Маскираният певец стартира сезон 3, като стартира една от най-големите звезди на планетата


Вътре в изпълнението на полувремето на Super Bowl на J.Lo и Shakira Виж снимките Лисица

Без преувеличение, това шоу просто вдигна летвата за себе си толкова високо, може би всички тези ужасни предположения от A-списъка вече не са толкова далечни!

Джейми Фокс реши да убеди всички, в които не е 'Певецът с маски' като отидете в шоуто ... като гост-съдия. Девет супер купи.Тази вечер първите шест от огромен 18 певци в маски излязоха на сцената и с едно демаскиране всичко, което си мислехте, че знаете за това шоу, беше изхвърлено през прозореца, защото първият човек, стартиран в сезон 3, е една от най-големите звезди, които някога са удряли това сцена.Гети

Вижте шоуто на полувремето на Super Bowl на Дженифър Лопес и Шакира - и какво казва Twitter за това

Преглед на историята

Това също беше абсолютна пародия, защото това беше не най-лошото представяне на нощта.

Тази вечер се срещнахме с мощния бял тигър, гладка костенурка, шантава лама, странен робот и емоционално кованото и уязвимо кенгуру. И тогава, ние получихме първия си наследствен герой в Miss Monster, открито вдъхновен и обсебен от победата и персонажа на T-Pain от Сезон 1.Както винаги, най-слабият изпълнител получи обувката, но все пак ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те мъчим._

Universal Pictures

Гледайте всеки филмов трейлър и телевизионно проникване от Super Bowl Sunday

Преглед на историята

БЯЛ ТИГЪР

бял тигър пое Ванилов лед, което беше интересен избор. Разбира се, можете да чуете гласа му доста ясно, но ние сме на двеста процента сигурни, че този пич е масивен (буквално) играч от НФЛ. Той беше тромава бъркотия на сцената, но също така явно се забавляваше. Добре ли беше? Съвсем не, но костюмът е невероятен ... и модифицираният му глас е ужасяващ!Предположения: Никол беше малко бликаща, след като вече избра новата си любов за Сезон 3. Кен смята, че това може да е Джон Сина от Бостън, базиран на миди и улики от Нова Англия.

Джейми знаеше, че това е един от „белите му приятели“, и той също мисли за Нова Англия, като се спря на Роб Гронковски (макар че по-късно хвърли Майкъл Страхан

О, и съжалявам, Никол Шерцингер, това не е Джейсън Момоа. Хайде! Но там, където панелът не беше сигурен, Twitter изглежда абсолютно сигурен кой е това:

Бял тигър, не заблуждаваш никого #TheMaskedSinger pic.twitter.com/WFFQSGxkYf

татуировка на задника на Дакота Джонсън
@ HannahSutton81

Белият тигър е напълно ГРОНК - вижте тези ходове !! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/YyKyilaubv

@ emama36

Никога не съм бил толкова сигурен, че познавам някого #TheMaskedSinger но Белият тигър е 100% Гронк pic.twitter.com/vumpoVp0Dd

@tkirrrrbs
Гети

Гледайте изпълнението на националния химн на Деми Ловато в Супербоула

Преглед на историята

КЪРПУШКА

Костенурка не беше съвсем на предизвикателството да пее състезателя от Сезон 2 Seal, но все пак доказа, че има доста солиден глас. Не звучеше изцяло излъскано, което ни караше да не сме професионален певец или поне не водещ певец. Той обаче показа фалцет в тон, така че може би нервите просто го караха да изглежда по-малко излъскан, отколкото може да бъде.

Предположения: Панелът почти през цялото време мислеше за момчешка група, която щеше да се побере. Джени си помисли, че зайче и бургери го свързват с нея и мънистата Дони Уолбърг - макар и не той. Така че тя отива с някой от момчешка група, но не стана по-конкретна.

Робин пое „стъпка по стъпка“, което го накара да мисли Джоуи Макинтайър. Никол обаче отново излезе извън рамките на това шоу, което ще резервира (освен ако не е Сезон 3 извън веригата !) бране на Zac Efron.

Интернет се съгласи духовно с идеята за момчешката група или поне с подобно вдъхновение в звука, с доста силен консенсус, че те незабавно разпознаха фалцета и гласа на Джеси Маккартни.

nicole: „мисля, че костенурката е zac efron!“

аз, който прекарах цялото си детство, гледайки всички мюзикъли в гимназията и слушайки гласа му: #TheMaskedSinger pic.twitter.com/zakItWUgUn

@kathleen_hanley

Обаждам се точно сега. Костенурката е Джеси Маккартни #TheMaskedSinger pic.twitter.com/CU16UdfmDt

могат ли кучетата да имат фъстъци
@_nixter

ДОБРЕ МОМЧЕТА СЪРБОРДЪТ В КЛИНСКИЯ ПАКЕТ НА КОСТУРКАТА РЕФЕРИРА НА ШОУТО JESSE McCARTNEY ЗВЕЗДА, ЛЯТО И СТЪПКА ПО СТЪПКА РЕФЕРАТИ ЗА JESSE ОТКРИВАНЕ ЗА NKOTB ОБРАТНО ПРЕЗ 2009 Г. @JesseMcCartney КЪРПУШКАТА БЛАГОДАРИ ЛИ Е, ЧЕ ДОЙДЕШ В МОЯТ TED TALK #TheMaskedSinger pic.twitter.com/gNqUuUXNFj

@ jamesogrady32
Гети

Ник Кенън реагира, след като това е толкова гарван стипца Орландо Браун твърди орален секс между тях

Преглед на историята

ОБАДИ СЕ

Обади се е може би най-забавният костюм, който сме виждали досега, с допълнителен чифт крака, закачени на гърба. И след като дразни романтична песен, той всъщност изпя „She Bangs“ на Рики Мартин, известен от Уилиям Хун в „American Idol“. Но този човек всъщност има приличен глас под цялата глупост. Трябва да е комик, който пее, нали?

Предположения: Лама каза, че носи подобни разкопки в реалния живот (той беше класически турист в комплект с огромна камера). Имаше улики за диджеи и няколко карти, но изведнъж Джоел Макхейл беше предположение на Робин, с натрупан Кен.

Хауърд Стърн и Дейвид Спейд също бяха подхвърлени, но изглежда, че тези предположения са твърде високи и твърде малки. Лама изглежда малко по-висока от Ник. Въпреки това, интернет хареса Spade заради „The New Groove на Императора“.

В крайна сметка обаче те все още не са се спряли на никого за този шантав изпълнител, хвърляйки имена като Дани Бонадус и Дрю Кери.

Ламата просто обърква глупостите от мен LOL. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Ix8qXOjBvU

@SydneyNicolex_

Лама улика >> Сиатъл DJ = Danny Bonaduce #themaskedsinger pic.twitter.com/vK0MFgaY4V

@ creynolds1958

Ok Llama е абсолютно Дрю Кери. 1. Звучи като него. 2. Шоуто на Дрю Кари имаше 233 епизода. 3. Част е собственик на футболен отбор Сиатъл Саундс. Благодаря ви по-нататък. #TheMaskedSinger

@Chicagojewlz
Лисица

Маскираният певец вкарва танцуващо отделяне ... Благодарение на Елън Дедженерис

Преглед на историята

МИС ЧУДОВИЩЕ

Мис Чудовище е очевидно вдъхновена от T-Pain и неговата история в това предаване, но тя не е имала силата, която той е направил гласно. Тя също така изказа малко хладнокръвно, въпреки че в гласа й има естествена душевност и неконтролирана сила. Може да е, че тя е страхотна соул певица, която просто е осакатена от нерви, може би не е участвала от известно време?

Предположения: Кен подхвана един южен звук в нейната „скъпа“ и си мисли, че малката мис Чудовище може да е Доли Партън. Можеше да избере този костюм, за да скрие емблематичната си фигура.

Но Джени чуваше повече и избра Мери Джей Блайдж, която ние не чуваме, докато Джейми и Никол си мислеха за Дион Уоруик, който беше предположение във всеки от предишните два сезона.

И все пак, Интернет все още не е убеден, че това е тя, вместо това ще отиде с легендарния Chaka Khan, или може би Missy Elliott, заедно с по-произволни снимки, защото те все още не са съвсем сигурни.

Мис Чудовище е Чака Хан.
Това е чуруликането. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/UpRpYUpPo2

@MrPrestonWillis

Никой не мисли, че Miss Monster е Missy Elliott ??? Хайде сега. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/uvcDRV3W0E

@breezyfo_sheezy

#TheMaskedSinger е моето пълно виновно удоволствие и някой, моля, кажете ми защо се побърках, когато казвам Мис чудовище и мисля, че е така @itsjojosiwa ??? pic.twitter.com/I3t8SvI4AD

Ашли Джъд без грим
@ kenzieshae123
Лисица / Гети

Защо феновете вече са убедени Парис Хилтън е в сезон 3 на Певицата с маски

Преглед на историята

РОБОТ

Робот пое Лени Кравиц и изглежда имаше леко роботизиран глас, дори когато пееше. Присъствието на сцената и вокалите бяха еднакво неудобни, което ни караше отново да мислим, че това е спортист, като White Tiger, макар и по-малък. Не сме сигурни дали е било умишлено монотонно да бъдеш с характер или това е всичко, което той е трябвало да даде.

Предположения: Скейтбордът и каскадите бяха в уликите, които тласкаха Джени към Джони Ноксвил, но Джейми си помисли, че някой е малко по-строг, макар и в същото семейство, Стив-О.

Никол взе претеглящи улики, за да мисли отново извън обхвата на това шоу с Флойд Мейуедър. Гледали ли сте това предаване? Интернет чу този странно монотонен глас и си помисли, че това е самият КОЗЪЛ, Лил Уейн.

РОБОТЪТ е 1000% Lil Wayne! Няма грешка в това! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/JTvP0Qhiqd

@ cybersandy7

Лил Уейн зад маската на робота харесва #TheMaskedSinger pic.twitter.com/I26OutzzSf

@yungvaeh

Lil Wayne.
Това сте вие ​​в този робот !! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/IZqq6l8YHf

@MrPrestonWillis
Джип

Всяка реклама за знаменитости, която беше вирусна в неделя на Super Bowl

Преглед на историята

КАНГАРО

Кенгуру излезе готов да боксира и да отвърне на удара срещу побойниците и хейтърите. И за някой, който каза, че никога не е правила нещо подобно, тя имаше много сърце и страст в този вокал. Беше изтънчено и красиво, но без усилие, докато тя току-що се изкачи в „Dancing on My Own“ на Калъм Скот. Лесно най-силният изпълнител на нощта.

Предположения: Джени си мислеше може би Джордин Спаркс, който е преживял някои сериозни неща през последните месеци. Никол си мислеше Кели Роуланд, но Джейми отхвърли този глас.

Робин избра странен избор, като избра Иги Азалия, но наистина изглежда, че панелът все още не е закрепил този, както и интернет, макар че историята й имаше няколко мислещи Джордин Уудс - но може ли да пее като че .

KANGAROO е JORDYN WOODS YALL #TheMaskedSinger pic.twitter.com/73vl4gj2LY

@DaRealYaska

Кенгуру, idc кой си ти, всичко, което знам е, че си кралица и никога не се отказвай, преди да си боец. #TheMaskedSinger #MaskedSinger pic.twitter.com/ZUp5XpN5En

@Seil_Help

Защо се чувствам като кенгуруто в #themaskedsinger е Ke $ ha

@ imjustpeachy5
NBC

Класирани скици на JJ Watt SNL: Бакалавър Башинг и импийчмънт фентъзи на Алек Болдуин

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ

Никол си мисли, че това е Флойд Мейуедър, докато Джени остана с Джони Ноксвил, а Джейми беше силен на Стив-О. Робин най-накрая направи предположение с Шон Уайт, докато Кен Йонг знае точно кой е това.

Той се спря на Флава Флав, докато интернет беше абсолютно сигурен, че това е Лил Уейн и те го заковаха. И с това ръкавицата е хвърлена надолу, защото ако „Маскираната певица“ успее Lil Wayne отколкото може би могат да получат всеки.

„Певицата с маски“ продължава в сряда в 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наЛисица

Популярни Публикации

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Как да почистите фурната си

Как да почистите фурната си

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания