Мъж арестуван за брутално убийство на мама от Тексас в Мексико


Facebook / Telemundo

23-годишната е била измъчвана преди смъртта си.

актуализация 20.8.2020 г. 13:38За зверското убийство е арестуван мъж.Браулио Мартинес беше арестуван в дома си в подразделението на Молинос дел Рей във вторник, DailyMail.com съобщава.

Реза Фарахан и Адам Нили

Според прокуратурата на Тамаулипас ​​мотивът за ужасяващото престъпление е грабеж.Осакатеното тяло на Флорес е открито с лице нагоре, облечено само със сутиен, панталони и обувки, върху земя, която е известна с обири.

Според сайта Мартинес е осъден сексуален нарушител, познат от семейството, въпреки че връзката не е ясна.

khloe kardashian jordyn woods tristan

Съобщава се, че той е примамил Флорес през границата, като й е казал, че гаджето й е отвлечено и че трябва да плати откуп.оригинална история 18.08.2020 9:34

Тексаска майка на две деца е убита в Мексико.

23-годишната Лизбет Флорес беше намерена мъртва в Матаморос във вторник сутринта, един ден след като бе съобщено, че е изчезнала от дома си в Браунсвил.

Тялото й беше покрито със синини и липсваха всички зъби, което накара разследващите да повярват, че е била измъчвана предварително.

Facebook

11-годишно момиче, което участва в видеоклип против пистолета, убито в шофиране

Преглед на историята

Тя е починала от тъпа травма на главата, съобщиха от полицията в съответствие с голяма скала, която беше намерена наблизо.

ashley north wags сезон 2

Тя беше преминала границата през Международния мост на ветераните в неделя малко след 17:00, за да се срещне с приятеля си, казвайки на майка си, че ще се върне онази вечер.

Когато не се върнала, неистовата й майка се обадила в полицията - но тъй като била напуснала страната, всичко, което можели да направят, било да подаде сигнал за изчезнал човек.

„Беше 11, 12, 1, 2 и аз не спирах да й звъня, за да разбера къде се намира и защо не се е прибрала вкъщи и не можех да спя цяла нощ, защото я чаках“, сърцето й беше разбито майка Мария Рубио каза KRGV .

Град Скотсдейл

Човек умира заклещен във водна пързалка в Аризона

Преглед на историята

Тя смята, че е станала жертва на опит за изнудване от банда похитители.

„Тя имаше признаци на насилие, беше жестоко измъчвана, беше отвлечена, не знам кой го е направил ... не го правите на млада дама“, изхлипа тя. „Всичко, което правеше, беше да отиде от работа до вкъщи“.

„Моля за справедливост за онова, което направиха с дъщеря ми - тя не заслужаваше това.“

Тялото на Флорес остава при криминалист в Матаморос, който ФБР разследва.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии