Маскираният певец: Комедийната легенда Unmasked поддържа суперзвездата жива

Must-See Celebrity Instagram Post of the Week Виж снимките Лисица

След демонтирането на Лил Уейн през уикенда, панелът се осмелява с нелепи предположения като Селин Дион и Матю Макконъхи. Не, не.

'Певецът с маски' смесва формата си този сезон, което означава, че вместо да преминем към изцяло нова група звезди, засега се придържаме към тази „Група А“.

Това е хитър ход, тъй като ни позволява да се съсредоточим по-добре и може би да опознаем малко по-добре Кенгуру, Лама, Мис Чудовище, Костенурка и Бял Тигър, след като ги наблюдаваме отзад назад, вместо да чакаме почти месец за тях покажете се отново.

Лисица

Маскираният певец стартира сезон 3, като стартира една от най-големите звезди на планетата

Преглед на историята

Джейсън Бигс беше разобличен в панела, защото очевидно гост-панелите сега са повтарящо се нещо. Дали това е така, защото нашите редовни участници са толкова зле в работата си?

Разбира се, след разкриването на Lil Wayne от миналата седмица, те може да не са толкова погрешни да стрелят за Луната с някои от техните предположения ... въпреки че Бионсе все още не прави това шоу.Тази седмица това беше поредната огромна звезда, която се разоблича, преди тази група да премине към кръга от група А през следващата седмица. Оттам трите останали маски ще преминат към същинския финал и най-накрая ще преминем към група Б.

Логан Маршал Грийн Том Харди

Както винаги, най-слабият изпълнител получи обувката, но все пак ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те мъчим._

Гети

Никол Шерцингер реагира, след като Паула Абдул я обърка за Шакира в Super Bowl Tweet

Преглед на историята

ОБАДИ СЕ

Обади се направи доста добро звуково изпълнение на Том Джоунс „Не е необичайно“. Но докато тази седмица той имаше по-излъскан звук, ходовете му все още бяха по-скоро в съответствие с комик, отколкото с сценичен изпълнител. Цялото му настроение просто крещи комедия и дори докато той удря всяка нота, ние по никакъв начин не мислим за професионален певец.дневни носители на награда Еми 2015

Предположения: Тази седмица Лама заяви, че му е отнело известно време, за да намери успех в кариерата си, и каза, че „най-вероятно ще бъде открит в близост до огневи оръдия. Игра на думи на името на Ник или Джони Ноксвил, както размишляваше Джейсън.

Робин си мислеше, че може би Зак Галифианакис, докато Кен смяташе, че това не е неговият съ-звезда от „Махмурлук“, а неговият звезда от „Общността“ Джоел Макхейл. Никол получаваше по-силна атмосфера, мислейки Уди Харелсън и Матю Макконъхи, защото Лил Уейн я стреля за Луната!

Що се отнася до интернет, те все още имат идея кой е това, като спорадични предположения като Келси Грамър и Дрю Кери се смесиха с много „не знам“.

#TheMaskedSinger оооооооааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа pic.twitter.com/5NlXeMJWrD

@ 1DERWOMAN43

Лама ... може би? Честно казано нямам представа, група А ме стресира #TheMaskedSinger pic.twitter.com/mj4btns9H8

@ Amanda85765482

Аз и моите братя сме на 100% сигурни, че Лама е Дрю Кери ... Това идва от семейство, което е гледало религиозно шоуто на Дрю Кери и на чия линия все пак се повтаря! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/RDoXOYgWGA

@kikabelle
ABC

Ергенът става още по-меси, докато Питър елиминира още четирима, за да разкрие финалната шестица

Преглед на историята

МИС ЧУДОВИЩЕ

Мис Чудовище получи 'Fancy' със собствения си подход към класическата песен на Bobbie Gentry. Тази седмица, дори повече от миналата, тя издаваше атмосфера на R&B певица от старото училище. Физическите й движения бяха ограничени, но този костюм не предлага много. И определено вложи собственото си настроение в песента, без да се извисява, но вместо това вложи пясък и сърце в нея.

Предположения: Пакетът й показа шахматна кралица и тя каза, че е гласувана „най-вероятно ще бъде в присъствието на кралски особи“. Толкова ясно, че по някое време по време на своята сигурна кариера тя се представи за кралски особи. Убедени сме, че тя попълва този легендарен слот за певица този сезон.

Джени си мисли за Мери Уилсън от The Supremes, докато Джейсън стана по-абстрактен с Присила Пресли, превръщайки роялти в Краля на рокендрола. Предположението на Кен беше абсолютно ужасно, това не е Селин Дион. Хайде, това е един от най-емблематичните гласове в музиката!

Но друг емблематичен глас е Chaka Khan и това остава любимото предположение на интернет (макар и не единственото им). Не сме сигурни защо тя би почувствала нужда да се откупи или да докаже каквото и да било по начина, по който го направи OG Monster T-Payne.

Мис Чудовище е г-жа Чака #TheMaskedSinger pic.twitter.com/ixKZHpKjHl

кога се включва микът
@_GCatherine

Дами и господа MISS MONSTER #TheMaskedSinger Обаждам се сега! pic.twitter.com/OHfK2bhnvT

@CatchMyViibe

аз мисля #MissMonster е г-жа Тина Търнър! #TheMaskedSinger @MaskedSingerFOX pic.twitter.com/tHQWCZeTZF

@ cacram81
Браво / Instagram

Резюме на RHONJ: Джо Горга се впуска в Джо Джудисе, накрая разказва на Тереза ​​какво наистина мисли

Преглед на историята

БЯЛ ТИГЪР

бял тигър отново тръгна с рап, като този път пое „Добрите вибрации“ на Марки Марк. Неговите танци бяха извън ритъма и рапирането му не беше страхотно, но той представи някои класически танцови движения. Вижте, момчета, това не беше добре. Той дори забрави текстовете, които изпълняваше толкова зле в един момент. Но хей, той използваше конци.

Предположения: Той беше гласуван „най-вероятно ще отиде на тепиха за приятел“, а пакетът му пусна още намеци за някои спортове, включващи постелки (борба, бокс, ММА). Но той също подчерта, че е известен с това, че празнува, като танци в крайната зона или нещо подобно.

как да се справя с самовлюбените приятели

Джейсън даде солидно предположение с Хълк Хоган, защото Тайгър е огромен, а Хълк има толкова много ритъм. Робин обаче взе нашите улики за Super Bowl, за да се приведе в съответствие с интернет, мислейки, че това може да е Роб Гронковски.

Интернет все още мисли Гронк, но тази седмица те изглеждаха още по-изумени от това каква катастрофа беше неговото представяне.

Аз гледам белия тигър без ритъм #themaskedsinger pic.twitter.com/PIcyncS4VY

@CovergirlAyyyee

Виждам те Роб Гронковски, известен още като Белия тигър #TheMaskedSinger pic.twitter.com/ehs2APkxJy

@ sobst84

Гронк беше в Wrestlemania 33 !! Белият тигър е сигурен @RobGronkowski #TheMaskedSinger

@ Emmy415
Гети

Janelle Monae се възстановява от отравяне с живак след ядене на пескатариански

Преглед на историята

## КАНГАРО

** Кенгуру ** последва мощно представяне в неделя вечер, като пое „Знаеш, че не съм добра“ на Ейми Уайнхаус и се доказа като една от най-силните вокалистки в тази група. Интересно е, защото всъщност тя просто стъпва напред-назад, докато пее, и въпреки това гласът й има толкова дълбочина и достоверност, че е истински професионалист. Това истински скрит талант ли е? ** Предположения: ** Гласува най-вероятно „да се появи в списък със Сийл и Майк Тайсън“, последвайки го с „И може би съм бил.“ Това е интригуваща улика, но объркваща. Робин го отнесе на звездата от WNBA Кандис Паркър, Джейсън взе подсказката за „нов старт“, за да мисли за звездата от „Свежия принц“ Татяна Али, докато Кен смяташе, че това е съпругата на звездата от НБА Дуайн Уейд Габриел Юнион. Може ли някой от тях да крие този глас? Или това е първоначалният избор на интернет, Джордин Уудс, с изключение на това, че подсказката „бебе роу“ предполага дете. Всъщност интернет официално е решил, че те са препънати, но вкореняват Кенгуру, за да открият това, което тя търси от това шоу.

Кенгуру, idc кой си ти, всичко, което знам е, че си кралица и никога не се отказвай, преди да си боец. #TheMaskedSinger #MaskedSinger pic.twitter.com/ZUp5XpN5En

@Seil_Help

Всеки, който се опитва да разбере кой Кенгуру се основава на уликите #TheMaskedSinger pic.twitter.com/6KE5h1jzxb

@ reloadedneo03

Кенгуруто е Татяна Али, защото тя е в боксова екипировка, която е подходяща за Мохамед Али, а когато тя натопи баскетболната топка, ризата на момчетата каза Dee Jay. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/K8fTNUzxbU

@MTGBAKER
Бенедикт Еванс за здравето на мъжете

Кевин Харт за Амнезия за развалини на автомобили, неговото възстановяване и анти-гей 'F - k Up'

Преглед на историята

## КОРУБКА

** Turtle ** имаше нежен, одухотворен вокал на Джеймс Артър „Say You Won't Let Go“. Това беше изпълнението на излъскана и уверена певица, която много пъти е излизала на сцената. Той има един от най-силните гласове в тази група, със сладък фалцет отгоре. ** Предположения: ** Гласувал най-вероятно „за лов за плячка“, Костенурката изкупи закачливата си, секси страна с намека си на сцената. Пакетите му за тази седмица се съсредоточиха около бунта в училище, така че това лошо момче се опитва да се разчупи? Кен смята, че все още е момчешка група и се спира на AJ McLean. Джени се съгласява с момчешката група, но Робин тръгна по различна посока от люлеещия се пакет и изхвърли Били Джо Армстронг, което със сигурност би било отклонение. Никол застава от Зак Ефрон като актьор, а Зак определено е доказан като вокалист и малко лошо момче и със сигурност някой, който е преследвал плячката ... и си я е взел ... много. Интернет все още мисли, че Джеси Маккартни (с един, който се стреми да разшифрова една улика).

„Не блъскайте някога в моето училище - костенурка“

Недей
Рейв
Някога
В
Боже мой
Училище
Костенурка

D R E A M S T

DREAM STREET

Това е Джеси Маккартни, момчета. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/oxP8KDkeAY

книги на всеки 20 нещо трябва да се прочете
@KatieeJarviss

Тоооо съгласни ли сме, че Костенурката е Джеси Маккартни? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/OYs9wcvttY

@CatchMyViibe

Лицето ми, когато хората познаят ... Особено след като всички знаем, че костенурката е Джеси Маккартни. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/l8dxooz36b

@kikabelle
GMA

Ким Кардашиян разкрива, че Чикаго 'изрязва цялото й лице', след като пада от високия стол

Преглед на историята

## ДЕМАНКИРАНЕ

По някакъв начин ужасните изпълнения на Белия тигър не бяха достатъчни, за да го изпратят у дома, което означаваше катастрофа за Лама, въпреки че той наистина го засили тази седмица. Втората най-слаба останала певица обаче, не можем да се ядосваме твърде много ... все пак. Последното уверено предположение на Никол беше ужасно: Уди Харелсън. Робин отиде в съвсем нова посока с Адам Карола, но Кен беше силен с Джоел Макхейл. Джени го включи и взе радиостанция в Сиатъл, за да отиде с Келси Грамър. Джейсън все още мисли, че Джони Ноксвил е бил много уверен, но и много погрешен. Всъщност, за втори път в две предавания, панелът нямаше представа кой е това, преди ** Дрю Кери ** да бъде разкрит. Интернет имаше подозрение, но това беше заклетите фенове на комедията на Дрю. Феновете на „Шоуто на Дрю Кери“ знаят, че той обича да прави музикален епизод или два или дванадесет през цялото време на шоуто и определено показа, че има терена и тръби тогава. Но той наистина засили играта си тази седмица и изнесе още по-силен вокал ._ 'The Masked Singer' продължава в сряда в 20:00. ET на Fox ._ ** _ Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Интересни Статии

Популярни Публикации

„Миротворец“: Звездата от „Бриджъртън“ Фреди Строма да замени Крис Конрад като Виджиланте

„Миротворец“: Звездата от „Бриджъртън“ Фреди Строма да замени Крис Конрад като Виджиланте

Клубът на Сам дебютира ексклузивен миксер за сушена роза KitchenAid - и е в продажба в момента

Клубът на Сам дебютира ексклузивен миксер за сушена роза KitchenAid - и е в продажба в момента

Деби Рейнолдс и Кари Фишър: История на сътрудничеството им майка-дъщеря

Деби Рейнолдс и Кари Фишър: История на сътрудничеството им майка-дъщеря

Изображения на Господ Буда, които да споделите със семейството и приятелите си по повод Буда Пурнима

Изображения на Господ Буда, които да споделите със семейството и приятелите си по повод Буда Пурнима

Американската приятелка за голф професионалист и учителка свалиха карантина в Мексико

Американската приятелка за голф професионалист и учителка свалиха карантина в Мексико

Как да използвам карта за подарък Visa на Amazon? 2 лесни хака за добавяне на карти за подарък в Amazon

Как да използвам карта за подарък Visa на Amazon? 2 лесни хака за добавяне на карти за подарък в Amazon

Звездата от „Силициевата долина“ Томас Мидълдич има открит брак, групов секс с фенове

Звездата от „Силициевата долина“ Томас Мидълдич има открит брак, групов секс с фенове

„Приказката на слугинята“: Избягва ли юни Галаад в романа?

„Приказката на слугинята“: Избягва ли юни Галаад в романа?

Новите деца в блока преподават историята на момчешките групи в новото музикално видео

Новите деца в блока преподават историята на момчешките групи в новото музикално видео

Вашият контролен списък за градинарство през май

Вашият контролен списък за градинарство през май