Маскираната двойна елиминация на певицата разкрива два тийн идола - от различни светове на забавлението

Лисица

Всичките осем останали състезатели се събраха за първи път в едно епично двучасово шоудаун, че толкова луд гост-участник Рита Уилсън хвърляше рими с местния рапър на този сезон.„Певецът с маски“ отидоха с малко звездна сила за своята двучасова феерия „Омаскиран певец“ Super Eight, приканваща Рита Уилсън за да се присъедините към панела.

Тя очевидно нямаше представа колко луд може да стане шоуто, тъй като Cluedl-Doo най-накрая започна директно да прекъсва производството, но доказа, че е готова да слезе и да се побърка с него, когато всъщност пусна някакъв поток върху Хамелеон.

Резидентът на този сезон го изрита в старата школа с някои Nate Dogg и Warren G, така че Rita го взе още по-стар, като хвърли няколко реда от „Hip Hop Hooray“. Нека просто кажем, че тя не само има тези текстове надолу, но и може да го рита!

Тъй като присъствието му ставаше все повече и повече ... вездесъщо тази седмица, Cluedl-Doo получи своя собствена тематична песен, напомняща на 'WandaVision's' „Агата през цялото време“, напомни ни, че имаме и сезонна странична игра за отгатване кой е той. Всички наши инстинкти казват чести гости на дискусии Джоел Макхейл .И не сме сами, с много предположения в Twitter се чувстват еднакви. Имаше няколко други предположения, които нямаха никакъв смисъл Кен Дженингс и дори Дони Уолбърг , макар че това последно би било оживено разкритие, като се има предвид, че той е женен за Джени.

Що се отнася до изпълненията, Никол беше трогната до сълзи тази вечер два пъти и макар да имаше няколко мощни и трогателни изпълнения от един от най-силните състави на Super Eight, които някога сме виждали, ние също бяхме изненадани да видим, че един от най-добрите състезатели се спъва толкова зле.

Но костваше ли им шанса? С двойно елиминиране на линията и само шест, които продължават да се представят отново след две седмици - следващата седмица е онова глупаво шоу 'Sing-A-Long', което правят всеки сезон - няма място за грешки. Тези певци са твърде добри!Нека да влезем направо с маските от тази седмица. И не се притеснявайте, преди да стигнем до шокиращото демаскиране, ще ви накараме да се възползвате от ужасните (а понякога и добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

TooFab / Гети

Как Марио Лопес знае, че Бен Аскрен не е хвърлил битката на Джейк Пол (ексклузивно)

Преглед на историята

Прасчо

Прасчо все още е страхотен певец, но представянето му тук всъщност послужи като друга следа, тъй като той определено е професионалист, но и той очевидно не е рокер. Той нямаше пясъка или силата в гласа си, което бихте очаквали. Всъщност липсата на тласък също звучи сякаш може би и той не е вокалист. Звучеше фантастично в отварящото устройство, но като цяло малко смазващо. Това е приятен тон, но тази песен определено не отговаря на неговите силни страни.

Предположения: Пакетът с улики за тази седмица говори за това как той напълно се е загубил преди няколко години, до момента, в който се е прибрал у дома с родителите си и дори си е счупил пръста. Но това го доведе до пътуване до вяра в знаци и нова надежда, която го отвежда в Лос Анджелис.

Изображенията включват слънчеви очила, НЛО, спортна ръка с пяна за победа, освежител за въздух от бор и много пиратски изображения, за да съответстват на неговата история. Тази седмица научихме неговия „ключ за доставка на храна“, който беше захарен памук. Прасчо каза, че това му напомня за една от първите му работни места.

Джени се зачуди дали уликата за НЛО може да се впише в нейната сигурност, че е момче за бандер и се приземи върху Ланс Бас, който в един момент е работил с НАСА за собствената си страст към космоса. Кен продължи по някаква странна допирателна, за да се опита да впечатли Рита, като познае Крис Пайн и Адам Ливайн (и двамата грешат).

Рита не се справи много по-добре, прехвърли се от Ник Джонас, за да прочете ръката с пяна към Университета в Тенеси и един от братята Манинг, но определено не пеят така. Що се отнася до Twitter, те не бяха толкова солидни, както сме виждали в миналото, този вокал трябва да ги е хвърлил.

Все още имаше много любов към цялостния им преднина Ник Лачи, но също така видяхме рандо предположения като Фред Дърст и дори Джони Деп ... защото очевидно всеки път, когато видите пиратски кораб, това означава Джони Деп. Наистина ли мислите, че му е толкова скучно в живота му?

Мисля, че Прасчо е Джони Деп. В уликата имаше пиратски сцени, защото той участва във филмите „Карибски пирати“. #TheMaskedSinger

- Пол Бейкън (@ PaulBacon30) 22 април 2021 г. @ PaulBacon30

Отиди Прасчо !! Обичам Foo Fighters! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/KDK4T6IM1h

- Алисън (@ anj2449) 22 април 2021 г. @ jennifer_08

@NickLachey ти си прасенце, майка ми и аз го знам. Работили сте на Кингс Айлънд, а следата за храна е била захарен памук #themaskedsinger

- Bailey☁️ (@Baileylynnsidor) 22 април 2021 г. @Baileylynnsidor
ABC

Упи Голдбърг разкрива какво би било необходимо, за да напусне гледката

Преглед на историята

Робопин

Робопин изнесе красиво, искрено класическо соул изпълнение и гласът му беше изцяло кадифен и мазен и цялата доброта, която можете да вложите в глас, който просто ви обгръща като прегръдка. Това е певец от световна класа, който има богат опит в използването на инструмента си, защото всеки избор, който направи при доставката си тук, беше просто перфектен. Това беше лесно най-силното му представяне досега.

Предположения: Оказва се, че това шоу е огромно благо за Робопин, който призна, че се бори с депресията. Той признава, че шоуто му е помогнало да му даде тази страст и желание за музика, която някога е имал, предполагайки, че може би е правил това професионално много повече, отколкото сега.

Той също така говори за възпитанието си, където се бори с увереност и дори му е казано да млъкне, когато пее под душа. Но той приписва блок партия и съсед, който го насърчи да пее, за да наруши тази треска и да изгради доверието си.

В пакета видяхме блокове играчки на рафт, което предполагаше, че той има деца, или това са просто изображения от собственото му детство. Видяхме и странна статуя на улицата. Приличаше на гол мъж с лист, покриващ скромността му, облечен в шапка с топка с лист хартия, нанизан на кинжал или къс меч.

Поръчката му за храна беше омар, което доведе до Робопин, който разкри, че семейството му се е гмуркало много край бреговете на Коста Рика. Ник смята, че „разбира се“ знае кой е това, и каза, че е фен, фен.

Робин се чудеше дали пеенето под душа се вслушва в Тери Крюс (от неговите реклами на Old Spice), докато Кен копае дълбоко до края на 80-те R&B група Guy and Aaron Hall. За пореден път Никол беше готова да сложи парите си в буркана, за да се „утрои“ по предположението на Джейми Фокс.

Twitter също се хвърли около името на Тери Крюс, но те бяха доста улегнали и убедени, че това е Tyrese и нищо, което видяха тази седмица, не промени мнението им. И определено копаеха настроението тази седмица!

Да, бях Никол по време на представлението на Robopine ... Tyrese #TheMaskedSinger pic.twitter.com/qqWITJGKqn

- ♊️Nene P. (@ Nene_689) 22 април 2021 г. @ Nene_689

Отново RoboPine е Tyrese. Моторът е по отношение на Baby Boy. Джоди остана да стига до точки А и Б на този мотор хаха #TheMaskedSinger

- KRG🦄✨ (@_KoutureK_) 22 април 2021 г. @_KoutureK_

Друга седмица от тези съдии, които не познават Robopine, е Tyrese #TheMaskedSinger pic.twitter.com/PrBQJiPAbh

какво да вземете за закуска на работа
- Dirk Diggler (@ ChuckTaylor516) 22 април 2021 г. @ ChuckTaylor516
Гети

Джесалин Гилсиг на Glee за наследството на Ная Ривера и получаване на „Справедливост за Тери“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Хамелеон

Хамелеон изстреля старата школа и извади всяка част от „Regulator“, демонстрирайки познатото си рап майсторство, но също така и качествено пеене. Той е многостранен изпълнител и определено има привързаност към олдскул ритмите на хип-хопа. Той звучеше като естествен там горе.

Предположения: Фактът, че класиката му беше почит, ни казва, че той е по-млад хип-хоп изпълнител, тъй като все още сме убедени, че той е законен рапър. Той разказа за „най-летящата легенда“, който беше неговият идол, и как те се срещнаха за първи път, когато Хамелеон спечели радиосъстезание.

По-късно те получиха шанс да работят заедно, предполагайки, че Хамелеон е достигнал доста високо ниво на слава в същата тази област ... така, рап играта. Сега той казва, че са станали „истински приятели“, така че уважението очевидно е станало взаимно.

Що се отнася до визуалните улики, видяхме преследване на куфар „# 2“ и влачене на нещо, което приличаше на козина на катерица (или сплескана катерица). Неговата следа за ястие беше „готово за ядене“ ястие в торби с пържена торта с птици и крикет ... така че това е брутно.

Той каза, че винаги е със своята банда и че тази (храната) е за войските, което има някакъв по-малък смисъл. Ядат ли войските птици и щурци? Какво се случва с нашите войски?

Джени обаче реши, че войските означават военни средства картечници, за да може да извика картечницата Кели. Тя също обвърза „Пържената птица“ с филма „Кутия за птици“, за да я удвои. Разбира се, MGK има пеещи котлети, както и рапиране, така че сме чували и по-лоши предположения.

Кен обаче не е готов да отхвърли идеята, че това е звезда от НБА - той е на висота - изхвърляйки Кайри Ървинг. Номерът на Ървинг с Cavs беше 2 и изображението на два елена можеше да покаже, че той почти беше търгуван с Бъкс ... беше много, но вероятно не е наред.

Никол изхвърли G-Eazy, но най-вече отново се замисли за пламъка на Waka Flocka. Но след това Cluedl-Doo излезе и пусна огромни улики, казвайки, че се радва на Хамелеон на големия екран и се вкоренява за него в 'Златен глобус'.

Това незабавно постави Робин на пистата, в която Интернет е от известно време, изхвърляйки имената Чарли Път и накрая Уиз Халифа, но останалата част от панела хвърляше всякакви имена като Махершала Али и Чарлз Дейвид Вашингтон.

Сериозно обаче, това трябва да е Уиз Халифа? Всичко от потока до неговите ходове до неговата тежка физика просто крещи Уиз. Twitter каза това от първия ден и определено се научихме да не пресичаме интернет, когато са толкова сигурни за някого - въпреки че се насладихме на няколко бездомни предположения на Snoop Dogg (от хора, които очевидно никога не са чували Snoop) .

Хамелеон определено е Уиз Халифа, той ми дава тези вибрации странно #TheMaskedSinger pic.twitter.com/kvliUY7RvH

- KRG🦄✨ (@_KoutureK_) 22 април 2021 г. @_KoutureK_

Съдиите ТРЯБВА да знаят какъв е Хамелеонът @wizkhalifa но играйте заедно, за да поддържате забавлението. Гадно съм и го разбрах след първото му представяне. Гласът е толкова емблематичен. Всички шивач (банда на Тейлър) и референции, последният клип беше ЗЕЛЕН #TheMaskedSinger

- тревожна подправка (@jennaciota) 22 април 2021 г. @jennaciota

Наистина ли Робин Тик правилно се досети кой е Хамелеонът? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/wmhqRGKYhi

- Dirk Diggler (@ ChuckTaylor516) 22 април 2021 г. @ ChuckTaylor516
Браво / Гети

Криси Тейгън казва, че Меган Маркъл е достигнала след смъртта на сина Джак

Преглед на историята

Йети

Йети пое „Lonely“ на Джъстин Бийбър и той абсолютно прикова истинската мъка на парчето. Той ясно познава това послание отблизо от собствения си опит. На всичкото отгоре гласът му се носеше красиво по този фалцетен хребет и имаше толкова сърдечна красота, това определено е професионален певец.

Предположения: Говорейки с избора си на песен, Йети разкри, че някога е имал всичко, но собственото му его го е накарало да се взриви, струвайки му или всичко, или достатъчно близо. Отне му много време, за да осъзнае, че той е виновен за случилото се и всъщност това не се случи, докато не се появи втора възможност.

Той носеше картички с A, B, C и D върху тях, изваждаше от чарна цилиндър като магьосник препарирано кученце и танцуваше някаква линия или момчешка група с тайните агенти, всяка спортна лента за честита Нова година.

Най-впечатляващо обаче той изпълнява песента си на ролки, майсторски се движи из сцената и никога не губи дъх. Не сме сигурни дали е улика или не, но е доста впечатляващо. След изпълнението си Ник беше уверен, че знае кой е това.

Неговата „улика за доставка на храна“ беше чиния с понички за торта, която Робин веднага отгатна Омир Симпсън. Имахме жабата Кермит, така че защо не, нали? Но Джени се зачуди дали представлява „О“, изпращайки Никол в Сиско.

Никол стана истински лична, като каза, че Тодрик Хол я е отменил за запис в нощта на това записване. Възможно ли е, защото той беше зает да се чувства „Самотен“ като Йети?

Кен всъщност проследи историята логично, за да се запита дали това е Джъстин Тимбърлейк, който съвсем наскоро притежаваше егото си с Бритни Спиърс и Джанет Джаксън. Но той никога не е загубил нищо за егото си, така че не се вписва напълно, Кен.

Робин взе „О“ Омарион, което беше популярно предположение онлайн, когато той за пръв път влезе, или Марио. Twittersphere се съгласява, мислейки, че „О“ определено е игра на тяхното име и че той беше прав първия път, когато това е Омарион.

Но трябва да издадем специален вик на възхитителния човек, който е видял тези кънки и е направил някои улики да увият Аполо Антон Оно, който очевидно има невероятен таен талант!

Йети е Аполо Атон Оно #TheMaskedSinger Определено видя Олимпийски пръстени, той беше на Dancing with Stars и спорен бум в Олимпийските игри и той се качи за представяне тази вечер #MicDrop

- Тери Стюарт (@ TerryStewart66) 22 април 2021 г. @ TerryStewart66

Йети е Омарион #TheMaskedSinger pic.twitter.com/mcXPaWplu2

- ♌Heartbroken (@_CookieC) 22 април 2021 г. @_CookieC

Добре сега съм сигурен, че Йети определено е Омарион ... Целият този пакет с улики беше обвързан с B2K улики #TheMaskedSinger pic.twitter.com/gh57AbFrf0

- Просто продължавай да плуваш (@ syd_tha_kid93) 22 април 2021 г. @ syd_tha_kid93
Е!

Скот Дисик 'Наранявам' Виждайки Kourtney Kardashian Date Other Men

Преглед на историята

Руски кукли

Руски кукли остават един от най-забавните актове, които някога са излизали на този етап, и с този хит на Бруно Марс те показаха още една страна на своята гъвкавост, без да жертват невероятните си хармонии и обхват. Ако не друго, те просто доказаха, че са дори по-разнообразни и талантливи от високото ниво, на което вече ги държахме.

Предположения: За пореден път имаше четири видими кукли по време на представлението, но само две от тях бяха наистина замесени. Харесва ни, че с тази тактика те държат джудитата извън играта. Това е и една от най-умните идеи за костюми.

Указанията от тази седмица говориха за успеха им, но тогава се почувства, че всички са се отказали от тях. По-късно те получиха шанс да играят на място „зад ъгъла“, докато показваха изображение на руска чайна, в която Никол казваше, че това е Карнеги Хол.

Това означава, че това е група, която го е ударила много рано и след това е паднала, преди да се изкачи отново и да намери успех отново. Видяхме изображение „Произведено в Милуоки“, както и Indiana Ave (сега лизинг). В един момент те бяха на върха на Статуята на СВОБОДАТА, докато чашите им имаха „Яжте“, „Молете се“ и „?“ на тях.

Един ред, който се открояваше, беше, когато казаха, че са получили „благословия от краля себе си , ”Което със сигурност противоречи на очакванията. Жена, чието фамилно име е Кинг, или означава нещо друго?

Рита създаде един от най-забавните моменти, като каза, че един от микрофоните на руската кукла й напомня за хот-дог, водейки тази кукла да я предложи на единствената, чиято уста се движи като лека закуска. Беше абсолютно очарователно ... и весело.

Тяхната следа за хранене беше голяма купа червени желе, които те казаха, че обичат отдавна. Може ли това да е „Red Hot“ Chili Peppers, както предложи Никол? Но Кен все още смята, че това може да са братята Джонас, които са разпродали огромни заведения и са се потопили в тяхната история преди неотдавнашното им събиране, докато Рита се чудеше дали пътният знак означава „Краят на пътя“ на мъжете Boyz II.

Никол обаче най-накрая се приземи в по-ранната братска група, за която Twittersphere говори през цялото време, Хансън. Тя е хвърлена малко от несигурността колко от тях са, но Twitter изобщо не е поетапен от тази игра, която момчетата играят. Сигурни са, че е Хансън!

Всъщност дори някои, които си мислеха, че може би това е братята Джонас, осъзнаха, че забравят кой е дошъл преди тях, полагайки шаблона.

Добре, оттеглям предишното си предположение # 1 за руски кукли ... не е Джо Брос. Сега ще стоя твърдо на моето предположение # 2 ... сега моето предположение # 1 хаха ... и е сигурно @hansonmusic . Днешните улики + изпълнение буквално ме накараха🤦. Първото ми смазване на момчетата, как мога да пропусна това?!? #TheMaskedSinger

- ⟭⟬ᴮᴱSleepiebutterfly @ (@sleepiebuterfly) 22 април 2021 г. @sleepiebuterfly

„Made in Milwaukee“ - препратка към песента „Man from Milwaukee“, която беше скритата песен в Middle of Nowhere. Все още казвам, че руските кукли са Хансън плюс евентуално най-малкият брат Мак. #TheMaskedSinger

- Kylo SJ-bg # TeamRosé #Vaccinated (@twistedperceptn) 22 април 2021 г. @twistedperceptn

Те буквално казват „практика, практика, практика“ в това интервю. Хансън трябва да е руските кукли! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/SVLb0Oagp6

- Лия Уокър (@lhbwlkr) 22 април 2021 г. @lhbwlkr
ABC

Упи Голдбърг разкрива какво би било необходимо, за да напусне гледката

Преглед на историята

Рак

Рак пусна странно „уау!“ в средата на изпълнението му, но останалото беше много силен вокал, с много грубост и тревога. Той има истинска сила там и страхотен контрол върху това, което прави, пеейки като някой, който е много опитен като вокалист. Тогава е странно, че сценичното му присъствие е малко повече от бъркотия, макар че след паническата атака от миналата седмица знаем, че костюмът не му е удобен.

Предположения: Той каза, че паническата атака му напомня за първото му шоу за таланти, където той смята, че го освиркват от сцената, само за да осъзнае, че това са аплодисменти. Той свиреше на цигулка в пакета с улики, така че това означава ли, че може да свири на инструмента?

Той също така разкри, че всъщност е бил открит на шоу за таланти, тъй като продължава да ги прави след първия си успех (той спечели). Това шоу на таланти, според пакета, беше в Brooklyn Bridge Elementary. Когато той каза, че е открит, видяхме игра на карта на Jack of Clubs, докато съдиите хвърляха пълнени камили на сцената с цветята.

Имаше висящ мост зад него на сцената на шоуто за таланти, вероятно Бруклинският мост, както и изрези от дъга, дървета и цветя. Указанието за вечеря на рака беше чиния с блат, който според неговите деца обичат повече от него, правейки s’mores край огъня.

Робин взе думата „Busting“ в пакета с улики и я занесе на Рей Паркър-младши (от тематичната песен „Ghostbusters“), която доведе до сълзи всички. Дори блатът подхожда на Stay Puft Marshmallow Man.

Джени все още мислеше за Боби Браун (BB и за неговото име, и за Бруклинския мост), докато Джак я накара да мисли за „Ню Джак Сити“ и изведнъж тя си помисли, че Флава Флав може да пее така? Седни докрай, Джени!

Никол се отказа от 'Ню Джак Сити' и завърза цял куп други улики, включително знака Рак, за Кийт Суат. Но интернет знае, че трябва да върви с червата ви и всички се съгласихме (включително Кен), че това е Боби Браун. Защото просто е така.

Crab се опитва да ни отхвърли с избора на песен, но познавам Боби Браун, когато чуя Боби Браун! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/qnC4TgrIyQ

- Претеглено (@CallMeLeste) 22 април 2021 г. @CallMeLeste

Този рак е Боби Браун миналата седмица шапката, а днес в шоуто на WW тя каза, че й е изпратил кутия с подправки. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Pl6VgO2ufg

Идеи за облекло за риза с черно и бяло райе
- Ан (@ Ann07922856) 22 април 2021 г. @ Ann07922856

@NicoleScherzy , @Робин Тики @jenniegarth знае, че CRAB е BOBBY BROWN .. в риалити шоуто на Уитни и Боби. Правеха смори с Боби Кристина. #TheMaskedSinger

- K.E.L.L.E.Y (@kelley_kg) 22 април 2021 г. @kelley_kg
Гети

Кели Озбърн разкрива рецидив след 4 години трезвост: „Не се гордея с това“

Преглед на историята

Мида

Мида даде солидно, ако не забележително вокално изпълнение. Тя има постоянно приятен глас и начин да го използва, но всъщност не е имала никакви нюанси или подписващи движения в това как е изпълнила тази песен, за да покаже артистичността си или да я направи своя, което ни кара да мислим, че пеенето не е непременно нейно нещо, но може би просто радост, която тя също има.

Предположения: Тази седмица видяхме цената от 119 щ.д., коледно дърво, кутия с етикет TNT, бисквитки на Seashell Scout и жълта форма на Jell-O, всичко това затворено в пакет с улики, рамкиран около новинарска емисия.

В него тя говори за излизане на живо по телевизията за първи път без репетиция, което изглежда да показва излъчване на новини, но може да са други редки телевизионни възможности на живо. Тя каза, че са й нужни десетилетия, за да се отвори напълно, и каза на Ник, преди да се представи, че научава, че е добре да не бъдеш перфектен.

Докато опаковката й се измъкна, Cluedl-Doo пое контрола над робота, който го извади, отнемайки изцяло следата от храната. „Извинявай, Кен и Джени“, каза той на връщане, но това ли беше друга улика? Той го сподели с зрителите, показвайки зелено и червено грозде ..

Но Seashell все пак ни даде подсказка, казвайки, че петелът трябва да се притеснява, защото прави добро пържено пиле.

Кен смята, че печеното пиле в пакета с улики може да се отнася до комичната пекарка Сара Силвърман, която също играе персонаж в „Робот пиле“ и предаването „Лейди Динамит“, за следата от TNT.

Рита си помисли, че може да е скаут Уилис, мислейки, че скаутските бисквитки могат да се отнасят до нейното име и коледното дърво до любимия филм на всички с участието на баща й Брус Уилис „Умирай трудно“. Начин да прочетеш тези улики, Рита!

Никол за пореден път внезапно разбра това, което интернет говори от седмици, мислейки, че TNT се позовава на Тамера и нейната сестра Тиа, дори правилно се досеща коя е сестрата на Mowry (ако Twitter е прав).

Честно казано, уликите просто продължават да пасват на Тамера Моури, а понякога и на Тиа. Дори нейните разговори тази седмица за излъчване по телевизията вероятно са препратка към това, когато тя се присъедини към панела на „Истинският“ и трябваше да се справя с този натиск на живо всеки ден, много от това, с което беше свикнала.

Улики за миди: Съпругът Адам е репортер на новини. Тя има свое собствено шоу The Real Tamera Mowry 🥰 #TheMaskedSinger

- Pretty_Baby_Roze (@ PrettyBabyRoze1) 22 април 2021 г. @ PrettyBabyRoze1

Добре, не, обратно съм @TameraMowryTwo като окончателен отговор на Seashell. Доказателството за грозде го запечата, тя управлява винарна / лозе #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Z6p7AgpXtc

- Просто продължавай да плуваш (@ syd_tha_kid93) 22 април 2021 г. @ syd_tha_kid93

Всички улики на новини на живо, съчетани със съпруга на бейзбола и гласа, Seashell е Tamera Mowry #ThemaskedSinger

- Колин Дотсън (@CoachCDotson) 22 април 2021 г. @CoachCDotson
Гети

Черил Бърк се извинява за боклука Иън Зиринг: „Бях толкова гадна“

Преглед на историята

Черният лебед

Черният лебед предаде артистичността, която ни липсваше от Seashell, с това как тя избра да интерпретира такава добре позната песен като „Use Somebody“. На всичкото отгоре тя представи мощно вокално изпълнение, с много сърце и обхват и дори впечатляващи писти, които дойдоха неочаквано. Тя е невероятна певица и дори имаше завладяващо минималистично сценично присъствие тук.

Предположения: Черният лебед разкри преди изпълнението си, че сценичната треска я удря нещо яростно над емоционалното съдържание на песента ѝ. И все пак музиката е била част от живота ѝ почти толкова отдавна, откакто се помни.

Това я връща да живее в апартамент с една спалня с майка си, където пее, за да ги пренесе някъде другаде. Това място, поне в пакета с улики, приличаше на някаква бална зала с забулени дядови часовници.

Нейният партньор по танци имаше главата на акула на главата си, докато тя получи стъклен пантоф а ла Пепеляшка и дори видяхме две керамични джуджета (а ла Снежанка?). Часовниците за „Красавицата и Звяра“ Когсуърт ли са?

Тя също сподели, че след като е постигнала успех, е купила на майка си първия си истински дом. Що се отнася до поръчката й за вечеря, за която тя видимо се развълнува, това бяха бисквити от златни рибки. Тя сподели, че това е избраната закуска за нея и майка й и те просто ги поглъщат.

Рита се зачуди дали може би това може да е Кеша, тъй като има песен, наречена „Принцеса“, и дори пародира принцесите на Дисни в „Забавно или умрете“. Кен изхвърли Нели Фуртадо, която пееше на саундтрака на „Гномео и Жулиета“. Но той все още смята, че звучи като Деми Ловато.

Никол обаче се чуди дали може би това е Беки Джи, водещият глас в „Gnome Alone“. Но тя смята, че познава гласа, а що се отнася до Twitter, тя е запалена тази вечер, тъй като е изпуснала името на JoJo. Робин обаче не е сигурен, че това е нейният тон (което може да го накара да изглежда глупаво, ако това е тя).

Що се отнася до Twitter, това е толкова предрешен извод, че това е JoJo, те просто са успели да седнат и да бъдат взривени от това колко мощно е било това представяне. И наистина беше така. Диво е как индустрията седеше на JoJo, когато тя винаги е имала тази способност.

JoJo по-добре да пее с този костюм на Черния лебед! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/S6EiAueWoL

- 𝔯𝔬𝔫𝔞𝔩𝔡 𝔪𝔠𝔡𝔬𝔫𝔞𝔩𝔡 𝔦𝔰𝔩𝔢𝔶. (@travisfromdabk_) 22 април 2021 г. @travisfromdabk_

Да, Черният лебед има любимото ми представление за вечерта !!! Обичам JoJo толкова много 🥺 #TheMaskedSinger #BlackSwanMask

- 𝙶𝚊𝚋𝚢 (@beckyschance) 22 април 2021 г. @beckyschance

ЧЕРЕН ЛЕБЕД Е ДЖОЖО. YALL. IM FR FR. НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ СЕ РАЗВЕДИХА, КОГАТО БЕШЕ НА 4 И МАЙКАТА й изпя хиорски химни !!! #TheMaskedSinger

- Алея (@ p4ndamon1um) 22 април 2021 г. @ p4ndamon1um
Гети

Джон Траволта разкрива своя опит с „Траур“ след смъртта на съпругата Кели Престън

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ I

Това е свидетелство за кастинга този сезон, че е толкова трудно да изберем две певици, които сме готови да пуснем от тази Супер осмица. Това са осем много добри певци. Но тъй като трябва да избираме, време е да го разградим.

нови хобита, които да изпробвате

Първо, за нас ще бъде Seashell. Тя даде солиден вокал, но той също беше незабележим по никакъв начин. Всички останали сякаш доставяха нещо със сърце, или край, или нещо, а тя просто изпя песента. Пееше се добре, но това не се натрупва.

След това ще разгледаме Прасчо, което наистина ни подведе тази седмица с най-слабото си представяне през целия сезон. Но съдим ли само въз основа на това изпълнение или целия сезон? Преди това той е бил водещ, което затруднява мисълта, че трябва да отиде.

Но след това е почти невъзможно да се каже кой не е бил страхотен. Хамелеон показа повече артистичност и обхват, отколкото някога сме виждали, както и руските кукли. Черният лебед и Йети разбиха сърцата ни, докато Робопин беше просто в класа. Това оставя Рака, който е имал много сърце и някои страхотни вокални моменти, но физичността му е може би най-малко впечатляваща от всички тях.

Като такъв, ако се основава само на изпълненията тази вечер, бихме отишли ​​с Прасчо и Морска черупка. Ако това е сезонен избор - и наистина трябва да бъде - не можем да намалим колко силна е била Прасчо до този момент, оставяйки ни Раци и миди. И след това вече не искаме да спекулираме.

И така, дали комисията и избирателите в дома се съгласиха? Е, веднага след като го направиха, както беше първият немаскиран певец на нощта Рак . Това означава, че другият трябва да е Seashell, нали?

  • Робин Тики: първо впечатление (Kool от Kool & The Gang), последно предположение (Ray Parker Jr.)
  • Джени Маккарти: първо впечатление (Боби Браун), последно предположение (Боби Браун)
  • Кен Йонг: първо впечатление (Боби Браун), последно предположение (Боби Браун)
  • Никол Шерзингер: първо впечатление (член на Джаксън 5), последно предположение (Кийт Суат)
  • Рита Уилсън: (Мартин Лорънс)

От самото начало, с неговите истории за разбиване на сърцето, гласа му и дори какво от тялото му можем да видим, чувствахме, че това е Боби Браун и Twitter беше точно там със същото предположение. През последните години той не пее толкова много, което би могло да обясни защо не беше толкова гладко, колкото в миналото.

И разбира се беше Боби Браун , по ирония на съдбата запази Кен и Джени изравнени в преднината (сега с по 2 точки след нашето 6-то разобличаване) за трофея Златно ухо.

В сърдечна реч Боби говори за загубата на децата си, Боби Кристин и Боби младши, като каза, че иска да направи това шоу за по-малките си деца, за да им покаже, че баща им „все още рита“.

CBS / Гети

Джеймс Кордън призовава Опра да представи бизнес идеята си, почти разкрива нейния номер в ефир

Преглед на историята

UNMASKING II: ПРЕДВАРИТЕЛНОТО

Това остави едно последно разобличаване, преди да останем с нашата Spicy Six. И както беше предсказано, беше така Мида . Тя има страхотно сърце и достатъчно солиден глас, но нямаше начин тя да успее да продължи да се състезава срещу някои от невероятните певци, останали в това състезание.

Оттук нататък това е почти ничия игра. Бихме могли да направим сериозен аргумент за почти всеки един от тях. Въпреки това, Прасчо трябва да изправя кораба или може да има проблеми, когато състезанието се възобнови след две седмици!

  • Робин Тики: първо впечатление (Ашли Джъд), последно предположение (Хейли Дъф)
  • Джени Маккарти: първо впечатление (Ванеса Хъджънс), последно предположение (Ванеса Хъджънс)
  • Кен Йонг: първо впечатление (Кристин Ченоует), последно предположение (Сара Силвърман)
  • Никол Шерзингер: първо впечатление (Хилари Дъф), последно предположение (Тамера Моури)
  • Рита Уилсън: (Скаут Уилис)

Робин се справи отлично с излагането на причините за предположението си на Хейли Дъф, но ние сме силно принудени да отречем атаката на сигурността, която Twittersphere има от самото начало. И тъй като Никол сякаш беше в гореща серия тази вечер и тя също се съгласи с него, ние просто ще се върнем на Tamera Mowry за нашето предположение.

За съжаление на Никол, вие получавате точка само ако първото ви впечатление е вярно, а нейното определено не. Но в крайна сметка стигна до там. Що се отнася до Twitter, те биха спечелили смисъла за правилно отгатване Тамера Моури .

Тамера разкри, че не е била на сцена, пеейки по този начин от 20 години, така че се гордееше със себе си, че е увиснала с някои от големите гласове на това шоу в Супер осмицата. И тя е права, това е много за гордост, тъй като тя е повече от вероятно последната, която не е вокалистка като тяхната кариера.

„Певецът с маски“ продължава в сряда в 20:00. ET на Fox.

Интересни Статии