„Маскираният певец“ Сезон 4: Ето всичко, което знаем - досега

Певецът в маски ще премиерира четвъртия си сезон по -късно този месец във Fox. И знаете какво означава това, нали? Нови състезатели, нови костюми и нови нива на лудост за онези маскирани знаменитости, участващи в новия сезон на шоуто whosungit.И докато все още не знаем всичко за The Masked Singer Season 4, TheWrap е събрал достатъчно подробности за предстоящите епизоди, за да ги сподели с вас, скъпи наши читатели. Вижте нашия списък по -долу, който ще продължи да се актуализира, когато стане налична повече информация.

приключенски секс неща, които да опитате

1. Кога ще бъде премиерата?
Фокс определи премиерата на Сезон 4 на маскирания певец за сряда, 23 септември от 20:00 ч., Обичайния час на шоуто. Дебютът на четвъртия сезон ще бъде последван от премиерната серия на новия конкурсен сериал на маскирания певец Кен Джеонг „I Can See Your Voice“.

Тази неделя Fox излъчи кратък преглед на новия сезон на The Masked Singer в 20/7c.

Прочетете също:2. Кога влезе в производство?
Когато Fox поднови The Masked Singer за сезон 4 през май, мрежата заяви, че се надява производството в новата партида епизоди да започне в началото на август. Четвъртият сезон стартира на 20 август в Лос Анджелис, като са въведени нови насоки за безопасност поради COVID-19.

3. Кой е домакин и кои са съдиите?
Не се притеснявайте, вашият стандартен екип все още е непокътнат за сезон 4: Ник Кенън ще се завърне като домакин, а Кен Чонг, Никол Шерцингер, Робин Тик и Джени Маккарти отново ще служат като участници в шоуто.

4. Кои са гостите съдии?
Все още нямаме представа, затова проверете по -късно.5. Колко знаменитости се състезават този път?
В сезон 1 певецът в маски имаше 12 състезатели на знаменитости. За сезон 2 се състезаваха 16 състезатели. В сезон 3 шоуто се похвали с най -големия си състав досега с 18 маскирани състезатели. Fox разкри, че за сезон 4 ще се състезават общо 16 състезатели - но 17 знаменитости, тъй като Snow Owls са двама души, които се броят за един състезател.

6. Какви костюми са разкрити досега?
Всички 16 костюма за Сезон 4 бяха разкрити, включително Змия, Гремлин, Снежни бухали (първият костюм на две звезди на шоуто), Крокодил, Жираф, Броколи, Пуканки, Морско конче, Медуза, Гъби, Whatchamacallit, Squiggly Monster, Dragon, Baby Alien , Слънце и устни. Читателите могат да намерят първите снимки на всеки костюм тук.

(В случай, че се чудите, Сезон 4 има общо 17 маскирани знаменитости, но 16 състезатели, защото снежните бухали се броят като един състезател, според Fox.)

Прочетете също:

В началото на лятото изпълнителният продуцент на Masked Singer Крейг Плестис и дизайнерката на костюми Марина Тойбина започнаха да дават подсказки за това какво можете да очаквате по отношение на костюмите този път.

Иска ми се да мога да ви покажа какво е направила досега, каза Плестис по време на виртуален панел на 26 юни. Те са толкова невероятни и изобретателни. Има неща, които никога не сме виждали в три сезона на шоуто, които просто нямам търпение да покажа на Америка. Той добави, че новите дизайни ще направят още по -трудно дешифрирането на [маскираните знаменитости] от преди.

Работя с нови занаятчии, нови магазини, нови дизайнери на модели, непрекъснато се опитвам да разбера и създавам все повече и повече за всеки един костюм, който правим, каза Тойбина по време на онлайн събитието. Ние създаваме много наши собствени материи, които в Сезон 1 успях да изследвам този свят, но навлизането в Сезон 4 наистина е много персонализирана работа. И почти всеки костюм е завършен на ръка. За мен сега се занимавах с много повече изследвания и се занимавам с 3D печат, което никога досега не съм правил. Просто всички тези начини за създаване на наши собствени материали, наши собствени структури. Научете нов начин за създаване на маски от нулата. Какви форми можем да изградим? Трябва да разгледаме идеите за вокал и визия и да направим всичко дишащо.

7. Как ще изглежда форматът?
Все още не знаем това, но Plestis даде няколко намека по -рано това лято.

Честно казано, все още го променяме малко сега, въз основа на част от творчеството, с което си играем, каза Plestis по време на панела през юни. Но трябва да кажа, че наистина съм развълнуван от промените, които правим с някои от малките ритми в шоуто. Но Америка го обича, така че не искам да се променям твърде много и да нараня франчайза.

Плестис добави: Ще видите, че още повече в Сезон 4, играта е подобрена до невероятна степен с това, което правим.

Прочетете също:

8. Как коронавирусът повлия на производството?
Когато сезон 4 на The Masked Singer започна да се произвежда през август, това стана без аудитория в студиото за първи път в историята на шоуто, една от мерките за безопасност, въведени поради пандемията. Тази промяна обаче имаше сребърна подплата: конкурсът за пеене на Fox ще добави компонент за гласуване на фенове за първи път през този сезон.

Супер феновете на Masked Singer ще имат възможност да бъдат част от виртуална публика от сигурността на домовете си, да гледат изпълнения и да гласуват кои костюмирани певци биха искали да видят отново.

неща за изпращане на хората

Гласовете ще бъдат взети на практика и ще помогнат да се определи резултатът от състезанието, което обикновено се решава от участниците в маскираната певица Джени Маккарти, Робин Тик, Кен Чонг и Никол Шерцингер, и от публиката в студиото, а не от феновете у дома, поради факта, че шоуто е предварително записано.

Продължаваме с пълна пара, но всеки работи в изолираните си малки мехурчета в къщите си, каза Плестис по време на панела на 26 юни, когато новият сезон все още беше в етап на предварителна подготовка. Ние свършваме работата. Това отнема много повече време, няма да лъжа. Това е много повече енергия, много Zoom обаждания, както Марина знае. Мисля, че говорим всеки ден, няколко пъти на ден в Zoom.

Той продължи: „Подготовката за самото записване на шоуто се състои в това да се гарантира, че всички са защитени, като влизат в производство с тестване и всичко останало и ограничено количество хора на снимачни площадки и държат хората, дори когато влязат в продукцията, в изолирана позиция . Така че безопасността е от ключово значение за нашия екипаж и таланта ни. Това е много допълнителна работа, много допълнителни пари, но си струва енергията да се произведе това.

Прочетете също:

9. Ще има ли публика този сезон, предвид възможните проблеми с безопасността, породени от COVID-19?
Не. Аудиторията в студиото бе отменена поради COVID. (Вижте подробностите по -горе.)

10. Ще има ли определени промени тази година?
Да, явно някои големи.

Има някои елементи, които разработваме в момента, които буквално ще поразят съзнанието на всички с това, което правим с комплекта, когато излезе през есента, което никое друго мрежово шоу не е направило досега, каза Plestis по време на панела през юни. Така че наистина съм развълнуван, че можем да прокараме летвата тук през сезон 4.

11. Имаме ли някакви улики относно самоличността на състезателите?
Да! Ето първите улики, които бяха разкрити по време на специалната неделя на Fox.

25 най -смели идентичности на „маскирана певица“, от Сара Пейлин до Лил Уейн (снимки)

 • разкрива идентичността на финала на маскирания пети сезон 3

  Третият сезон на „The Masked Singer“ на Fox приключи в сряда с финал, който видя демаскирането на останалите трима участници от тази вноска и един, посочен победител. Когато тайните им самоличности бяха най -накрая разкрити, звездите зад Нощния ангел, Костенурката и Жабата се присъединиха към най -дивата знаменитост, която разкриваме през първите три сезона на шантавото пеене. Кликнете върху галерията на TheWrap, за да намерите 25 -те най -шокиращи демаскировки на „The Masked Singer“, от Сара Пейлин до Лил Уейн.

  Прочетете също:

  Лисица
 • Поклон Уау Маскиран певец

  Състезател: Поклон Уау Костюм: Жаба Сезон: 3

  Сигурни сме, че останалите участници в Сезон 3, които не успяха да стигнат дотук, са зелени от завист към невероятните рапъри на Bow Wow.

  Лисица
 • Певецът в маски Джеси Маккартни

  Състезател: Джеси Маккартни Костюм: Костенурка Сезон: 3

  какво мога да направя, за да подправя връзката си

  Когато Макартни излезе от черупката си, ние загубихме ума си.

  Лисица
 • Певицата в маски Канди Бъррус

  Състезател: Канди Бъррус Костюм: Нощен ангел Сезон: 3

  Тази звезда от „Истински съпруги на Атланта“ и бивш член на Xscape спечели Сезон 3 с ангелския си глас и дяволски добри танцови движения, като същевременно запази тайната на истинската си идентичност.

  Лисица
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 26

Три са само от финала на сезон 3 в сряда

Третият сезон на „The Masked Singer“ на Fox приключи в сряда с финал, който видя демаскирането на останалите трима участници от тази вноска и един, посочен победител. Когато тайните им самоличности бяха най -накрая разкрити, звездите зад Нощния ангел, Костенурката и Жабата се присъединиха към най -дивата знаменитост, която разкриваме през първите три сезона на шантавото пеене. Кликнете върху галерията на TheWrap, за да намерите 25 -те най -шокиращи демаскировки на „The Masked Singer“, от Сара Пейлин до Лил Уейн.

Прочетете също:

Преглед в галерията

Интересни Статии

Популярни Публикации

Световното турне на Trolls на Universal печели близо 100 милиона долара през първите 3 седмици от наемането на VOD

Световното турне на Trolls на Universal печели близо 100 милиона долара през първите 3 седмици от наемането на VOD

VH1 възражда „Сюрреалния живот“: Сторми Даниелс, Денис Родман, Мани MUA Сред актьорите

VH1 възражда „Сюрреалния живот“: Сторми Даниелс, Денис Родман, Мани MUA Сред актьорите

Вижте защо Дженифър Анистън и Доналд Тръмп не са доволни от новите впечатления на „SNL“

Вижте защо Дженифър Анистън и Доналд Тръмп не са доволни от новите впечатления на „SNL“

Гарт Брукс планира да бъде единственият човек на празника на Деня на благодарността на Триша Годината тази година

Гарт Брукс планира да бъде единственият човек на празника на Деня на благодарността на Триша Годината тази година

11-те основни четки, които принадлежат към вашата чанта за грим

11-те основни четки, които принадлежат към вашата чанта за грим

„Тийнейджърските титани ТРЪГНЕТЕ! към филмовия преглед на филмите: телевизионната адаптация го придържа към супергерои на голям екран

„Тийнейджърските титани ТРЪГНЕТЕ! към филмовия преглед на филмите: телевизионната адаптация го придържа към супергерои на голям екран

Брайс Хол запалва вражда със Barstool Sports 'Дейв Портной, след като го нарече' Много тъжен старец '

Брайс Хол запалва вражда със Barstool Sports 'Дейв Портной, след като го нарече' Много тъжен старец '

Съпругата от НБА Дженифър Уилямс шлемът Тони Паркър Пал Ерин Бари!

Съпругата от НБА Дженифър Уилямс шлемът Тони Паркър Пал Ерин Бари!

Азиатски дизайн на баня: 45 вдъхновяващи идеи за попиване

Азиатски дизайн на баня: 45 вдъхновяващи идеи за попиване

10 съвета за спестяване на пари за декориране, които научихме от обиколките на Homegirl Home

10 съвета за спестяване на пари за декориране, които научихме от обиколките на Homegirl Home