Марк Балас се жени за н.е. Жан в „Интимна“ и „Тайна“ сватба

Вижте още епични сватби на Celeb! Стартиране на галерия! Instagram

Марк Балас е женен мъж!

Балас завърза възела с дългогодишната си приятелка, Пр. Н. Е. Жан , вчера на частна и интимна сватба в Южна Калифорния, където гости харесват приятели Танцувам със звездите стипца Дерек Хау присъстваха. Двамата се ожениха на едногодишната годишнина от годежа си - която беше на 25 ноември 2015 г.

най-добрите трилър книги за всички времена

За празника Хау беше кумът на Марк, а други звезди на „DWTS“ на сватбата включваха сестрата на Хау, Джулиана , Ема Слейтър , Саша Фарбър , и Черил Бърк .Жан разказа И онлайн по-рано през годината „Това е местна тайна сватба. Ще откараме хората до частно място и ще го направим наистина интимен и специален.

„[Сватбата ще бъде] на едно място, но [гостите] ще свършат на друго“, каза Марк и добави: „Няма снимка, няма инстаграми, няма телефони. Искаме всички просто да са там.Изглежда, че двойката е изпълнила своите обети - техните обети в социалните медии, тоест - тъй като в Instagram, Twitter или Facebook не са се появили снимки на двойката.

За сватбата, Балас по-рано разказа Хора , „Това е диво чувство. Сватбата ви е нещо, което подсъзнателно подготвяте за целия си живот. Чудите се с кого ще бъде, къде ще бъде и как ще бъде церемонията и приема. Сега най-накрая е тук и се случва. Това е сюрреалистично. Просто искам да попия всичко, защото просто знам, че ще щракам с пръсти и цялата вечер ще приключи и искам да съм сигурен, че ще ми хареса.

Още през януари, когато новината за годежа на двойката избухна, беше очевидно, че неприкосновеността на личния им живот е от първостепенно значение за щастието им.Балас обяви годежа си и написа: „Познайте котките от чантата. Щастливи сме да споделим с вас всичко, че на 11 // 25 // 15 помолих БК да ми бъде съпруга. Това беше най-добрият ден в живота ми и не можеше да бъде по-съвършен. Задържахме го известно време на тишина, тъй като просто искахме да го накиснем през празниците, но сме развълнувани да споделим новината с всички вас сега. Честно казано не мога да повярвам, че толкова дълго го мълчахме.

Той продължи: „Знаейки, че ще прекарам останалата част от дните си преди Христа, ми дава повече утеха, отколкото което и да било друго, което някога би могло, тя е най-доброто нещо, което ми се е случвало и не мога да чакам живота ни напред , 'Написа Балас.

„Нямам търпение да слушаме заедно Nirvana, Janis Joplin & Coldplay, когато сме стари и сиви. Ти си моят свят, моята скала и моята кралица на сърцата. Обичам те #BCBallas. '

Двамата бяха сгодени през ноември миналата година и държаха новините в тайна почти два месеца, преди да споделят тайната си в социалните медии.

Поздравления за щастливата двойка - определено една от най-очарователните в играта!

Разгледайте галерията (по-горе) за още сватбени забавления на знаменитости!

да правиш приятели на 20-те си години

Интересни Статии