Полуфиналите на маскирана певица осигуряват две шокиращи разкрития: „Току-що дадохте това шоу толкова много доверие“

Всяка маскирана певица сезон 2 разкрива ... Дотук! Виж снимките Лисица

Може би най-шокиращото развитие е фактът, че Кен Йонг всъщност се досеща за правилната идентичност на едно от тези разкрития.

Каква жестока нощ 'Певецът с маски' тъй като полуфиналите изискваха не една, а две разобличаващи жертви, ако останалите певци искаха да стигнат до големия финал през следващата седмица.

Влязоха пет известни личности, но само трима щяха да излязат с непокътнати маски, оставяйки трима финалисти, които искаха да вземат тази златна маска от победителя в сезон 1 T-Pain. И те наистина извадиха най-доброто от себе си.blac chyna шамари кайли емоджи
Лисица

Последният маскиран певец Кастоф е ветеран на живо в събота вечер с Powerhouse Voice

Преглед на историята

Фламинго, като последната изправена жена, донесе най-сърдечното и мощно представяне досега, като направи смело изявление за финала. И докато мнозина вярват, че знаят точно кой е това, цитирайки Кен Йонг, все още има известни съмнения.

Всъщност повечето от останалите състезатели имат интернет доста убедени, че знаят кой е, с изключение на един. Leopard е свършил чудесна работа с пищната характеристика да държи всички да гадаят и на ръба на местата си.

Но може би най-големият шок на нощта, с изключение на самоличността на двамата знаменитости, е, че Кен Йонг всъщност „знае точно кой е това“ за един от тях. Кен! Все още сме шокирани.

Тази вечер най-слабият изпълнител получи обувката, но ние ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Гети

50 Cent Slams Nick Cannon 'Trash' Eminem Diss Track

Преглед на историята

ЛИСИЦА

Лисица направи много дишащо изпълнение на „Тази Коледа“, което беше с пълно гърло и макар и ограничено до известна степен, но имаше много приятна топлина.

Предположения: Също така ни звучеше точно като Уейн Брейди, или може би интернет ни е в главите. Панелът започна да мисли за „Чия линия все пак е звезда“ - една от ранните улики беше класическата импровизирана фраза „Да, и“.

Новите улики включват думата „ричард“ и споменаването на различни аспекти на кариерата му. Той разкри, че заекът от миналия сезон (Джоуи Фатоне) го е накарал да направи шоуто. Кен и Джени обаче не могат да пуснат Джейми Фокс. Робин вече е във влака на Уейн, но Никол отскочи обратно до Тирес.

Интернет беше готов за „ричард“ във всички малки букви, тъй като всяка следа само потвърждава убеждението им, че това е Уейн Брейди и нищо няма да промени мнението им. Честно казано, ние сме напълно на борда с тях в този.

УЕЙН БРЕЙДИ СИГРА МАЛКО РИЧАРД !!!! ТОЙ Е ЛИСИЦАТА #TheMaskedSinger pic.twitter.com/u75zYrcov0

@iamlexi

Уейн Брейди = Лисицата #TheMaskedSinger pic.twitter.com/lqaP364Qwe

@GaryRossEveratt

Кажете ми с мен, „ТАЗИ ЛИСИЦАТА Е УЕЙН БРЕДИ КУЧКИ !!!!!“ #TheMaskedSinger pic.twitter.com/w1OHixe3Xz

@jessysoderbeck
Колекция Facebook / Everett

Оливия Нютон-Джон се разпадна, тъй като мистериозният фен се върна, сакото, което купи за $ 243 000

Преглед на историята

РОТВАЙЛЕР

Ротвайлер има убийствено рок настроение в гласа си и абсолютно закован The Killers '' Mr. Светлата страна.' Той е толкова естествен талант, той се издига, без дори да се опитва.

Предположения: И подобно на Фокс, всичко, което можем да чуем, е отличителният глас на Крис Дотри. Той беше ограбен в „Американски идол“ и смятаме, че вижда, че това е изстрел за неговото изкупление.

Джени скочи до Арнел Панеда, вокалист на Journey, но Никол не го усещаше, нито ние. Никол смята, че Дарън Крис, въпреки че той няма деца, е едно от любимите предположения на Робин.

Очевидно Daughtry е достатъчно далеч от спомените на панела, че не разпознават неговия тон на подпис. Честно казано, в този момент, ако не е той, ще останем зашеметени ... вероятно с всички онлайн.

О, Ротвайлер ... те ограбиха в American Idol. Може би това ще бъде вашето изкупуване !! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/l29Jkpl4kp

@ SusanRN25

Ротвайлер победител в #TheMaskedSinger !!! @CHRIS_Daughtry епични представления! Той трябва да спечели! pic.twitter.com/ZaTGTqZ3cu

@llmomlife

#TheMaskedSinger Rottweiler s Cris Daughtry !!! Здравейте!!! pic.twitter.com/Rex04lcfdG

@ cj91696
Браво / Instagram

Резюме на RHONJ: Тереза ​​научава смазващи новини за Джо, създава проблеми с Даниел Стауб

Преглед на историята

THINGAMAJIG

Тингамаджиг за пореден път има съвсем естествена нежност към гласа си, но неговата интонация и начина, по който го е формулирал, ни кара определено да мислим, че е аматьор в това, макар и талантлив. Той определено има този стил на люлка и запази много малък обхват за себе си тук.

Предположения: Интернет остава убеден, че това е Виктор Оладипо от Индиана Пейсърс, което не е име, което комисията дори е обмисляла ... досега ..

Подаръкът му за паното беше шапка и камшик, напомнящи на Индиана Джоунс. Той каза, че тази улика включва повече копаене, отколкото просто да бъдеш любител на филма. Шокиращо, Кен беше този, който копаеше, за да свърже Индиана с Пейсърс и да излезе с Виктор.

Робин обаче няма да пусне Монтел Джордан, но новите улики показаха контузия на коляното, кинезиология и предложения от трудна година, която само затвърди Виктор за феновете онлайн и вероятно са прави ... което също означава, че Кен е прав ! Каква реалност е това?

Кен Йонг най-накрая се досети за правилно, когато каза, че Тингамаджиг е Виктор Оладипо #TheMaskedSinger #ThingamajigMask pic.twitter.com/qqljBxTkOj

@ DakotaFuqua1997

Thingamajig определено е @VicOladipo . Справките за Мериленд, Меджик (Орландо Меджик) и травми на коляното го раздадоха! #TheMaskedSinger

@ Virtuous0ne

Мисля, че Тингамаджиг е Виктор Оладипо. Само защото Тинга е от Сребърна пролет, както и Виктор. Друга улика беше, че той не искаше никой да го нарича Чубака и аз помислих и погледнах и Виктор се роди на 4 май, който е Денят на Междузвездни войни. #TheMaskedSinger

@The_News_DIVA
Гети

Шарън Озбърн преценява Габриел Юнион, когато стартираният съдия 'AGT' назначава среща с мрежата

Преглед на историята

ФЛАМИНГО

Фламинго забави го с „Алилуя“ на Джеф Бъкли и даде наистина въздействащо изпълнение. Гласът й се издигна положително, удряйки някои мощни ноти към края. Това беше сърдечно и показа нова страна и сила на нейните способности.

Предположения: Докато тя показа още няколко намека за подписа на Fantasia в този вокал, ние все още не сме продадени на това популярно предположение, докато новите улики имаха визуален празник, включващ много тарталети, палачинки, багаж и баскетбол.

Тя говореше за пеене в хора, но пеенето като хоби, значи ли това означава тя никога направи ли го професионално? Това би изключило Фантазия и Паула Абдул, друго популярно предположение на панела.

Нейният подарък за панела беше уликата, че е кръстена в Исреал, но Джени се придържа към Адриен и Никол също е на тази следа, тъй като съпругът на Адриен се казва Исреал. Междувременно Twitterverse стои твърдо зад Адриен.

Фламингото, което не вярва в себе си, ме накара да ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/efT6npO4AT

@kikabelle

Адриен Байлон е Фламингото !!! Тя не заблуждава никого! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/RGAxcqGRrj

@ItsBriBoo

100% съм сигурен, че Фламингото е @AdrienneBailon #TheMaskedSinger pic.twitter.com/8WmdDw8xh1

@RufflesMcGee
Everett / THR

Защо на Рийз Уидърспун беше казано да се „облече секси“, за да приземи законно руса роля

Преглед на историята

ЛЕОПАРД

КЛЮКС: Британски акцент, „забелязан с президента“, костюм, предназначен да скрие „естествения силует“, „преместване на мяуки“, „висок, тежък нападател в кариерата си, никой не можеше да я хване. Всичко, за което някой иска да говори, е аспект на знаменитостта, фокус върху облеклото, връзките. Мъжки глас, осиновяване? Изживях живота си в цвят. Има деца. Флип сценарий, актьор, освободи се като тийнейджър, по-възрастни бели жени, писта, помни момента, в който той избра просто да бъде той. Тенис. Тофу. Чек от 20 милиона долара. Катастрофа на мотоциклет. Има деца, дълга кариера, игра на Рождество в 11, бавен Джеймс, приспивната песен на Брам, отменен, музика за животни, сноуборд, напомняне на света на талантите ГИСИ: Джули Андрюс, Омароса, Моника Левински, Мел Б, Шарън Озбърн, Били Портър, Кийнън Ивори Уейънс , RuPaul, Laverne Cox, Seal

Леопард донесе богат вокал с истинска дълбочина на „Big Spender“ на Шърли Баси, както и много нахалство и мощ. Това беше един от най-уверените му вокали, което доказва, че наистина е израснал като певец и изпълнител през цялото това състезание, въпреки че все още не смятаме, че това е професионален певец.

Предположения: Вероятно най-потайният празник, останал в това състезание, тъй като никога не сме имали консенсус от панела или от Интернет относно това кой може да бъде. Новата му улика беше план на мечтания дом.

Кен беше затворен от самия „Леопард“ с ужасното си предположение на Джеф Голдблум, докато той мълчеше, когато Джени предположи, че Ерик Бенет и Никол и Робин застанаха пред тяхното предположение за Сийл.

Twittersphere също е навсякъде, но все повече започват да чуват вокалите на Seal в тези изпълнения седмица след седмица, въпреки че RuPaul все още получава някаква любов там. Възможно ли е?

Леопард = Печат
Вид тюлен е леопардов тюлен.
Най-умният костюм през този сезон, ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/9DbxeQkVK2

@kikabelle

Ако Леопардът е някой, но не Тюлен, ще бъда изненадан. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/woYTGeYVag

@LearningPains

#TheMaskedSinger моят годеник и мисля, че леопардът може да е pic.twitter.com/NGI4bMBW5Y

@Scottslady
ABC

Melrose Place Mini-Reunion Talks Pool Fights, O.J. Проба на Симпсън, Хедър Локлиър и др

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ I: Thingamajig

След като най-накрая измисли Виктор Олидапо, любимото предположение на интернет, може ли Кен всъщност да го разбере? Фендом от НБА със сигурност му помага в това ... може би. Едно е сигурно обаче, никой от панела не се съгласи.

Джени извади Пол Джордж от Клипърс, докато Никол застана до нейното предположение на Маркел Фулц от миналата седмица. Робин обаче стои до професионалната певица Монтел Джордан. Но ние някак си мислим, че това може да е голям момент за Кен.

И точно така, Кен получи най-голямата глава в състезанието, въпреки че ще му дадем реквизит, за да го събере заедно Виктор Оладипо беше разкрит като мъжът под много високата маска.

Дисни +

Всички наши любими бебешки йоди мемове от Мандалориана ... Досега

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ II: Леопард

Може би най-вълнуващото разкритие за сезона, защото никой е успял да определи този изпълнител, включително интернет. И всъщност са били доста добри в колективното събиране на това. Може ли да е Seal (може би най-популярният им избор)?

Робин определено смята неговия печат, като Никол също го мисли - като казва, че има диплома по архитектура и е също толкова добро предположение, колкото и за нас.

Джени все още чувства Ерик Бенет като предположение, докато Кен смело и нелепо застава до Джеф Голдблум като негово предположение.

Е, трябва да се чувстваме зле, че сме казали, че не винаги звучи като професионален певец, защото Тюлен определено има един от най-големите гласове на модерната епоха. Колкото и да е странно, тук беше непоследователно.

Но ние харесахме характеристиката, която той създаде за героя на Леопарда, и колко последователно той играе в него. Британският му акцент беше толкова отгоре, че не вярвахме, че е истински.

„Маскираната певица“ завършва с двучасов финал на сезона следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'