е той, докато други предположения включват Кевин Ричардсън

Ротвайлерът е Кевин от момчетата от задните улици pic.twitter.com/iW5c6dHqAz

@ Rica_b232

Чувствам се наистина уверен, че ротвайлерът в „Маскираният певец“ е Крис Даутри ... #TheMaskedSinger и да, аз съм обсебен.

@JessicaIC

Всъщност бих заложил парите на Ротвайлер за Маскирания певец, който е Крис Даутри. Знам този глас!

@ BbyElephant97

ПОБЕДИТЕЛ

Колкото и да обичаме Флауър и знаейки, че тя е легенда от световна класа, трудно е да гласуваме срещу Ротвайлер, който носи харизма, чар и талант в очарователна опаковка. И, разбира се, беше Ротвайлер който го взе вкъщи тази седмица.

СМАКДУН: Цвете срещу Леопард

Леопард имаше смел избор, като взе Pussycat Dolls пред Никол, но може би е донесъл най-възхитителното си и вокално солидно представяне в процеса. Обичахме това „R“ и увереността, която той проявяваше през цялото време.

Цвете избра епична песен и ни даде хладно изпълнение. Всъщност звучеше уморена, което беше огромен шок. Песента започна с обещание, но до края изглеждаше, че току-що излиза.

Резултати: Странно е да се каже, че гласуваме срещу очевидна легенда на музикалната индустрия, но Flower просто не го донесе в този удар. И публиката се съгласи, както Леопард спечели победа от победното си представяне и продължава напред.

Гети

Какви 5000 долара ви взимат в уелнес турнето на Опра Уинфри със звездички

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ: Цвете

В този момент това просто трябва да бъде г-жа Pattie LaBelle, нали? В гласа й има толкова отчетлив писк, който е по-малък от Тина Търнър, но повече от Глория Гейнър. С други думи, ние те гледаме, Пати ЛаБел.

сладки любовни послания за него

Никол и Робин бяха уверени, че това е и Пати. Джени го включи и скочи на борда на влака, но Кен настоя да се придържа към Бьорк, макар че очевидно знаеше, че това не е наред. Джоел обаче го включи и тръгна с Дион Уорик.

Робин се похвали колко дълго е имал това право, тъй като наистина беше г-жа Пати Лабел, самата „кума на душата“.

„Певецът с маски“ продължава следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети / Марвел